Gerçekten onların hiç mi derdi olmuyor?

Ben de yazdiklarimi begenmeyip oyle yazamazsin boyle diyemezsin sen su degilsin bu degilsin sunu diyemezsin diye kendi zihin dunyasi cercevesinde akil verenlerden tiksiniyorum da yapacak bir sey yok Allah cesit cesit yaratmis. Herkes forum kurallarinca diledigini yapar, begenmedigin uyeyi goz ardi et mesajini gormezsin bu kadar basit. Gecen de biri adima topic acmisti. Yapilan alintilarin haddi hesabi yok. Vereyim sifreyi siz yonetin hesabi yani oldu olacak ahaha yaa tamam aglamayin artik :d

Herkesin elbette kendine göre dertleri var, bende en ufak sorun da BOŞAN denilmesinden yana değilim ama öyle üyeler var ki konuları ' nişanlımla kavga ettik aileme saygısızlık etti bana vurdu' diye başlıyor. Sonra aşama aşama 'kocam beni dövdü evden kovdu ' 'hamileyim şiddet gördüm' 'kocam beni aldattı' 'ikinciye hamileyim kocam istemiyor' 'kocam çocuklarımı da dövüyor' diye uzayıp gidiyor. Ve milletin' bu evlilikten Hayır gelmez ayrıl kendini de çocuklarını da kurtar' yorumlarına kulak tıkayıp evliliklerine de konu açmaya da devam ediyorlar. Herhalde kocaları bıçaklasa'kocam bıçakladı ne yapmalıyım' diyecekler. Hayır daha nişanlıyken adam nasıl biri olduğunu belli etmiş zaten. Tamam en ufak sorunda boşanılmaz ama bir evlilikte asla olmaması gereken şeyleri yaşıyor dahası çocukları yaşıyor yine de ayrılmıyorlar. Ben bu duruma kızıyorum

Kime demişim öyle diyemezsin diye ben..
Aç 8 bin küsür mesajımı tek tek bak bul getir olur mu?

Yani yazmak olsun diye yazmayın ne olur.. Azıcık anlayış..

Çok da güzel kendimi ifade ettiğim söylenir oysa.
Nerede hata yapıyorum Allah'ım? :)

Sevgili asude bahar.
Tarzlarımız hiç uyuşmuyor.

Bazen bakıyorum çok mantıklı bir kadın.
Bazen nerede unutmuş mantığını diyorum.

Çok kullanmam ama şimdi aynen onu yapacağım sana.
Göz ardı et

Sen de yap da boşa ban almayayım olur mu? :)

Ozaman ben kendi adima cevap yazayim. Kendime gore oldukca buyuk bir derdim var. ama buraya konusunu acsam da pek faydasi yok. Gorus alarak cozulecek seyler degil.
Esimden memnunum. Ailesini de severim. Hepsi cok mukemmel insanlar diyemem ama ben sorun etmiyorum.

Yillardir ayni uyeligi kullandigim icin mesaj sayim coktur. Ama benim de ruhumu daraltan dertlerim var.

Derdimiz elbet vardir yoksa bdvde isimiz ne?
Konu acmiyor olabilirim mesela ben ama salak sacma kocalari gorumceleri kvleri duyunca da bosan diyorum yani napayim

Ben size nedenini söyleyeyim..burda bir şekilde kendi çapında ün (!) yaptıgını sanan arkadaşlar ünlerine zarar gelsin istemiyorlar o yuzden konu açmıyorlar..

Ayrıca derdi olmayan kimsede gelip akşama kadar burdaki sorunları okumaz emin ol..yani mutlu olsalar vakitlerini burda harcamazlar.

Bende seyi merak ediyorum.cogu kadin hep bi genelleme yapar "Erkeklerin % 90 i aldatir" diye ama kendi kocalarina gledi mi assssla oyle bir sey yapmaz. O yorumu yapan uyeleri kocalari o kadar cok seviyordur kii fiyuuu yoktur boyle bir ask.
E mubarek hani %90 i aldatiyordu? Bi senin kocan mi %10 luk dilimde.

Simdi bende herkes demeyim , genelde gordugum yorumlar hep boyle

Ha bide seye hastayim bir olay olmustur, olumsuzdur konu sahibi buna ragmen esini sevdigini soyler bizim entelektuel kk kadinlarimiz hemen baslar "Ben boylesi durumda aninda sogurdum sen sevmekten bahsediyosoon"
Yahu bu sevgi denilen duygu bu kadar hafif mi ki hemem bitsin? Ha sogumak,affetmemek, kirilmak, kizmak ayri ama sevmemek nasi aninda olabiliyor arkadas aklim almiyor

Ha bak bide sey vardir "Ne uzuluyorsun canim? Bosver git uzulem degmez" He tamam sen.dedin diye uzulmeyecek konu sahibi
Seye de bayiliyorum mesela.bi tavsiye isterler hep hep hep " kurslara git, seminerlere katil, sinemsya tiyatroya git, puzzle yap, arkadaslarinla.kahve icmeye git" . Baska vercek tavsiye kalmadi cunku
O yuzden ne zaman tavsiyeli bir konu gorsem aklima direk "kurs" ve " seminer" ikilsii gelir

Ve son olarak "Bilenler bilir...."

Olmaz mı vardır kesin.
Ama cool görünecekler ya o yüzden böyle mükemmel hayat yaşıyor gibi lanse ediyorlardır.

Şimdi düşünüyorum benim de derdim yok Allaha şükür Sağlıklıyız,esimden sıkıntım yok vs vs..ama derdi olana da artist edasıyla yaklaşmıyorum.karakter meselesi zaar

Korkma korkma ben sahsima hakaret etmeyen kimseyi kiblemem ricaci olmana gerek yok. Ama goz ardi listem uzundur. Milleti alintilayip oyle yazma diye aglamam baktim mesajlari hosuma gitmiyo basarim blocku gecerim. Ha sen kullanici adini bile bilmedigim birisin tanimam etmem seni ama madem istedin basarim blocku :d

Çeri koş annem Şaka bir yana benim bdv de konum olsa da ben de biraz sivri yorum yaparım. Fakat bazı evliliklerin cidden tutulacak tek bir dalı yok, kangren olmuş. Ya kadın ne kabulleniyor ne vazgeçiyor. 14512. konusu ve mesele hala aynı. Amaç nedir ki yani? Buradan da bir yere kadar destek olunabilir, gerisi insanın kendisinde bitiyor.
İsim vermek istemiyorum ama bdv abonesi olan çok üye var, konu isimleri değişse de mesele aynı.
He bazen ilk konusunda da eleştiri alanlar oluyor ama bizler de sizlerin yazdıklarınıza göre yorum yapıyoruz. Sizin anlattıklarınız neyi işaret ediyorsa bize göre onu söylüyoruz.
Kocam içiyor, dövüyor, aldatıyor ya da azılı kumarbaz tarzındaki konulara genellikle belli yönde yorumlar gelir bu da bir gerçek yani.

Arkadaşlar ben neden boşan diyorlar demedim yalnız.

Elbette boşanmanın tek çözüm olduğu evlilikler var.
Ve buna boşandan başka bir şey yazılmaz.

Ben şuna hayret ediyorum.

Bdvnin sıkı yorumcusu. Sıkı dert ortağı, çözüm sunuyor.

Ama yumuşak ama sert üslup karakter meselesi.
Buraya konu açan her türlüsüne açık olur zaten.

Ama mesaj sayısı 10 bini geçmiş.
Hemen hemen her yorumu da benim hayatım ohh mis modunda.

Hadi çözüm, farklı fikir aramazsın onu da anlıyorum çözümü olmayan büyük bir derttir konu açmazsın.

Ama bazen insan sadece içimi dökmek istedim der bir dua, bir teselli ister ya da.

Hani kullanıcı adımız var sanaldayız sonuçta.

Çekinilen kısım ne?

Hiç bdv konusu olmayınca acaba diyorum gerçekten tüm zorluklar bana mı?

Konuştuğu kadar yolunda her şey sanırım.

Anlatabiliyor muyum?

o kişi benim. Allahın şanslı kullarından olduğumu düşünüyorum. eşimden ve ailesinden çok memnunum. eşim çok anlayışlı, sesinin tonu bile yükselmeyen bi insan. ben sadece onun maçları yüzünden kavga çıkarıyorum 3 yıllık evliliyiz, inan maç dışında büyük kavgalarımız olmadı. kavgayıda ben çıkarıyorum, o hemen gelip barışıyo uzatmazda hiç bişeyi.
kayınvalidem içinde fitne, fesat, kötülük barındırmayan, içi dışı biri olan bi insan. hem kv, hem kp biz mutlu olalım isterler. ara bozan insanlar değiller. kvye bazen sinir olduğum küçük şeyler olur. burda bazen konu aralarında anlatırım ama sonunda eklerim özünde iyi insandır. burda okuduklarımı gördükçe onu başımın üstünde taşıyasım gelir.
eltim yok, görümcem var oda rahatsız kimseye faydasıda yok zararıda yok.
ailelerimizde sever birbirini iyi anlaşırlar. babalarımız sürekli buluşur çarşı pazar gezerler :)
ama bi gün eşimle bi derdim olsa sorun yaşasam, asla konu açmam onu şikayet etmem. çünkü yorumlar çok acımasız, kimseye eşime hakaret etme hakkını vermem.
evliliğimizin tek sorunu bebeğimizin olmaması. oda bi kavga sebebi değil. her şey 4-4 lük değil Rabbim bizi bununla sınıyo diye düşünüyorum

Prestij yapmıştır kendi çapında. Sarsılsın istemez. Fazlla ciddiye almıştır sanalda popüler olmayı.

Cirkin olan birinin dert topicine gidip BENIM KOCAM ASSLA OYLE YAPMAZ BANA TAPARR falan gibi nispet yapanlar. Mesela bugun annesinden dert yanan birinin topicinde biri gelmis "oy benim anam cok cefalidir candir dur arayayim kurban olayim" falan yazmisti.

Onun harici konu acan zaten yorum istiyo yorum yapan yorumunu objektif yapiyosa kadinin dert topici olup olmamasi niye sizi kahirlandiriyo. Sizde dertler bitmez bu kafayla yani tabi :d

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…