Gerçek Hocalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oha bacim su an exorcist filminden kareler fistirdi beynimde, sirtim falan urperdi, korktum

Hayir buyu buldum demis ya
Bence ilk bunu kim nasil birakir o eve onu arastirîn urperdim

Benim bir tanıdığım evde yalnızken birinin lambaları salladığına, kapılardan ve duvarlardan sesler geldiğine vb.yemin ediyordu. Ne kadar doktora git dediysek bize kızdı, bizi onu anlamamakla suçladı. Kendi evine giremez oldu. Yüzünün gözünün şekli değişti. Bir süre sonra eşi de benzer şeyler yaşadığını söylemeye başladı.
Baya bir süre sonra başka bir ailenin bunları içten içe etkilediği ortaya çıktı. Yok evinizde şu var bu var. O kadar uyardık o aile konusunda ama dinlemediler. Zamanla herkesle araları bozuldu.
Bunların ne zamanki o aileyle arası bozuldu gerçek yüzlerini gördüler, evde bir şey kalmadı. Bir anda düzeldiler. Ama yaşadıklarını ve yaşadıkları şeylere olan inançlarını birebir gördüm.

Siz de ne yaşıyor ve ne kadar inanıyorsunuz bilemem ama lütfen önce bir doktora gidin.

Totonuz açıkta kalmış bence

eşiniz buna aynen tanık olup sonra hiçbirşey olmamış gibi hayatına devam etmez sanırım çevremde hoca yok deyip duruyorsunuz da heryer cami nasıl hoca yok kendi kendinizi korkutmayın lütfen bir sakin olun açın bilgisayardan dua bu kadar korkup gece bu konuyu açıyorsunuz ama çok çelişkili değil mi

Cunku yasadiklarimin psikologla hic bir ilgisi yok hadi diyelim psikolog esimdekidemi psikoloji olarak yasamadan bilemezseniz artik iletisime kadar gecip konusuyorum cildirmak uzereyim

Toplu histeri, paylaşılmış psikoz filan diye şeyler var mesela.
Cahillik kötü. Doktora gidin.
Palu ailesi de topluca cinlerin musallatına inanıyorlardı ama hepsi kafayı yemişti mesela.

Palu ailesinde de enişte tüm.aile bireylerine bu şekilde kafayı yedirmisti ya o geldi aklıma

Benim bahsettiğim kişi kendince iletişime geçtiği bir sırada eşi videosunu çekmişti. Hani benim diyen normal bir insan o şekillere giremez. Nerdeyse düz duvara tırmanacak. Yanlarında da onları gaza getiren aile. Vermişler gazı kadına kendinden geçmiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…