- 3 Haziran 2010
- 4.362
- 6.673
-
- Konu Sahibi Cerenayazz0606
Oha bacim su an exorcist filminden kareler fistirdi beynimde, sirtim falan urperdi, korktumEvet gece beraber uyurken yatakda dumduz bi sekilde yavas yavas asagiya dogru suruklenirken besmele cekip kolumdan tutup cekmis ve o sirada agliyormusum dumduz bi sekilde sanki ayagimdan biri cekiyormus gibi esimde inanmazdi psikolog falan derdi ama o ani uasadiktan sonra oda korkmaya basladi ve inanmaya basladi
Hayir buyu buldum demis yaTaşının o evden ve eşyalarınızı sirkeli suyla yıkayın , evinizi de sık sık sirkeyle silin . Bir kurban kestirin , kuran kursuna bağışlayın . Sizin için Mevlüt okusunlar , hatim yapsınlar . Evinize de bir süre kimseyi almayın .
AynenOha bacim su an exorcist filminden kareler fistirdi beynimde, sirtim falan urperdi, korktum
Totonuz açıkta kalmış benceEvet gece beraber uyurken yatakda dumduz bi sekilde yavas yavas asagiya dogru suruklenirken besmele cekip kolumdan tutup cekmis ve o sirada agliyormusum dumduz bi sekilde sanki ayagimdan biri cekiyormus gibi esimde inanmazdi psikolog falan derdi ama o ani uasadiktan sonra oda korkmaya basladi ve inanmaya basladi
eşiniz buna aynen tanık olup sonra hiçbirşey olmamış gibi hayatına devam etmez sanırım çevremde hoca yok deyip duruyorsunuz da heryer cami nasıl hoca yok kendi kendinizi korkutmayın lütfen bir sakin olun açın bilgisayardan dua bu kadar korkup gece bu konuyu açıyorsunuz ama çok çelişkili değil miEvet gece beraber uyurken yatakda dumduz bi sekilde yavas yavas asagiya dogru suruklenirken besmele cekip kolumdan tutup cekmis ve o sirada agliyormusum dumduz bi sekilde sanki ayagimdan biri cekiyormus gibi esimde inanmazdi psikolog falan derdi ama o ani uasadiktan sonra oda korkmaya basladi ve inanmaya basladi
Cunku yasadiklarimin psikologla hic bir ilgisi yok hadi diyelim psikolog esimdekidemi psikoloji olarak yasamadan bilemezseniz artik iletisime kadar gecip konusuyorum cildirmak uzereyim
Palu ailesinde de enişte tüm.aile bireylerine bu şekilde kafayı yedirmisti ya o geldi aklımaBenim bir tanıdığım evde yalnızken birinin lambaları salladığına, kapılardan ve duvarlardan sesler geldiğine vb.yemin ediyordu. Ne kadar doktora git dediysek bize kızdı, bizi onu anlamamakla suçladı. Kendi evine giremez oldu. Yüzünün gözünün şekli değişti. Bir süre sonra eşi de benzer şeyler yaşadığını söylemeye başladı.
Baya bir süre sonra başka bir ailenin bunları içten içe etkilediği ortaya çıktı. Yok evinizde şu var bu var. O kadar uyardık o aile konusunda ama dinlemediler. Zamanla herkesle araları bozuldu.
Bunların ne zamanki o aileyle arası bozuldu gerçek yüzlerini gördüler, evde bir şey kalmadı. Bir anda düzeldiler. Ama yaşadıklarını ve yaşadıkları şeylere olan inançlarını birebir gördüm.
Siz de ne yaşıyor ve ne kadar inanıyorsunuz bilemem ama lütfen önce bir doktora gidin.
Benim bahsettiğim kişi kendince iletişime geçtiği bir sırada eşi videosunu çekmişti. Hani benim diyen normal bir insan o şekillere giremez. Nerdeyse düz duvara tırmanacak. Yanlarında da onları gaza getiren aile. Vermişler gazı kadına kendinden geçmiş.Evet gece beraber uyurken yatakda dumduz bi sekilde yavas yavas asagiya dogru suruklenirken besmele cekip kolumdan tutup cekmis ve o sirada agliyormusum dumduz bi sekilde sanki ayagimdan biri cekiyormus gibi esimde inanmazdi psikolog falan derdi ama o ani uasadiktan sonra oda korkmaya basladi ve inanmaya basladi
Tosunum ayni durumdayim ☻Merak iyi bir şey değil derler ama gel de anlat girdim okudum gece gece çok lazım gibi.
Aynı durumdayımAy konudan gidesim var tirstim, bi yandan da kalip okuyasim var, basima ne gelse meraktan geliyo
Bırakamıyoruz da şu saatten sonra battı balık MisaliTosunum ayni durumdayim ☻