- 14 Ağustos 2018
- 19.302
- 72.314
-
- Konu Sahibi Cerenayazz0606
şizofreninin psikologla direkt ilgisi var...Cunku yasadiklarimin psikologla hic bir ilgisi yok hadi diyelim psikolog esimdekidemi psikoloji olarak yasamadan bilemezseniz artik iletisime kadar gecip konusuyorum cildirmak uzereyim
bizim odada kafatası vardı tıpçı kızın.amanınnn ben nelerle yaşamışımmmm.üstüne de ne idimm ne oldum yazmışlardı tövbe tövbe.açılmasın bu tür konular. ürktümYurtta kaldığımda çok bu tarz şeylere maruz kalmıştım şimdi hatırlıyorum dasu an olsa katlanamazmisim her şeyin zamanı varmış demek ki
Hiç mi ders almıyorsunuz?Geçenlerde bir hoca bozuntusu karı koca ikisine de tecavüz etmiş.Nedem doktor değil de hoca?Ayrıca burada yasak bu tarz bir konu açmak.
Ben pek inanmam oyle ruyamda onu bunu gordum islerine, siz bence cok ugrasiyosun bu islerle gibime geldi, enerjinizi baska seylere kanalize etmeyi denesenizİster deli diyin ister psikolog deyin arkadaslarin kimse yasamadan bilmez benim amacim bu yarz seyleri yasayan var mi ya da bdni anlayabilen ankarada yasiyorum tanidiginiz hoca var mi diye soru acmak istedim yok cahillik yok su yok bu yasamadan bilemezsiniz onceden boyle degildim kalp gozumde bir o kadar aciktir inancli biriyim ayetel kursiyi bile ruyada ezberlettirdiler bana daha sekizinci sinifa giderken ruyamda uc tane dilek hakkim oldugunu soyleyip istediklerimi sordular hz . Muhammed sav gormeyi istedim gordum evlenecegim kisiyi sordum gordum cocuklarimi bilemsorup gordum esimi tNimadan gordum yani bir o kadarda kalp gozum acik inancli olanlar beni anlar neden bu seyleri yasamaya basladim bilmiyorum evimde evet buyu buldum bulmadan once bi tarz seyleri yasiyordum bulduktan sonra daha cok kormaya basladim ve bu yuzden hoca arastiriyorum
Uc dilek hakki verdiler zaten gorecegin kisileri mi gormek istedinİster deli diyin ister psikolog deyin arkadaslarin kimse yasamadan bilmez benim amacim bu yarz seyleri yasayan var mi ya da bdni anlayabilen ankarada yasiyorum tanidiginiz hoca var mi diye soru acmak istedim yok cahillik yok su yok bu yasamadan bilemezsiniz onceden boyle degildim kalp gozumde bir o kadar aciktir inancli biriyim ayetel kursiyi bile ruyada ezberlettirdiler bana daha sekizinci sinifa giderken ruyamda uc tane dilek hakkim oldugunu soyleyip istediklerimi sordular hz . Muhammed sav gormeyi istedim gordum evlenecegim kisiyi sordum gordum cocuklarimi bilemsorup gordum esimi tNimadan gordum yani bir o kadarda kalp gozum acik inancli olanlar beni anlar neden bu seyleri yasamaya basladim bilmiyorum evimde evet buyu buldum bulmadan once bi tarz seyleri yasiyordum bulduktan sonra daha cok kormaya basladim ve bu yuzden hoca arastiriyorum
Şizofreni belirtileri gösteriyorsunuz. Canınızı seviyorsanız psikiyatriste gidin. Paylaşılmış psikoz diye bir şey var. Sizle yakın olan herkeste belirti görülebilir bu durum yüzünden.Cunku yasadiklarimin psikologla hic bir ilgisi yok hadi diyelim psikolog esimdekidemi psikoloji olarak yasamadan bilemezseniz artik iletisime kadar gecip konusuyorum cildirmak uzereyim
Yapmayın nolursunuz. Gidin bir doktora görünün. Açıklayamadığınız olayları kanıtlanamayan varlıklarla açıklamaya çalışıyorsunuz. Bu işin sonu bilinmezlik. Mutlaka mantıklı bir açıklaması vardır! Karı-koca kendinizi fazla kaptırmış olabilirsiniz. Uykunuzdan sağlıklı bir şekilde uyanamayabilirsiniz. Ki bu son yazdığım bende uzunca yıllar oldu. Evde insanlar gördüm, konuştum, evden çıkmaya çalıştım falan falan. Ama hepsi, bedenen uykudan kalkmış olmama rağmen zihnen hala uykuda olmamdan kaynaklanıyor. Ben de bunu bahsettiğiniz varlıklara yorsam kafayı yerdim.Evet gece beraber uyurken yatakda dumduz bi sekilde yavas yavas asagiya dogru suruklenirken besmele cekip kolumdan tutup cekmis ve o sirada agliyormusum dumduz bi sekilde sanki ayagimdan biri cekiyormus gibi esimde inanmazdi psikolog falan derdi ama o ani uasadiktan sonra oda korkmaya basladi ve inanmaya basladi
İster deli diyin ister psikolog deyin arkadaslarin kimse yasamadan bilmez benim amacim bu yarz seyleri yasayan var mi ya da bdni anlayabilen ankarada yasiyorum tanidiginiz hoca var mi diye soru acmak istedim yok cahillik yok su yok bu yasamadan bilemezsiniz onceden boyle degildim kalp gozumde bir o kadar aciktir inancli biriyim ayetel kursiyi bile ruyada ezberlettirdiler bana daha sekizinci sinifa giderken ruyamda uc tane dilek hakkim oldugunu soyleyip istediklerimi sordular hz . Muhammed sav gormeyi istedim gordum evlenecegim kisiyi sordum gordum cocuklarimi bilemsorup gordum esimi tNimadan gordum yani bir o kadarda kalp gozum acik inancli olanlar beni anlar neden bu seyleri yasamaya basladim bilmiyorum evimde evet buyu buldum bulmadan once bi tarz seyleri yasiyordum bulduktan sonra daha cok kormaya basladim ve bu yuzden hoca arastiriyorum
Ahhahh geliyorlar miydiHahahha ortaokulda cin çağırma seanslarımız geldi aklıma
Valla ben dalga gecmiyorumİster deli diyin ister psikolog deyin arkadaslarin kimse yasamadan bilmez benim amacim bu yarz seyleri yasayan var mi ya da bdni anlayabilen ankarada yasiyorum tanidiginiz hoca var mi diye soru acmak istedim yok cahillik yok su yok bu yasamadan bilemezsiniz onceden boyle degildim kalp gozumde bir o kadar aciktir inancli biriyim ayetel kursiyi bile ruyada ezberlettirdiler bana daha sekizinci sinifa giderken ruyamda uc tane dilek hakkim oldugunu soyleyip istediklerimi sordular hz . Muhammed sav gormeyi istedim gordum evlenecegim kisiyi sordum gordum cocuklarimi bilemsorup gordum esimi tNimadan gordum yani bir o kadarda kalp gozum acik inancli olanlar beni anlar neden bu seyleri yasamaya basladim bilmiyorum evimde evet buyu buldum bulmadan once bi tarz seyleri yasiyordum bulduktan sonra daha cok kormaya basladim ve bu yuzden hoca arastiriyorum
Quija tahtası bile almıştık. Bari bi kere gelip bana 3 dilek hakkı verselerdiAhhahh geliyorlar miydi
Peki bu konuyu niye gece gece açtınız ya? TövbeeeEvet gece beraber uyurken yatakda dumduz bi sekilde yavas yavas asagiya dogru suruklenirken besmele cekip kolumdan tutup cekmis ve o sirada agliyormusum dumduz bi sekilde sanki ayagimdan biri cekiyormus gibi esimde inanmazdi psikolog falan derdi ama o ani uasadiktan sonra oda korkmaya basladi ve inanmaya basladi
yılbaşı ikramiyesinin rakamlarını isterdim ben.kocayı netcekmiş pehhhhQuija tahtası bile almıştık. Bari bi kere gelip bana 3 dilek hakkı verselerdi
Şimdiki aklım olsa Şeyma subaşı olmayı dilerdimyılbaşı ikramiyesinin rakamlarını isterdim ben.kocayı netcekmiş pehhhh
Ya geliyorlar ama dalga geçiyorlar,haberin olsunyılbaşı ikramiyesinin rakamlarını isterdim ben.kocayı netcekmiş pehhhh
Bence bu çok masumbizim odada kafatası vardı tıpçı kızın.amanınnn ben nelerle yaşamışımmmm.üstüne de ne idimm ne oldum yazmışlardı tövbe tövbe.açılmasın bu tür konular. ürktüm
lütfen çok acil destek alın kendinizi şuan evliya falan sanıyorsunuz ,peygamberi görmüşsünüz kalp gözünüz açıkmış falan...ruyamda uc tane dilek hakkim oldugunu soyleyip istediklerimi sordular hz . Muhammed sav gormeyi istedim gordum evlenecegim kisiyi sordum gordum cocuklarimi bilemsorup gordum esimi tNimadan gordum yani bir o kadarda kalp gozum acik inancli olanlar beni anlar neden bu seyleri yasamaya basladim bilmiyorum evimde evet buyu buldum bulmadan once bi tarz seyleri yasiyordum bulduktan sonra daha cok kormaya basladim ve bu yuzden hoca arastiriyorum