- 6 Aralık 2009
- 6.148
- 2.759
- 723
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Hepsini okudum da o yüzden saçma geldi zaten.... Hani hiç mi isiniz yok diye düşündüm, uzun uzun cevaplar, sanki dünya kurtarır gibi analizler...Kimseyle sorunum yoktur benim.
Üyelik yılım belli, konularım belli.
Yorumlarım apaçık ortadadır.
Biri de gelsin desin ki seninle şu derdim var ya da senin benle var şuradan biliyorum.
Diyemez çok çok iddialıyım.
Amacım ona, buna sataşmak hiç olmadı.
Sadece şaşırıyorum.
Nelere şaşırdığımı da ilerleyen sayfalara yazdım.
Okumaya üşenmesek daha iyi anlarız
Kim size beddua etmişİnanmıyorum tatlım kadın resmen seninle benim icin konu açmış, sen deyince baktım tahmin etmiştim ve Banada beddua etmişilk defa birinden beddua işitiyorum Allahım burada dobra konuşanları cok sevmiyorlar galiba. Tatlı dilliyimdir ama bu gerçekleri konu sahibinin yüzüne vurmam anlamına gelmiyor.
Konu sahibi senin konuna gelirsek, kimsenin derdi olmadıgından değil tatlım elbette herkesin derdi vardır ama belki burada çözüme kavuşturulacak bişey değildir. Bazıları o kadar gereksiz konu ve ard arda aynı konulardan o kadar cok konu acıyorlarki, gercekten konu açmayanları dertsiz sanıyor insan. Hem keşke dertsiz olsun yani, ne güzel, hayatından memnun olan insanların burada işi yokmu demeye getiriliyor anlayamadım.
Trajediye dönüştürürse çemkirilir.Birde senin derdin dert midir benim derdin yanında olanlar var
dert derecesini beğenmeyenler .çemkirmem baktım derdini beğenmediysem yorum yapmam o kadar
Tüh ya kacırdık deseneEvet ikimize beddua etmis :d ben foruma girdigimde konu kapanmis uye banlamisti cevap veremedim :d
Bana en samimi gelen üyeler kendi hayatlarından katarak yorum yapan üyeler..
Katsınlar bence ne güzel. Boş laf etmiyorum sana tecrübemi sunuyorum ister al ister alma diyor..
Eltisine cok altin takildi diye cirkin diyen kadin vardi ya o banlaninca ikinci uyelik acmis beddua edip aglamis :d
İlk kez beddua duydum sindiriyorum suan
Yav hakaret olsa zaten yoneticiler banliyo bunlarinki kisisel garezTüh ya kacırdık desenehayır nerde hakaret ettik onu düşünüyorum, eger o hakaretse valla arkadaşlarımın beni bıcaklaması lazım sert konuştuğum icin
Sütümü helal etmemi annem bile diyemez bana ya hic emmemişim benKadesa hem dava açsın hem geri dönsün, insanın özelini ifşa etmekten hiç çekinmiyor terbiyesizler. Reelde kimliğini nasıl buldu kim bilir, Allah'ın işsizi ya, ekranı kapattığında gidiyor o uyuz olduğun insan bu ne nefret kapasitesi yani?
Hangi üye acaba merak ettim.
Bir de hangi konuda beddua edilmiş öğrenebiler miyim?bella-donna
bkz: ''sana sütümü helal etmem!'' geleneğinin gelecekteki temsilcileri sanırım beddua konusu açan üye
Aynen, dogruyu söyleyeni dokuz konudan kovuyorlar burdaYav hakaret olsa zaten yoneticiler banliyo bunlarinki kisisel garez
Altına bu kadar tapmak ne derece doğru bilemiyorum ya. Sanki güzellik derecesine göre altın takılıyor. Allah affetsin de kendi de Miss World değildi yani.İlk kez beddua duydum sindiriyorum suannefise diye bi üye, eltisine çirkin diye hakaret etmişti bizde üslubunu beğenmemiştik, banlandı, meğer kin gütmüş bize
Bakın size beddua ederim akjsdafndfsjdfns. Tutmazsa paranız iadeSütümü helal etmemi annem bile diyemez bana ya hic emmemişim benıslahıyetimiz icin beddua etmiş ama kız haklı bakın size beddua ederim diye uyarmıştı o gün eltisiyle ilgili Bi konu açmıştı tatlım okudunmu bilmiyorum
Bi de beddualari tutuyomus dunyamiz tersine donecekmis :d eltisine iki nisan yapildi diye hakaret edip aglayan kadini Allahimiz cok seviyomus ona yanlissin diyenlerin belasini veriyomus yani :dSütümü helal etmemi annem bile diyemez bana ya hic emmemişim benıslahıyetimiz icin beddua etmiş ama kız haklı bakın size beddua ederim diye uyarmıştı o gün eltisiyle ilgili Bi konu açmıştı tatlım okudunmu bilmiyorum
Maalesef istersen profiline gir bak son mesajlarina, cok uzuldum, insallah dava da acar, geri de doner
Aynı benboşuna sevmiyorum ben seni
Ayrıcanomunomuchua bak mesela ben yazdım ama sen bu seferde belki ikinci üyelik alıp konu açıyorlardır diyosun inanmıyorsun ki zaten
Tövbe tövbe yaBi de beddualari tutuyomus dunyamiz tersine donecekmis :d eltisine iki nisan yapildi diye hakaret edip aglayan kadini Allahimiz cok seviyomus ona yanlissin diyenlerin belasini veriyomus yani :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?