- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
- 198
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Ay valla ben çok ozeniyorum bazı üyelere.
Hiçbir şeyi takmayan havaları var ya keşke bende öyle olsam diyorum. Annemin bir arkadaşı var o kadın o kadar rahat ki. Aklınız şaşar yani.
Birgün Annem oradayken kaynanası gelmiş buna laf sokmuş hatta hakaret falan etmiş bu hiç duymamış gibi yapıp annemle sohbet ediyormuş. Annem afallamis tabi göz kirpmis anneme çay içmeye tatlı yemeye devam etmiş. Kaynanası iyice kopurmus hiç duymuyor beni diye . sonra ayağa kalkmış pardesum nerde x demiş.
"Aha oralarda bi yerlerde bak işte" demiş sohbete devam etmiş kadın
Kadın kapıyı çarpıp çıkmış.
Keşke şöyle olabilsem valla. Benim kargom 2 gün gecikse moral kalmaz bende .
Dertsizken burada dert sahibi olan varİlk yazdığınla birlikte alkışlıyorum
O beddua konusunu nasıl bulucam ya 2.üyeliğinin adı neydi?Ben üslubuna takıldım, gittikce çirkinleşti farkındaysan. Benimde Bi huyum var cadıyla cadı melekle melek olurum. Konu sahibinin üslubuna göre yorum yaptım bedduayı kaptım
Aaa haberim yoktuKadesa diye sevdigim eski bi uye var bugun gordum biri yuzunde uyelik iptali yaptirmis o kadar uzuldum ki. Insallah geri doner
Kadini kafasina takan biri gitmis reel hayattaki kimligini bulmus 2 sene once kapattigi facebook hesabinda paylastigi cocugunun videosunu arsivlemis senelerce saklamis gecen gun inatlasinca yayinlamis forumda cocuk videosunu ifsa etmis kadesa da uyelik iptali istemis kanina dokunmus evladinin bu ise alet edilmesi
Sanal bi platformdaki hic tanimadiginiz insanlara bu kadar kin garez besleyecek ne var anlamiyorum ki. Begemiyosaniz blocklayin gecin bu kadar basit. Her seyi abartmakta uzerine yok insanoglunun
Ben de yarisma yapacagim USLUBUN COK SERT OYLE YAZAMAZSIN diye en cok aglayana hesabimin sifresini verecegim kendi yonetsin biktim bu elestiri alintilarindan topiclerinden :dAğlayacaksanız yorum yapmayalım yazalım biz o Zaman önceden, baksana şikayetler var
Bide şu zamanlarda kk da birşey var yok bunlar bunlar çete olmuşlar yok coollar yok saldırıyorlar yok artis artis yazıyorlar kadesa office ve parkonda bu yüzden gittiburası sanal ortam neden bukadar takıyorsunuz kim naparsa yapsın.
Ben kimseyi takmıyorum mesela kadının biri direk küfür etti bana ben umursamadım güldüm geçtim ama normal hayatta böyle tepkisiz olmazdım tabikiaha şu smilemide koyayımda cool sansınlar
arkadasim o uyeler herkese rahat rahat atip tutmak, bir sen once kendi kocana vs bak dedirtmemek icin asla konu acmiyorlar.Evet hanımlar.
Az evvel tekrar oldu da o sebeple merak ettim düşüncelerinizi.
Bazı üyeler var dikkatimi çeken..
Yorumlar genelde aynı..
Belli üyelere evliliğinin tutulacak tarafı yok, kocandan hayır gelmez.
Boşanmaya cesaretin yok sıkıldık dertlerinden modunda yazıyorlar..
Hani merak ediyorum, öyle bir yazıyorlar ki dört dörtlük kocayı
( ki ben varlıklarına inanmıyorum kendilerinin :) ) alıp oturmuşlar sanırsın. Hiç eşinin ailesinden de çekmemiş.
Ufacık tartışma yaşayıp bile içine dert edinmemiş.
Mis gibi evlilik yapmış, bacak bacak üstüne atıp yazıyor yorumları diye hayal ediyorum.
Sonra merak ediyorum bu üyelerin gerçekten mi hiç dertleri olmuyor?
İnsanız yahu diyorum. Yani gerçekten nasıl?
Hadi kocan tadından yenmez be yavrum kv derdi de mi çekmiyorsun?
Ya da bugün çok güzel her şey başlarda da dalgalanmalarınız olmadı mı?
Görümcen, eltin de mi yok?
Senin ailenden biri de mi evliliğini olumsuz etkilemiyor?
Yoksa sen mi çok rahatsın, pek takmaz mısın bir şeyleri?
Ya da dertler derya ama burada mı paylaşmamaya yeminlisin?
Bir giriyorum profiline.
Yalan yok merak ediyorum bir dert arıyorum en basitinden.
Bdvde tek bir konusu yok..
Mesajlar 10 bine dayanmış hatta kimi aşmış..
Cidden var mı dört dörtlük koca, dört dörtlük evlilik?
Ne bileyim bana tuhaf geliyor.
Hayat bu kadar kolay olmamalı..
Benim için hiç kolay olmadı da.
Ben bu kısma daha çok güldümkargo mu ilahi
Abla çocuğunu kvnin kızının şapır şupur öptüğü sinir ettiği sen miydin?Ay ne çok genelde demisim
Maalesef bi kendini bilmez yüzünden gittiler ama o kişi o kadar hakaret etmesine rağmen hala buralardaNasıl ya kadesa office parkon gitti mi?!
Noluyo ya bi kaç gün takip etmedim buraları neler olmuş
arkadasim o uyeler herkese rahat rahat atip tutmak, bir sen once kendi kocana vs bak dedirtmemek icin asla konu acmiyorlar.
lazim konulari da 2. uyelikle aciyorlardir.
hatta bazilari sonradan konularini sildiriyorlar.
o yuzden hic konu acmayan astigim astik kestigim kestik yorum yapan kisilerin yorumlarina asla itibar etmemek lazim.
once konu acacak kadar cesur olsunlar sonra millete cesaret taslasinlar.
ben de ne doluymusum be
Abla çocuğunu kvnin kızının şapır şupur öptüğü sinir ettiği sen miydin?
Kimmiş ki o ben bilmiyorumMaalesef bi kendini bilmez yüzünden gittiler ama o kişi o kadar hakaret etmesine rağmen hala buralarda
Kız o kargo olayına bende fitilim on kere ararım o kargo buraya gelecek hacıValla geçen 21 önde gelecek olan kargom 24 unde geldi de üzüntüden o 3 gün duramadim. Kargo şubesi uzak olmasa kaç kere giderdim de işte :))
arkadasim o uyeler herkese rahat rahat atip tutmak, bir sen once kendi kocana vs bak dedirtmemek icin asla konu acmiyorlar.
lazim konulari da 2. uyelikle aciyorlardir.
hatta bazilari sonradan konularini sildiriyorlar.
o yuzden hic konu acmayan astigim astik kestigim kestik yorum yapan kisilerin yorumlarina asla itibar etmemek lazim.
once konu acacak kadar cesur olsunlar sonra millete cesaret taslasinlar.
ben de ne doluymusum be
Kadesanın son msjlarına bak canım o konuda gitti konu sahibi kendisiKimmiş ki o ben bilmiyorum
Kız o kargo olayına bende fitilim on kere ararım o kargo buraya gelecek hacıama burayada kargpm gelmedi diye konumu açak napak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?