- 4 Eylül 2018
- 18.740
- 72.078
- Konu Sahibi Cerenayazz0606
Gelin sarilarimAynı durumdayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelin sarilarimAynı durumdayım
Artık merak etmesenmi acaba diyorum!!!Konu sahibi banlanmadan cevap yaz sonra merak ederim
İnsanlar korkuyor zaten, konu direkt ofsayt bir konu. Siz de daha fazla yangına körükle gitmeseniz?Benim bahsettiğim kişi kendince iletişime geçtiği bir sırada eşi videosunu çekmişti. Hani benim diyen normal bir insan o şekillere giremez. Nerdeyse düz duvara tırmanacak. Yanlarında da onları gaza getiren aile. Vermişler gazı kadına kendinden geçmiş.
Aynen öyle. Yani gözümün önünde resmen bir ailenin çöküşünü izledim. İşin garip yanı şimdi güldükleri olaylara o zaman ciddi ciddi inanıyorlar ve kendilerine inanmayanlara aşırı tepki veriyorlardı. Evi satılığa çıkardılar. Neler neler... Hatta kadına kocanı boşa dediler kadın boşanmaya kalktı. Ki bu dediğim insanlar gayet eğitimli işi gücü olan kişiler.Palu ailesinde de enişte tüm.aile bireylerine bu şekilde kafayı yedirmisti ya o geldi aklıma
sıkıştım lavobaya bile gidemiyorum şu andaGelin sarilarim
Valla su an yatakta aynen sirtustu yatiyorum anlattigi gibi, en ufak harekette ciyagi basarimGelin sarilarim
Ben boyle merak ederim gecede korkudan altima ederim jajajjajaArtık merak etmesenmi acaba diyorum!!!
En son bir kadın sırtına sopa yiyerek komaya girmişti, sanırım sonra da öldü.Cunku yasadiklarimin psikologla hic bir ilgisi yok hadi diyelim psikolog esimdekidemi psikoloji olarak yasamadan bilemezseniz artik iletisime kadar gecip konusuyorum cildirmak uzereyim
of tam bunu okurken esim kisik sesle bisey dedi odum seyime karisti yapmayin gece gece boyle seylerEvet gece beraber uyurken yatakda dumduz bi sekilde yavas yavas asagiya dogru suruklenirken besmele cekip kolumdan tutup cekmis ve o sirada agliyormusum dumduz bi sekilde sanki ayagimdan biri cekiyormus gibi esimde inanmazdi psikolog falan derdi ama o ani uasadiktan sonra oda korkmaya basladi ve inanmaya basladi
Yurtta kaldığımda çok bu tarz şeylere maruz kalmıştım şimdi hatırlıyorum da su an olsa katlanamazmisim her şeyin zamanı varmış demek kisıkıştım lavobaya bile gidemiyorum şu anda
Gece uyurken hepimiz o şekli aklımıza getirip korkacagiz bence. Henüz yatağa girmedimValla su an yatakta aynen sirtustu yatiyorum anlattigi gibi, en ufak harekette ciyagi basarim
Ciyak haykırdımmValla su an yatakta aynen sirtustu yatiyorum anlattigi gibi, en ufak harekette ciyagi basarim
Benim bahsettiğim kişi kendince iletişime geçtiği bir sırada eşi videosunu çekmişti. Hani benim diyen normal bir insan o şekillere giremez. Nerdeyse düz duvara tırmanacak. Yanlarında da onları gaza getiren aile. Vermişler gazı kadına kendinden geçmiş.
Amacım insanları korkutmak ya da olayı alevlendirmek değil aksine tam tersini yapmaya çalışıyordum. Yanlış anlaşılmasın, psikolojinin insana neler yaptırabileceğini anlatmaya çalışıyordum.İnsanlar korkuyor zaten, konu direkt ofsayt bir konu. Siz de daha fazla yangına körükle gitmeseniz?
Aman yazdi, aldi aklimizi yeterince, daha vurmasin öldükHemen de editöre haber vermisler azcik yazaydi kadin.
Komu sahibesi öncelikle sakin olun.panik oldugunuzu buradan anladik hepimiz.
Parapsikolojik bisiler vardir ben inanirim sahsen ama psikolojinin etkileri sonucu her sey.siz oncelikle saglam.durun.Bana hicbir sey yapamazlar deyin,kendinize guvenin
O evden tasinin.psikologa gidin bence.hoca da gidip bir cami hocasina danisin.ne yapmaniz gerekiyorsa yapin.eve kamera yerlestirin bence.esinize bile soylemeyin ama kamerayi.belki o yapiyor him
İster deli diyin ister psikolog deyin arkadaslarin kimse yasamadan bilmez benim amacim bu yarz seyleri yasayan var mi ya da bdni anlayabilen ankarada yasiyorum tanidiginiz hoca var mi diye soru acmak istedim yok cahillik yok su yok bu yasamadan bilemezsiniz onceden boyle degildim kalp gozumde bir o kadar aciktir inancli biriyim ayetel kursiyi bile ruyada ezberlettirdiler bana daha sekizinci sinifa giderken ruyamda uc tane dilek hakkim oldugunu soyleyip istediklerimi sordular hz . Muhammed sav gormeyi istedim gordum evlenecegim kisiyi sordum gordum cocuklarimi bilemsorup gordum esimi tNimadan gordum yani bir o kadarda kalp gozum acik inancli olanlar beni anlar neden bu seyleri yasamaya basladim bilmiyorum evimde evet buyu buldum bulmadan once bi tarz seyleri yasiyordum bulduktan sonra daha cok kormaya basladim ve bu yuzden hoca arastiriyorumKonu sahibi banlanmadan cevap yaz sonra merak ederim