İşte o birinin kafadengi olması lazım, kahve sohbet ister söylediğin her lafı kaba etlerinden anlarsa kişi kahve de zehir oluyo
kafa dengi olmayanla zatan görüşmem de
anne ne kadar kafa dengi olursa olsun , çocuk/ bebek ortamdan huysuzlugu ile anneyi ve benı uzaklastırıyor
bir bakıyorsun anne de , ben de çocuk pışpışlayan bir konuma gelmişiz.
Benim eski işyerimde vardı bir kafa dengim.
Beraber patronun yaptığı üçkağıtları konuşurduk.
Hakkımızı yedi haram zıkkım olsun derdik.
Bu tipe bu özgüven diye dedikodusunu yapardık.
Sonra patronun boşanma aşamasında olduğunu öğrendi ve artık evliler. Haliyle artık kafa dengim değil.
cocugu yaramaz olan anne ıle bulusunca , (arkadasımla yani)Anlamadım desem?
Anne kim, sen kimsin, anneyi de beni de demişsin anlamadim
bende tamda bu konu araştırıyordum sizin durumunu bana göre çok çok daha iyi bukadar iyi olsam ben bırakabilirdi işi ama emekliliği garantilemek şartı ile 2013 yılında başladım çalışmaya toplamda 15 yıl yetiyor diye biliyorum emekliliğe 657 ye tabiyim eşim o yüzden istemiiyor bırakmamı pişman olursun diyor. ama sizin yerinizde olsam 15 yıl dolduysa bırakırım biraz hayatımı yaşarım ne bilim çocumun yanından ayrılmazdım bu arada henüz çocuk sahibi değilim
Ah ah Allah hepimizin gönlüne göre versin. Şu borçlar olmasaAh ah..
Bos vakti ozluyor insan. Cok sukur halimize calisiyoruz para kazaniyoruz ama insan hakkaten biraz ozlem duyuyor bazi seylere.
Bende evimde yeterli vakit geciremedigimi dusunuyorum. Cocugum da yok ustelik. Bir de cocuk olsa nasil yaparim bilemiyorum. Boyumu kat kat asan borcum var. onu odeyene kadar boyle devam... en az bi 7 sene daha yani..
Hayalimdeki is gunde 4 saat suren part time bi is. Dus almak, makyaj yapmak icin bir sebebim olsun ama hayatimin yarisi da is yerinde gecmesin.
Allah herkesin gonlune gore versin insallah
Maaş almak için yaşı bekleyeceksiniz. Ama tazminata hak kazanıyorsunuz. En azında özel de bu şekilde.Öyle miymiş ben de memurum 15 sene çalışıp emekli mi olucam yani?
bizde tazminat yok ikramiye var onuda emekli maaşı bağlanınca veriyolar bildiğim kadarı ile böleMaaş almak için yaşı bekleyeceksiniz. Ama tazminata hak kazanıyorsunuz. En azında özel de bu şekilde.
Ya aslında 10da uyandıktan sonra gideceğimiz bir iş olursa ,dönüş de şöyle 16gibi falan motivasyon top seviyede olur :)Başlığa cevaben,çalışmak istemiyorum. Aslında mecburda değilim ama calissam iyi olur. Gönlüm istiyor ki sabahları 10 11de uyanayim,misler gibi kahvaltımı yapayim.. Bir süre sonra ondan da sıkılırım diye kendimi çalışmaya motive ediyorum. Yaşasın çalışmak !
Valla bence bulunmaz bir fırsat geçmiş elinize ne güzel. Hem zaten çocukla kışın nerede gezebileceksiniz? Misafir, gelip gitme olayı da ister istemez sınırlı oluyor. Yazin gezersiniz inşallah. İş aniden mi veriliyor? Sabah işi bitirip çıkma olanağı olmuyor mu?Dogum iznine cikacagim vakit patronum dedi ki bu isleri baska kimse yapamaz, isler sorunlu olur. Al sen bilgisayari eve oradan devam et. Neyse oglum suan 9 aylik oldu hala evden calisiyorum patronum gel demedi hic
Lakin ben artik iyice daraldim. Her an is gelecek diye cikip gezemiyorum. Calisiyorum diye rahatsiz etmek istemeyenler misafirlige de gelmiyor. Yani ayni calisiyor gibiyim ama evde. Haftasonu alisverise bile gitsek heyecanlanmaya baslayinca kotuye gittigimi anladim
Ama oglum yanimda buyuyor. O da paha bicilemez bir sey. Bazen acaba nankorluk mu ediyorum diyorum. Ama surekli eve bagli kalinca da psikolojim bozuluyor. Gerci cok bir alternatifim yok, annem tek basina cocuga bakamiyor. Neyse alisirim belki.
Valla bence bulunmaz bir fırsat geçmiş elinize ne güzel. Hem zaten çocukla kışın nerede gezebileceksiniz? Misafir, gelip gitme olayı da ister istemez sınırlı oluyor. Yazin gezersiniz inşallah. İş aniden mi veriliyor? Sabah işi bitirip çıkma olanağı olmuyor mu?