Ben onca okul okudum yetmedi üstüne doktora yaptım evde mi oturacagim diyenlerdenim. Bir de çalışmak özgürlük gerçekten de. Paramin hesabını kimseye vermiyorum harcıyorum kendim biriktiriyorum. Eşimle ikimizin maaşı 12 bin.
Ama bir noktada haksız buldum sizi. Ben eski eşimden ayrılsaydim çok kazanmaya rağmen boğazına sarılıp o nafakayi alırdım. Aldığım nafakanin tek kurusuna dokunmaz bireysel emeklilik hesaplari gibi uzun vadeli yatırım hesabı açardim ileride cocugumun okul masrafı olur evlilik olur vs. Kendisine sunardim.
Üstelik gazetelere cikacak kadar luks bir Otel düğünü yapmaya gücü yetecek bir adama cocugumun hakkını neden yedireyim.
Şimdiye kadar o nafaka olayını cozerdiniz gibime geliyor 6 yıl olmuş sonuçta.
Bir de kişisel seçiminiz ama çocuk ile babayı neden bir araya getirmiyorsunuz. Çocuğunuz biyolojik babadan haberdar mi merak ettim açıkçası.
Ben onca okul okudum yetmedi üstüne doktora yaptım evde mi oturacagim diyenlerdenim. Bir de çalışmak özgürlük gerçekten de. Paramin hesabını kimseye vermiyorum harcıyorum kendim biriktiriyorum. Eşimle ikimizin maaşı 12 bin.
Ama bir noktada haksız buldum sizi. Ben eski eşimden ayrılsaydim çok kazanmaya rağmen boğazına sarılıp o nafakayi alırdım. Aldığım nafakanin tek kurusuna dokunmaz bireysel emeklilik hesaplari gibi uzun vadeli yatırım hesabı açardim ileride cocugumun okul masrafı olur evlilik olur vs. Kendisine sunardim.
Üstelik gazetelere cikacak kadar luks bir Otel düğünü yapmaya gücü yetecek bir adama cocugumun hakkını neden yedireyim.
Şimdiye kadar o nafaka olayını cozerdiniz gibime geliyor 6 yıl olmuş sonuçta.
Bir de kişisel seçiminiz ama çocuk ile babayı neden bir araya getirmiyorsunuz. Çocuğunuz biyolojik babadan haberdar mi merak ettim açıkçası.
Bir kere bu işten çıkma isteği kafaya yerleşmişse eninde sonunda gerçekleşiyor.
Ne yaparsan yap geri dönme ihtimalini düşünerek karar ver Cute. Bir yerden bir açık kapın olsun derim ben. Ücretsiz izin imkanı olsa onu kullan derim, duruma göre tamamen ayrılır veya dönersin.
Evde olmak güzel gerçekten ancak bir süre sonra insanı sıkıyor. Ben yazın son 15 gün sıkıntıdan patlıyorum, o rutine ihtiyaç duyuyorum ve günlerim daha verimli geçiyor. Evde ilk zamanlar düzenli geçerken bir süre sonra vakit bolluğundan tembellik başlıyor bende.
Sizin kayınvalide nereli.Ben de bazen yeter be calismak istemiyorum uyumak istiyorum diyorum sonrada evde oturursam KV ve onun hic bitmeyen geniş çevresinin ve akrabasinin sürekli bize gelmesi ve durmadan hizmet ettiğim anlar canlaninca gozumde yasasin calismak diyorumcalistigimdan dolayı benle cok sosyal faaliyet yapamamak KV ve sülalesinin içinde bir uhde Esim de calisma otur evde kafam benimde rahat olsun diyo hem manti börek acmayi ogrenirsin bana eve temizlik için yardimci da gelmez diyo iste bunları düşününce boşver ziinett uyuma calis diom
konularınızdan tanıyorum sizi..evde oturma düşüncesi cezbediyor sizi ama herşeyden önce oğlunuzu düşünmelisiniz..güzel giden bir evliliğiniz olabilir ama yine de yarın ne olur bilemezsiniz..anladığım kadarıyla oğlunuzun babasından bir fayda yok..onun tek güvencesi sizsiniz..ve ne olursa olsun siz kimseye muhtaç olmadan ona yetebilecek durumda olmalısınız..maaşınız çok iyi..kolay kolay da bu şartlarda bir iş bulamazsınız..iyi düşünün derim..Çok geçmiş olsun sanada, ve hayırlı olsun ankaraya gelmıssınız. Bızım rapor uzayacakmı dıye pek soran olmuyor ama ben gerı dondugumde ısıme kımse bakmadığı için gerı dondugumde benı cok rezalet bır yogunluk beklıyor oluyor.
Buda size dert oldu galıba sızde hep maddı konulara yorumlarda bunu yazıyorsunuzZaten her yorumda ve konuda durumunuzun cok iyi oldugunu belirtiyorsunuz bircok üye ezberlemiştir bunu. Onun disinda lise mezunluguyla bidaha ayni maasi bulamayabilirsiniz iyi düşünün. Ancak esinizinde ne kadar cok kazandigini yazip duruyorsunuz okadar iyiyse tek basinada kalkar herseyin altindan çok düşünmeye gerek yok.
Kendime gelecek olursam. Çalismiyorum uzun suredir. Gelecek kaygim yok benim. Aç, açıkta kalmam, colugum cocugum yok, olmasinida istemiyoruz. Gezmelere, tatile, isteklerimi almaya esimin maasi yeterli geliyor. Eve para getirmedigim icin konuşma hakkım daha az değil.