• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten onların hiç mi derdi olmuyor?

Bakın size beddua ederim akjsdafndfsjdfns. Tutmazsa paranız iade :KK53: Ya bunlar gerçekten cahil insanlar, he yav he sen beddua ettin anında tuttu zaten çarpık çurpuk olmuş parmaklarımlan yazıyorum :KK8:
Aynen okudum o konuyu eltim çirkin diyen.
Ben üslubuna takıldım, gittikce çirkinleşti farkındaysan. Benimde Bi huyum var cadıyla cadı melekle melek olurum. Konu sahibinin üslubuna göre yorum yaptım bedduayı kaptım :KK53:

Bir de ekleme yapmak istiyorum o sinirle unutmuşum. Devam ediyorum.

6. Ben O Kadar Emek Verdimciler: ''Ben kaç yıldır evliyimmm'' ya da daha kötüsü aralarında hak hukuk bulunmayan kızlarımızın sevgilileri için ''Bu ilişki kaç yıldır sürüyooo öyle kestirip atamam emek verdimm !!!!!'' diye feryat ve figanları. Ya arkadaşım, senin verdiğin emeği takan var mı etrafında bir dön bak bakalım. Sen mutlu değilsen emek versen ne olur ''Kendimi yemişim onca yıl nasıl da kerizzzz gibi'' demeyi gururuna yediremiyor ayrılmıyor sonunun fıs bittiğini kabul etmemek için. ''Ortada kaç yıl emek var silip atamam o yüzden...'' Haydi buyur bir de sana ilişki koçu kesilir. Tamam bacım biz emek verdiğimiz halde ayrılıyoruz çişiz kakayız tütüyüz biz. Böyle beynim sinirden yanarken arka planda ''Ceddin dedeeen, nesliiin babaaan'' diye marş çalarken bir tokat çaktığımı hayal ediyorum anca öyle rahatlıyorum.

7. Ön Koltuk Benimciler: Niyetlerinin kötü olmadığını açıklayıp telkin edersin, ''ÖN KOLTUK BENİAAAĞĞMM'' diye kafayı oynatırlar. Buna sevgiliyken başlarlar, yahu kızım sakin olsana bir. Yooook, ön koltuğa oturmak hiyerarşide kabul edildiğinin simgesidir, ön koltuğa oturunca taç giymiş kraliçedir. Ön koltuğa dalgınlıkla oturulmuş birine Boa yılanından daha sinsi bakabilme özellikleri mevcuttur. Donanımlarında eğer o koltuğa oturmamışsa tüm gün surat asma, sevgilisine ve ailesine surat asma güncellemesi mutlaka bulunur. İşin komik yanı, daha ortada söz, nişan ve nikah yokken bunu yapabilmeleridir. Verdiğin hiçbir telkin gelin olup olmayacağı bile belli olmayan kızımızı rahatlatmaya yetmez.
İlk yazdığınla birlikte alkışlıyorum :KK9:

Ay ne çok genelde demisim :D
Bence bdv ye içimi döküp rahatlamak için konu açarım genelde.
Çünkü ne arkadaşlarıma ne yakın cevreme anlatmam genelde yaşadıklarımı.
Farklı bakış açılarını görmek, cesaret toplamak için az konu acmadim ben buraya. Kimse de tanımıyor beni, içimden geçen herşeyi yazıyorum genelde..

Ben üslubuna takıldım, gittikce çirkinleşti farkındaysan. Benimde Bi huyum var cadıyla cadı melekle melek olurum. Konu sahibinin üslubuna göre yorum yaptım bedduayı kaptım :KK53:
Ben tek bir mesaj yazdim onda da gayet guzel bi tavsiye verdim o kadar aglayacak ne vardi anlamadim :d

Hayır zaten farkındaysanız ben tek koca, kv demedim.
Bdv de tek konusu yok ama 10binleri aşmış, yazış edası da hiç derdim yok havasında oluyor.

Yani olsun da eften püften başka bir derdi olsun. Evlilik üzerine olmak zorunda değil ki dertler.

O zaman acaba tüm zorluklar bana mı cidden diye düşünüyorum dedim.

Allah sağlık versin gerisi boş yoksa arkadaşım.
Bence bahsettiğin kişiler burda arkadaş edinmiş ve günlük hayatta da görüşen kişiler zaten bunun için bdv ye ikinci üyelik alınabiliyor.. Sanmıyorum 4-4 lük hayatında herşeyi mükemmel giden insan olsun. Eş olmasa ailesi o olmasa işi o olmasa mutlaka zaman zaman her insanın sıkıntısı olur

Hepsini okudum da o yüzden saçma geldi zaten.... Hani hiç mi isiniz yok diye düşündüm, uzun uzun cevaplar, sanki dünya kurtarır gibi analizler...
Burası bir forum, sanal bir platform, daha fazla anlam yüklemeyin bence

İşlerimin yanı sıra burada da takılmaya ayırdığım belli vakitler var.
Kısa kısa içi boş, dövme, kırma amaçlı yazmıyorum.

Doğru anlaşılmak adına uzun yazmaları tercih ederim.

Ben sanal platformu da ciddiye alıyorum buradaki herkes yaşamdan bir fert çünkü.
Haaa kin tutup takip edecek kadar değil. Şükür psikopatlık yok.
O kadar takacak kadar da dertsiz kalamadım keşke kalsaydım ama..
Ben şimdilik işlerimi bitirdim buradayım.
Sizin işiniz varsa tutmayalım bayan..;)

Bende bu gruba giriyor muyum bilmem ama elbetteki sorun yaşadım yaşıyorum yaşarım
Çünkü insanım
Fakat icabına kendimce bakarım
Sus pus olup duramam durursam çatlarım başıma ağrılar girer
Anında müdahale edince de içime oturmuyor
Eşim dünyanın 8.harikası değil, bende değilim ama asgari müşterekte buluşmamız lazım
Annesi eh işte diyeyim ama ortayı yine eşim bulmalı
Benim annem arızaysa onu da ben durdurmalıyım
Benim bakış açım bu ve kimseye yapmayacağım birşeyi önermem
Hatta bazen kocası psikopatsa az çok tart herşeyi göze alarak rest çek, her ihtimali düşün diye bu yüzden derim
Her insan nasıl bir değilse kocalar da bi değil
Ben yaparım olumlu yanıt alırım başkası yapar olay daha çıkmaza girer

Ama nişanlıydık herşey mikemmeldi birden adam itilmişe döndü denilince bana geliyolar
Eee nişan attım demişsin mikemmelse nişan atılmazdı dimi
İşaretler varmış senin gözünü aşk kör etmiş derim buna, suç mu bence değil
Tutarlı olmalı konular

Ha yeri gelmişken sedefsizim yani eltim yok
Görümcem var bi tane, merhaba nasılsın iyiyim senden öteye gitmem
Gerçi eşimin tarafıyla hep böyleyim hatta yeni tanıdığım herkesle böyleyim
Samimiyet kurmam zaman alır, hep böyleydim

Yalnızlığı da severim cips partisi de yaparım
Erim paşam sen olmazsan yaşayamam tarzı bi kadın olamam
Hatta asla evlenmem derdim şıp 24 te evlendim
Nasip bazı şeyler tamam ama bizde durup izlemek yerine tırnaklarımızı çıkarmalıyız yeri gelince
Çok yazdım , kızım nadiren uyur fırsat bulunca döktürdüm satır satır

Unuttuğum bişey varsa sorana yazarım
Bende etten kemiktenim 9 aylığım düşüncelerim size uymayabilir ama yapamayacağım birşeyi asla yazmam

Ben yorumlarda bu içi doluluğu seviyorum işte.
Teşekkür ederim Çekirge sen genelde böylesin zaten ;)

Konu açmamış olabilirim ama cool üye havasında da değilim
Eskiden daha çok girerdim ve yeni evliyken daha fazla takardım eşimin tarafını
Konularda da sorma bana da şöyle oldu diye anlatırdım
Hani bende cam fanusun içinde kimsnein ulaşamadığı bi yerde değilim, gelir dokunur laf sokar giderler sizler kadar
Bir susarsam ikinci de acısını çıkarırım
İçimde tutmadığımdan konu açmaya gerek kalmıyo demek ki anlık benimkiler
Misal bu ara yemek konusuna takılıyordum kızımın uykusuzluğundan ve çalışan anne olmanın zorluğuna girmişim ne alakaysa, hani yeni üyeyim konu açamıyorum benimde şu deridm var kardeş gibi olmuş :D ama ne hissediyosam o..

Ben yorumlarda bu içi doluluğu seviyorum işte.
Teşekkür ederim Çekirge sen genelde böylesin zaten :KK66:
Rica ederim mesela son derece mutfakta beceriksizim derken sende vardın sanırım
Doğruya doğru herkes her işte uzman ya da mükemmel olacak diye bişey yok, benimde eksi yönlerimden biri mutfak
Bakalım o konuyu takibe aldım umut fakirin ekmeği belki aşama kat ederim :D
Ben akşamları pek giremiyorum kızımdan dolayı
Gündüz işyerinde dinlendiğimi hissediyorum kahve ve kk eşliğinde
Herkes iyi akşamlar

Kadesa diye sevdigim eski bi uye var bugun gordum biri yuzunde uyelik iptali yaptirmis o kadar uzuldum ki. Insallah geri doner

Kadini kafasina takan biri gitmis reel hayattaki kimligini bulmus 2 sene once kapattigi facebook hesabinda paylastigi cocugunun videosunu arsivlemis senelerce saklamis gecen gun inatlasinca yayinlamis forumda cocuk videosunu ifsa etmis kadesa da uyelik iptali istemis kanina dokunmus evladinin bu ise alet edilmesi

Sanal bi platformdaki hic tanimadiginiz insanlara bu kadar kin garez besleyecek ne var anlamiyorum ki. Begemiyosaniz blocklayin gecin bu kadar basit. Her seyi abartmakta uzerine yok insanoglunun

Nasil bir ruh hastasiymis ya. Kim oldugu belli mi? Dava acmis mi?

Ağlayacaksanız yorum yapmayalım yazalım biz o Zaman önceden, baksana şikayetler var :KK14:

Ağlayacak olsam ben konu açmam zaten.
Bir kaç geyikçi, insanları stres topu gören üye için aklı başında o kadar kadını yabana atmam.

Seviyorum buradan gelen farklı bakış açılarını genel olarak.
Genele bakarak da konu açmaktan vazgeçmiyorum.

Benim kızdığım hiç bir yorumunda hayatından bir gerçeklik, bir duygu olmaz mı?
Hep mi amacın taşlamak olur?

Geyik bölümü yetmiyor da derdi olan insanların canını yakmaya kadar niye uzanıyorsun?
Gerek yok anlatabiliyor muyum?

Bakın ben sert yorumları anlayabilirim.
Yapıcı, faydalı sert var bir de sataşmalı kırıcı sertler var..

Ay valla ben çok ozeniyorum bazı üyelere.
Hiçbir şeyi takmayan havaları var ya keşke bende öyle olsam diyorum. Annemin bir arkadaşı var o kadın o kadar rahat ki. Aklınız şaşar yani.
Birgün Annem oradayken kaynanası gelmiş buna laf sokmuş hatta hakaret falan etmiş bu hiç duymamış gibi yapıp annemle sohbet ediyormuş. Annem afallamis tabi göz kirpmis anneme çay içmeye tatlı yemeye devam etmiş. Kaynanası iyice kopurmus hiç duymuyor beni diye . sonra ayağa kalkmış pardesum nerde x demiş.
"Aha oralarda bi yerlerde bak işte" demiş sohbete devam etmiş kadın :D
Kadın kapıyı çarpıp çıkmış. :D
Keşke şöyle olabilsem valla. Benim kargom 2 gün gecikse moral kalmaz bende .

Aynı konudan mı bahsediyoruz bilmem
İlk konusunu görmemiştim ama yetişin bana hakaret ettiler bu forumda olmak istemiyorum diyen bi üye gördüm
Oysa ona çok yazdım anlamadı mesela en son dedim sen bi kan ver ne desek kızıyosun tiroidler nanay olabilir
Alay etmiyorum mesela bende de tiroid var değerler fırladı mı daha sinirli oluyorum
Onu da anlamadı tabi, eltisine saydırsam benden iyisi olmazdı

Bide şu zamanlarda kk da birşey var yok bunlar bunlar çete olmuşlar yok coollar yok saldırıyorlar yok artis artis yazıyorlar kadesa office ve parkonda bu yüzden gitti :KK12: burası sanal ortam neden bukadar takıyorsunuz kim naparsa yapsın.
Ben kimseyi takmıyorum mesela kadının biri direk küfür etti bana ben umursamadım güldüm geçtim ama normal hayatta böyle tepkisiz olmazdım tabiki :KK14: aha şu smilemide koyayımda cool sansınlar :KK51:

Konu sahibi iyi bi yere değinmiş bende merak ettim doğrusu.. hakkaten ayrıl diyen çok ekon. Duygusal, çevresel,manevi konuları hiç düsünmeden...

Bazen konu açanlar b.kunu çıkarıyor. kadın kocam uyuşturucu alkol bağımlıs çocuğuma bana zarar veriyor napıyım diyor. yada kocasını başka kadınla yakalamış aldatılmış buradan medet umuyor.annesine ailesine hakaret eden kocasını sevdiğini söyleyen de var. ben bunlara yorum bile yapmıyorum. parmaklarıma yazık.yorum yapsan nolucak.bunları yaşayan kadın azıcık kendine saygı duymuş olsa zaten kimseyi dinlemez direk boşar.bütün kainat toplansa engel olmaya çalışsa yine de boşar.bu tiplerin adamı boşayası yok milletten destek bekliyor.işin aslı bu.böylelerine de ne dense az. kadın kendine saygı duymuyor en başta. aldatma şiddet yani bu gibi extrem sorunların dışındaki durumlarda ben de hemen boşan denmesine karşıyım.

not: kocamın aileci olması dışında derdim yok elhamdülillah. onu da aşıyorum artık.

Back