Gerçek Hocalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yillar evvel stajyerim benzer seyler yasadigini anlatiyordu. Olmadik teoriler uretti. Yurtdisinda bile 4-5 hocaya gitti. En sonunda beynindeki bir damarin olmasi gerekenden dar oldugu ortaya cikti, ilac verdi de psikiyatri sifayi buldu.

Lohusayken benzer o kadar cok sey yasadim ki. Dogumdan 4 gun sonra nasil sacmalamissam bizimkiler apar topar hastaneye goturdu. CRP 143 cikti. Megerse CRP yuksekligi de halusinasyon gordururmus.

herkes uyuyor, evde cit sesi yok. ben de yatagin bir kosesinde meraktan olecek sekilde, bir yandan da korkudan dudaklarimi kemire kemire konuyu okuyorum.

o derin sessizligi bolen korkunc ses;
KAPAT SU TELEFONU YOOAAAĞ!

bagirtimi, sicrayisimi, kocami haslayasimi ve bu kadar asiri tepki verdigimde adamin yuzundeki saskinligi asla unutmayacagim.

bana unutulmaz bir gece yasattiniz.

allah sizi pekleye. djdjsksjsksj.

ohusayken benzer o kadar cok sey yasadim ki. Dogumdan 4 gun sonra nasil sacmalamissam bizimkiler apar topar hastaneye goturdu. CRP 143 cikti. Megerse CRP yuksekligi de halusinasyon gordururmus.
Oyyy, neredeyse sepsise girebilirmişsin. Enfeksiyon yüzünden deliryum yaşamışsın.

Çok geçmiş olsun

Bu yorumu okuyunca arka sayfalarda az cok neyle karsilasacagimi tahmin ettim ve tirstim ama cok da merak ediyorum

Neye inanmak istersen odur derler.bu tarz olaylar galiba bize ait kültür olarak yerleşmiş beyinlere .
Eger ki çok istiyorsanız bizdeki hocaları bosverin bu tarz paranormal olaylara pederler çok ilgili.

Oyyy, neredeyse sepsise girebilirmişsin. Enfeksiyon yüzünden deliryum yaşamışsın.

Çok geçmiş olsun
Sayende yeni bir sey ogrendim, var olasin.

Tevekkeli degilmis Agustos’ta dogum yaptigim halde usumem ve petekleri actirmam. Dahasi oglum da usuyecek diye kriz gecirmistim. Allah’tan beni dinlememisler yoksa “biserdi” yavrum.

Ay millet cin cikaricam diye dove dove kadini öldürdü, Allah askina doktora gidin bu devirde
Access çok üzüldüm o kadına. Kocası, annesi, kayınvalidesi hepsi toplanıp kadını sopa ile dövmüşler. Sonra hacemat yapmışlar kadın ölmüş. Hoca dedikleri adamda kaynakçı çıkmış. Cehalete bak.

Bildiğiniz Psikoz yaşıyorsunuz. Doğumdan hemen sonra bu tür şeyler yaşadım,uykusuzluk ve yorgunluk yol açmış,altı ay gibi bir zamanda toparladım kendimi.

Önce psikiyatri deneyin ne kaybedersiniz. Zihin de bulanık gibi. Üç dilek hakkı bunlar masallar da geçer. Evet … Kuran’da bahsi geçer ama siz daha çok dini masal gibi anlatan insanlarla zaman geçirmişsiniz gibi geldi. Bir deneyin doktorları eğer çözüm bulamazsanız tekrar yazın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…