Gerçekten onların hiç mi derdi olmuyor?

İnsanin ne kadar derdi olursa olsun herkes yasadigini biliyor hayatta malesef.
Benim de esimle onemli bir sikintim yoktur mesela, o yuzden cok ciddi sikintilar yasayip bir insanin esini sevmesini ve ayrilamamasini bazen anlayamiyorum. Buna ragmen anlamaya calisiyorum ama yine de, kimse kimsenin hayatinin kahyasi degil.
Benim cok buyuk bir derdim var mesela, oglum rahatsiz. Bunu yasamayan bir insan icin anlamak zor mesela, ne kadar anlamaya calisilsa da.
Dedim ya yasamak onemli, tabi olgunluk ve tecrube de.

Hepsini okudum da o yüzden saçma geldi zaten.... Hani hiç mi isiniz yok diye düşündüm, uzun uzun cevaplar, sanki dünya kurtarır gibi analizler...
Burası bir forum, sanal bir platform, daha fazla anlam yüklemeyin bence

Kim size beddua etmiş asude_bahar

Kesinlikle katılıyorum. Bende bana bu şekilde yorum yapan kişileri daha yakın buluyorum. Aynı sorunu yaşamış çözmüş yada çözememiş. Peki nasıl bir yol izlemiş. Ki bende kendimden çok örnek veren biriyim dir. Zaten dertleşmek bu değilmi dir. Al benden de okadar diye başlarsın lafa
Bana en samimi gelen üyeler kendi hayatlarından katarak yorum yapan üyeler..
Katsınlar bence ne güzel. Boş laf etmiyorum sana tecrübemi sunuyorum ister al ister alma diyor..

Kadesa hem dava açsın hem geri dönsün, insanın özelini ifşa etmekten hiç çekinmiyor terbiyesizler. Reelde kimliğini nasıl buldu kim bilir, Allah'ın işsizi ya, ekranı kapattığında gidiyor o uyuz olduğun insan bu ne nefret kapasitesi yani?
Hangi üye acaba merak ettim.
Bir de hangi konuda beddua edilmiş öğrenebiler miyim? bella-donna
bkz: ''sana sütümü helal etmem!'' geleneğinin gelecekteki temsilcileri sanırım beddua konusu açan üye

Sütümü helal etmemi annem bile diyemez bana ya hic emmemişim ben ıslahıyetimiz icin beddua etmiş ama kız haklı bakın size beddua ederim diye uyarmıştı o gün eltisiyle ilgili Bi konu açmıştı tatlım okudunmu bilmiyorum

İlk kez beddua duydum sindiriyorum suan nefise diye bi üye, eltisine çirkin diye hakaret etmişti bizde üslubunu beğenmemiştik, banlandı, meğer kin gütmüş bize
Altına bu kadar tapmak ne derece doğru bilemiyorum ya. Sanki güzellik derecesine göre altın takılıyor. Allah affetsin de kendi de Miss World değildi yani.

Ya canm ister inan ister inanma. Var oyle evlilikler ve kv den falanda cekmiyolar. Cahilleri hayatina katmazsan kocanla da derdin olmaz. Kv ylede gorumceylede. Allahima sukurler olsun. Ha eltim yok ona bise diyemicem.

Bakın size beddua ederim akjsdafndfsjdfns. Tutmazsa paranız iade Ya bunlar gerçekten cahil insanlar, he yav he sen beddua ettin anında tuttu zaten çarpık çurpuk olmuş parmaklarımlan yazıyorum
Aynen okudum o konuyu eltim çirkin diyen.

Bi de beddualari tutuyomus dunyamiz tersine donecekmis :d eltisine iki nisan yapildi diye hakaret edip aglayan kadini Allahimiz cok seviyomus ona yanlissin diyenlerin belasini veriyomus yani :d

Aynı ben boşuna sevmiyorum ben seni
Ayrıca nomunomuchua bak mesela ben yazdım ama sen bu seferde belki ikinci üyelik alıp konu açıyorlardır diyosun inanmıyorsun ki zaten

Sen yazdın dürüst oldun ve ben sana bana böyle gelen canımı yesin dedim :)
Ben tüm yorumları duygudan uzak, dövme amaçlı olan üyelerden bahsettim ki onlar kendilerini
belli ediyorlar zaten canım. Sana neden inanmayayım

Bende bu gruba giriyor muyum bilmem ama elbetteki sorun yaşadım yaşıyorum yaşarım
Çünkü insanım
Fakat icabına kendimce bakarım
Sus pus olup duramam durursam çatlarım başıma ağrılar girer
Anında müdahale edince de içime oturmuyor
Eşim dünyanın 8.harikası değil, bende değilim ama asgari müşterekte buluşmamız lazım
Annesi eh işte diyeyim ama ortayı yine eşim bulmalı
Benim annem arızaysa onu da ben durdurmalıyım
Benim bakış açım bu ve kimseye yapmayacağım birşeyi önermem
Hatta bazen kocası psikopatsa az çok tart herşeyi göze alarak rest çek, her ihtimali düşün diye bu yüzden derim
Her insan nasıl bir değilse kocalar da bi değil
Ben yaparım olumlu yanıt alırım başkası yapar olay daha çıkmaza girer

Ama nişanlıydık herşey mikemmeldi birden adam itilmişe döndü denilince bana geliyolar
Eee nişan attım demişsin mikemmelse nişan atılmazdı dimi
İşaretler varmış senin gözünü aşk kör etmiş derim buna, suç mu bence değil
Tutarlı olmalı konular

Ha yeri gelmişken sedefsizim yani eltim yok
Görümcem var bi tane, merhaba nasılsın iyiyim senden öteye gitmem
Gerçi eşimin tarafıyla hep böyleyim hatta yeni tanıdığım herkesle böyleyim
Samimiyet kurmam zaman alır, hep böyleydim

Yalnızlığı da severim cips partisi de yaparım
Erim paşam sen olmazsan yaşayamam tarzı bi kadın olamam
Hatta asla evlenmem derdim şıp 24 te evlendim
Nasip bazı şeyler tamam ama bizde durup izlemek yerine tırnaklarımızı çıkarmalıyız yeri gelince
Çok yazdım , kızım nadiren uyur fırsat bulunca döktürdüm satır satır

Unuttuğum bişey varsa sorana yazarım
Bende etten kemiktenim 9 aylığım düşüncelerim size uymayabilir ama yapamayacağım birşeyi asla yazmam

Bi de beddualari tutuyomus dunyamiz tersine donecekmis :d eltisine iki nisan yapildi diye hakaret edip aglayan kadini Allahimiz cok seviyomus ona yanlissin diyenlerin belasini veriyomus yani :d
Tövbe tövbe ya beddualarım tutuyor diyordu, söyle Bi titreme geldi bana, tırsmadım değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…