Ah çok üzüldüm.
Gerçekten ucuz atlatmışsın. Rabbim beterinden korusun inşallah.
Senin yerinde olsam bırakırdım sanırım.
Hatta o yazlığı da alır,yazları 3 ay boyunca kalırdım kocamla bebemle.
Kocam sabah gelir akşam döner,mangal yapardı ben cacık yaparken,bebem de top oynardı.
Son bır kez daha normal deneyecegız . Eger oda duser veya bos olursa veya saglıklı olmazsa tüp bebek denenecek o sekılde konusuldu en son.Nisanda 2 sene olacak. Evdeyim.
Biliyorsun eşimin işi, son 5 6 aydır haftada 1 2 işe gidiyorum. Onun dışında işi evden idare edebiliyorum.
Halimden memnunum.
İş meselesini yapmasam sıkılır mıyım? Asla.
Aza kanaat etmen gerekir mi şartlarına bağlı, ben etmiyorum. Belki eşim ipleri elinde tutmak istese gerekebilirdi ama benimki para işlerine karışmayı sevmiyor, hepsi bendeyken rahatım.
Yalnız o şimdi tatlı gelen ev işleri falan sıkıyor insanı bir yerden sonra haberin olsun :) yine haftada tek gün yapıp kurtuluyorsun yani.
Bir de ne olursa olsun evde sıkılıyorsun. Yani eşini akşam beklemek çok hoş olmuyor.(benimki mesela yeni gitti, öğlen gelir, akşamüstü gider, 8e doğru gelir. Yani gün içinde o da evde sayılır. Yoksa sıkılıyorum) Belki çocuğun olması durumu değiştirir tabi.
İkinci çocuk işini ne düşünüyorsunuz? Yani bir tedavi süreci olursa maddi olarak buna müsait misiniz?
Bence çalışma. En azından bir dene yani.
2300 gunum var , emeklı olamam yoksa annem hıc olmazsa EMEKLILIGE kadar calıs dıyoremeklilik durumu nedir? yani bu kadar çalışıp emekliliği yakmak olmaz. bilmiyorum ben çalışmayı çok sevmiyorum. ama 3300 maaş alırken o işi bırakamazdım gibi geliyor.
Kesinlikle evet. Acil planı yaptım kendime maasımı bırıktırıp 1 sene kadar en azından sonra elımde olan parayı ev butcesıne katmadan , acıl oglanın bır ıhtıyacı cıkarsa dıye saklamaya karar verdım. Belkıde cıkmaya hıc cesaret edemıcem. Hayırlısıyla bır bebegımız daha olursa ınsallah 4 ay ucretlı 6 ay ucretsız ızınde benı beklemeyeceklerını dusunuyorum boylelıkle bır pısmanlıkta yasamam belkı onlar yaparlar benım yerıme .selam cute geçmiş olsun yeni duydum...şimdi nasılsın,ciddi birşey var mı?
ben isteyerek ve severek çalışıyorum..tabi arada aynen dediğin gibi oğlum okula gidince yalnız evde takılma durumunu çok özlüyorum..evde yapılacak tonla iş var zamanım yok.devamlı koşturmacadan bazen sıkılıyorum.daha yavaştan almak istiyorum hayatı bazen..
ama geçici oluyor benimki,çünkü ebn evde en fazla 1 hafta kalabiliyorum....dışarıyı daha çok seven bir insanım..anladım ki benim istediğim şey özgürlük,yani aslında işime devam edeyim ama istediğimde bunaldığımda usanıp ev istediğimde izin alabilieyim..yani 10 gün ben yokum diyebilme özgürlüğü...:)
bu yüzden kendi işimi kurmak istiyorum ..bakalım hayırlısı..
senden yana aldığım duygu işi bırakmak istediğin yönündeiyani aslında kararını vermişsin ama pişman olmaktan korkuyorsun