Gerçek Hocalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Cerenayazz0606

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2021
21
-8
24
Merhabalar oncelikle ankarada yasiyorum evliyim uc yasinda oglum var tuhaf seyler yasamaya basladim artik yasadiklarim ciddi boyutlara kadar gelmeye basladi tanidiginiz hoca var mi Allah rizasi icin yapan hocalar para almayam hocalar yani cok hoca var etrafimda ama hepsi parali acikcasi onlara pek guvenemiyorum cunku gercek hocalar Allah rizasi icin yalan hocalarmis

Cunku yasadiklarimin psikologla hic bir ilgisi yok hadi diyelim psikolog esimdekidemi psikoloji olarak yasamadan bilemezseniz artik iletisime kadar gecip konusuyorum cildirmak uzereyim
İlgisinin olmadığına siz mi karar verdiniz? Psikolog musunuz?

Kafamıza göre teşhisler koyabiliyorsak bu kadar farklı meslek grubuna gerek de yoktu değil mi?

Psikiyatriden randevu alınız. Kendi kafanıza göre yargılarda bulunup kendinizi daha da korkutmayınız.

Doktora gitmenizi öneririm.
Ve burada bu tarz konular açmak yasak.
Yasak oldugunu bilmiyordum kaldiriyorum hemen konuyu
Ay dur konu kapanmadan anlatsin ayrintilari. Gecemiz hareketlensin azcik.
Arkadaslar hepinizi anliyorum ama hemen psikolog demeyin durup dururken tum aynalarin kirilmasidami psikolog yapmayin banyodaki aynalarim yatak odamdaki gardiropun aynalari koridordaki ucctane kucuk aynam bunlarin bir anda hepsinin kirilmasidami psikolog yaomayin ya yasamadan anlayamazsiniz evde tek kalamiyorim ne zaman tek kalsam oluyor bunlar ve esimde yasamaya basladi artik evimin bi kac yerinde buyu buldum ama hoca yok etrafimda hic bizzat gorup iletisime gecip konusabiliyorum artik zarar vermeleri yok ama korkuttuklari icin kotuler biliyorum dua okuyun diyorsunuz her gece yatmadan once duami okurum gun icindede okurum ama bi anda geldiklerinde diliniz donmuyor duaya soyleyemiyorsunuz belkide ban yicem bilmiyordum yasak oldugunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…