- 22 Mart 2021
- 2.374
- 19.072
-
- Konu Sahibi Cerenayazz0606
Aslında çok üzücü anlattığınız
Keşke yapmadaydınız bunu , gerçekten korkacak arkadaşlar varTürkiyede cinden başka korku filmi yapılmadığı için aslında klasik koşullanma hep
Eki Görüntüle 2996511
İster deli diyin ister psikolog deyin arkadaslarin kimse yasamadan bilmez benim amacim bu yarz seyleri yasayan var mi ya da bdni anlayabilen ankarada yasiyorum tanidiginiz hoca var mi diye soru acmak istedim yok cahillik yok su yok bu yasamadan bilemezsiniz onceden boyle degildim kalp gozumde bir o kadar aciktir inancli biriyim ayetel kursiyi bile ruyada ezberlettirdiler bana daha sekizinci sinifa giderken ruyamda uc tane dilek hakkim oldugunu soyleyip istediklerimi sordular hz . Muhammed sav gormeyi istedim gordum evlenecegim kisiyi sordum gordum cocuklarimi bilemsorup gordum esimi tNimadan gordum yani bir o kadarda kalp gozum acik inancli olanlar beni anlar neden bu seyleri yasamaya basladim bilmiyorum evimde evet buyu buldum bulmadan once bi tarz seyleri yasiyordum bulduktan sonra daha cok kormaya basladim ve bu yuzden hoca arastiriyorum
Bir arkadaşım vardı ,kocası ile sorunlu evliliği vardı lohusali iken bu kaygı ve sorunlar arttı ve kız artık gözüyle insan suretiyle vs görüyordu veya gördüğünü sanıyordu ama ağır travmatik şeyler yaşıyordu tamamen psikolojisi bozuktu ,bazen uyandığında kendini WC nin önünde buluyordu filan . psikolojik oluyor bu durumlar
Oyyy, neredeyse sepsise girebilirmişsin. Enfeksiyon yüzünden deliryum yaşamışsın.ohusayken benzer o kadar cok sey yasadim ki. Dogumdan 4 gun sonra nasil sacmalamissam bizimkiler apar topar hastaneye goturdu. CRP 143 cikti. Megerse CRP yuksekligi de halusinasyon gordururmus.
Bu yorumu okuyunca arka sayfalarda az cok neyle karsilasacagimi tahmin ettim ve tirstim ama cok da merak ediyorumherkes uyuyor, evde cit sesi yok. ben de yatagin bir kosesinde meraktan olecek sekilde, bir yandan da korkudan dudaklarimi kemire kemire konuyu okuyorum.
o derin sessizligi bolen korkunc ses;
KAPAT SU TELEFONU YOOAAAĞ!
bagirtimi, sicrayisimi, kocami haslayasimi ve bu kadar asiri tepki verdigimde adamin yuzundeki saskinligi asla unutmayacagim.
bana unutulmaz bir gece yasattiniz.
allah sizi pekleye. djdjsksjsksj.
Para olabilir. Hocanın bile bedavasını arıyor çünküPsikiyatriste gitseniz ne kaybedersiniz ki.
Sayende yeni bir sey ogrendim, var olasin.Oyyy, neredeyse sepsise girebilirmişsin. Enfeksiyon yüzünden deliryum yaşamışsın.
Çok geçmiş olsun
Access çok üzüldüm o kadına.Ay millet cin cikaricam diye dove dove kadini öldürdü, Allah askina doktora gidin bu devirde