- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.864
- 298
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Ben de yazdiklarimi begenmeyip oyle yazamazsin boyle diyemezsin sen su degilsin bu degilsin sunu diyemezsin diye kendi zihin dunyasi cercevesinde akil verenlerden tiksiniyorum da yapacak bir sey yok Allah cesit cesit yaratmis. Herkes forum kurallarinca diledigini yapar, begenmedigin uyeyi goz ardi et mesajini gormezsin bu kadar basit. Gecen de biri adima topic acmisti. Yapilan alintilarin haddi hesabi yok. Vereyim sifreyi siz yonetin hesabi yani oldu olacak ahaha yaa tamam aglamayin artik :dValla 10 bin mesajla yorum yapan bir üye bir gün hep dert ortağı olmuşum,
bu sefer de dert ortağı arayayım kendime demez mi diye düşündüm açıkçası.
Yani evet bence de dertsiz insan yoktur.
Bu yüzden aklıma takıldı zaten.
Neden bu üyeler buraya konu açmamaya yeminli gibi açmazlar peki acaba onu da açıklayıverin bari, böyle itici itici yazmak yerine. Olmaz mıydı bayan?
Bu arada o kuralı biliyorum ben üyelerin biri için isim mi verdim.
Özel konu mu açtım?
Bana göre bütün zorluklar bana mı yahu diyerekten içime dert olmuş bir konuyu paylaştım..
Dogrulari soyluyorsun ya ondan olabilirBenden bahsediyo galiba :d
Ben de yazdiklarimi begenmeyip oyle yazamazsin boyle diyemezsin sen su degilsin bu degilsin sunu diyemezsin diye kendi zihin dunyasi cercevesinde akil verenlerden tiksiniyorum da yapacak bir sey yok Allah cesit cesit yaratmis. Herkes forum kurallarinca diledigini yapar, begenmedigin uyeyi goz ardi et mesajini gormezsin bu kadar basit. Gecen de biri adima topic acmisti. Yapilan alintilarin haddi hesabi yok. Vereyim sifreyi siz yonetin hesabi yani oldu olacak ahaha yaa tamam aglamayin artik :d
Ozaman ben kendi adima cevap yazayim. Kendime gore oldukca buyuk bir derdim var. ama buraya konusunu acsam da pek faydasi yok. Gorus alarak cozulecek seyler degil.Hayır zaten farkındaysanız ben tek koca, kv demedim.
Bdv de tek konusu yok ama 10binleri aşmış, yazış edası da hiç derdim yok havasında oluyor.
Yani olsun da eften püften başka bir derdi olsun. Evlilik üzerine olmak zorunda değil ki dertler.
O zaman acaba tüm zorluklar bana mı cidden diye düşünüyorum dedim.
Allah sağlık versin gerisi boş yoksa arkadaşım.
Kardeş sen doğurdun mu?Derdimiz elbet vardir yoksa bdvde isimiz ne?
Konu acmiyor olabilirim mesela ben ama salak sacma kocalari gorumceleri kvleri duyunca da bosan diyorum yani napayim
Korkma korkma ben sahsima hakaret etmeyen kimseyi kiblemem ricaci olmana gerek yok. Ama goz ardi listem uzundur. Milleti alintilayip oyle yazma diye aglamam baktim mesajlari hosuma gitmiyo basarim blocku gecerim. Ha sen kullanici adini bile bilmedigim birisin tanimam etmem seni ama madem istedin basarim blocku :dKime demişim öyle diyemezsin diye ben..
Aç 8 bin küsür mesajımı tek tek bak bul getir olur mu?
Yani yazmak olsun diye yazmayın ne olur.. Azıcık anlayış..
Çok da güzel kendimi ifade ettiğim söylenir oysa.
Nerede hata yapıyorum Allah'ım? :)
Sevgili asude bahar.
Tarzlarımız hiç uyuşmuyor.
Bazen bakıyorum çok mantıklı bir kadın.
Bazen nerede unutmuş mantığını diyorum.
Çok kullanmam ama şimdi aynen onu yapacağım sana.
Göz ardı et
Sen de yap da boşa ban almayayım olur mu? :)
Evet canim dogurdum sukurler olsun bebisim 23 gunluk su anKardeş sen doğurdun mu?
Prestij yapmıştır kendi çapında. Sarsılsın istemez. Fazlla ciddiye almıştır sanalda popüler olmayı.Arkadaşlar ben neden boşan diyorlar demedim yalnız.
Elbette boşanmanın tek çözüm olduğu evlilikler var.
Ve buna boşandan başka bir şey yazılmaz.
Ben şuna hayret ediyorum.
Bdvnin sıkı yorumcusu. Sıkı dert ortağı, çözüm sunuyor.
Ama yumuşak ama sert üslup karakter meselesi.
Buraya konu açan her türlüsüne açık olur zaten.
Ama mesaj sayısı 10 bini geçmiş.
Hemen hemen her yorumu da benim hayatım ohh mis modunda.
Hadi çözüm, farklı fikir aramazsın onu da anlıyorum çözümü olmayan büyük bir derttir konu açmazsın.
Ama bazen insan sadece içimi dökmek istedim der bir dua, bir teselli ister ya da.
Hani kullanıcı adımız var sanaldayız sonuçta.
Çekinilen kısım ne?
Hiç bdv konusu olmayınca acaba diyorum gerçekten tüm zorluklar bana mı?
Konuştuğu kadar yolunda her şey sanırım.
Anlatabiliyor muyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?