- 8 Kasım 2021
- 21
- -8
- 24
-
- Konu Sahibi Cerenayazz0606
Cunku yasadiklarimin psikologla hic bir ilgisi yok hadi diyelim psikolog esimdekidemi psikoloji olarak yasamadan bilemezseniz artik iletisime kadar gecip konusuyorum cildirmak uzereyimNeden Psikolog değil de hoca
Esinize ne oldu?Cunku yasadiklarimin psikologla hic bir ilgisi yok hadi diyelim psikolog esimdekidemi psikoloji olarak yasamadan bilemezseniz artik iletisime kadar gecip konusuyorum cildirmak uzereyim
İlgisinin olmadığına siz mi karar verdiniz? Psikolog musunuz?Cunku yasadiklarimin psikologla hic bir ilgisi yok hadi diyelim psikolog esimdekidemi psikoloji olarak yasamadan bilemezseniz artik iletisime kadar gecip konusuyorum cildirmak uzereyim
Ay dur konu kapanmadan anlatsin ayrintilari. Gecemiz hareketlensin azcik.
Evet ya hemen mune gel, bi cacik, bi detay ögrenemedenAy dur konu kapanmadan anlatsin ayrintilari. Gecemiz hareketlensin azcik.
Yasak oldugunu bilmiyordum kaldiriyorum hemen konuyuDoktora gitmenizi öneririm.
Ve burada bu tarz konular açmak yasak.
Arkadaslar hepinizi anliyorum ama hemen psikolog demeyin durup dururken tum aynalarin kirilmasidami psikolog yapmayin banyodaki aynalarim yatak odamdaki gardiropun aynalari koridordaki ucctane kucuk aynam bunlarin bir anda hepsinin kirilmasidami psikolog yaomayin ya yasamadan anlayamazsiniz evde tek kalamiyorim ne zaman tek kalsam oluyor bunlar ve esimde yasamaya basladi artik evimin bi kac yerinde buyu buldum ama hoca yok etrafimda hic bizzat gorup iletisime gecip konusabiliyorum artik zarar vermeleri yok ama korkuttuklari icin kotuler biliyorum dua okuyun diyorsunuz her gece yatmadan once duami okurum gun icindede okurum ama bi anda geldiklerinde diliniz donmuyor duaya soyleyemiyorsunuz belkide ban yicem bilmiyordum yasak oldugunuAy dur konu kapanmadan anlatsin ayrintilari. Gecemiz hareketlensin azcik.