Gerçekten onların hiç mi derdi olmuyor?

Ben daha önce üye idim, biriyle takıştım ve banlandım :) neredeyse 1,5 yıldan fazla oldu.. İlk üye olduğumda manyak bir komşu yüzünden ciddi sıkıntılar yaşamıştım ve üyeliğimin ilk haftası konuyu açtım, sağolsun bir sürü arkadaş yol göstermeye çalışıp bol bol ah ettiler :) Allah razı olsun, enazından başından geçenler bu durumu yaşayanlar, yol göstermeye çalışanlar oldu.. Psikolojik olarak ciddi rahatlamıştım.. Şimdi bakıyorum geçmişe, geçmiş geçmişte kalmış.. Bu süreçte biraz daha sakinleşmeyi öğrendim, hayat görüşüm ciddi anlamda değişti, şimdiki konulara bakınca sorunlar aynı kişiler farklı.. Dertsiz insan varmı ki..

Hayran olduğum insan tipi :)
Kargo olayına çok güldüm ama ben de takarım var yaa off

Aaa haberim yoktu
Kadesa iyidir ya hatta pıtırcık derdik kibar yazıyo diye
Hele çocuk insanın bamteli
Yuh yani..

Nasıl ya kadesa office parkon gitti mi?!
Noluyo ya bi kaç gün takip etmedim buraları neler olmuş

arkadasim o uyeler herkese rahat rahat atip tutmak, bir sen once kendi kocana vs bak dedirtmemek icin asla konu acmiyorlar.
lazim konulari da 2. uyelikle aciyorlardir.
hatta bazilari sonradan konularini sildiriyorlar.
o yuzden hic konu acmayan astigim astik kestigim kestik yorum yapan kisilerin yorumlarina asla itibar etmemek lazim.
once konu acacak kadar cesur olsunlar sonra millete cesaret taslasinlar.
ben de ne doluymusum be

Wuuuu senin yorumu da tuttum bacım :)
Boşalt boşalt millet içini boşaltmaya yer arıyormuş zaten

Bi de bazı şeyler yapı bence
Kimisi sorununu her önüne gelene anlatır ( işyerindekilerden biliyorum )
Ben son noktaya gelmeden aileme bile anlatmam

Bir de benim anlamadığım popüler olmak nedir yani biz burada kız kıza kadın kadına derdimizi kederimizi sevincimizi paylaşıyoruz atışanı destek olanı da oluyor burada herkes gerçek kimliğini gizliyor nasıl popüler olunabiliyor ki? Forum Kraliçesi diye bir unvan var da biz mi farketmemişiz? Bunun ayağına konu açmayan varsa kendi sorunu ama bazısının derdi konu açacak kadar olmuyor, dertleri olmadığı anlamına gelmiyor ama.

Bu arada bir dk konu sildirmek yasak değil miydi?

Kac kere aradım tahmin edemezsin.
Adamlar çok arayinca bi ayar yapmışlar " sayın abonemiz hattiniz aramalara kapatılmıştır " çıkıyor

Kız o kargo olayına bende fitilim on kere ararım o kargo buraya gelecek hacı ama burayada kargpm gelmedi diye konumu açak napak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…