- 20 Ocak 2010
- 45.336
- 154.924
- 43
-
- Konu Sahibi Cerenayazz0606
Hangi film bu el cin falan mıEvet gece beraber uyurken yatakda dumduz bi sekilde yavas yavas asagiya dogru suruklenirken besmele cekip kolumdan tutup cekmis ve o sirada agliyormusum dumduz bi sekilde sanki ayagimdan biri cekiyormus gibi esimde inanmazdi psikolog falan derdi ama o ani uasadiktan sonra oda korkmaya basladi ve inanmaya basladi
Konu sahibi ben mesajlarımda anlattım ama tekrar söyleyeyim çok yakın tanıdıklarım sizin söylediğiniz tarz şeyleri hem de çok uzun bir süre yaşadılar. Onlar da karı koca yaşadılar aynen sizin gibi. Onlar da sizin gibi kimsenin onları anlamadığını düşündüler. Hoca hoca gezdiler. Ama en son PSİKOLOJİK olduğu anlaşıldı. Durumu kabul edip psikiyatriye gittiler. Lütfen siz de bir an önce psikiyatriye gidin. Siz kendinizi kaptırdıkça daha da artar rahatsızlığınız. Şu an durumları iyi. O yaşadıkları şeylere gülüyorlar. Lütfen siz de gidin.İster deli diyin ister psikolog deyin arkadaslarin kimse yasamadan bilmez benim amacim bu yarz seyleri yasayan var mi ya da bdni anlayabilen ankarada yasiyorum tanidiginiz hoca var mi diye soru acmak istedim yok cahillik yok su yok bu yasamadan bilemezsiniz onceden boyle degildim kalp gozumde bir o kadar aciktir inancli biriyim ayetel kursiyi bile ruyada ezberlettirdiler bana daha sekizinci sinifa giderken ruyamda uc tane dilek hakkim oldugunu soyleyip istediklerimi sordular hz . Muhammed sav gormeyi istedim gordum evlenecegim kisiyi sordum gordum cocuklarimi bilemsorup gordum esimi tNimadan gordum yani bir o kadarda kalp gozum acik inancli olanlar beni anlar neden bu seyleri yasamaya basladim bilmiyorum evimde evet buyu buldum bulmadan once bi tarz seyleri yasiyordum bulduktan sonra daha cok kormaya basladim ve bu yuzden hoca arastiriyorum
Olm uzayli geldi,onu da masum koyluler tas atip kovaladi ya la, halbusu gelip beni bulaydilar, hayatim boyunca en istedigim sey uzayli gormek, yazin butun gece sokakta ufo bekliyorum ben8. sınıfa giden bir genç kıza dilek hakkı veriliyor ve dilediği şeylere bakın. Bu yetiştirilişiniz ve dini konularda nasıl bastırıldığınızı da ortaya koyuyor. Allaseniz siz dinle kafayı bozmuşsunuz, ufaktan beri böyle bilgiler içinde büyüyüp. "Cinni, kalp gözü" falan fıstık. Ailenizde anlatılan hikayelerin sanrıları bunlar hep.
He cinler gelecek de siz seçilmiş bir insansınız, size öğretecekler, sonracığıma işte size görünecek ne varsa. Oldu. Psikiyatra gidin. Bu ülkede deliler ya Mehdidir(!) ya da mehdinin annesi. Din konuludur geneli sanrıların. Yok ki anam bi uzaylı gelsin ulaşsın, yok. Coğrafi travmalar paso cinni, dini.
Ya biz de çağırırdik ama daha salakça...Quija tahtası bile almıştık. Bari bi kere gelip bana 3 dilek hakkı verselerdi
Olm uzayli geldi,onu da masum koyluler tas atip kovaladi ya la, halbusu gelip beni bulaydilar, hayatim boyunca en istedigim sey uzayli gormek, yazin butun gece sokakta ufo bekliyorum ben
Biraktim ben oldugum yere önce, sonra dilek hakki falan diyince bi rahatlama geldi banaAy herseyden de korkuyonuz ya
Zaten bu tarz şeyleri genelde inançlilar yaşar çok fazla inançlı olmayanlar inanamaz bunlara o yüzden başina böyle şeyler gelmezİster deli diyin ister psikolog deyin arkadaslarin kimse yasamadan bilmez benim amacim bu yarz seyleri yasayan var mi ya da bdni anlayabilen ankarada yasiyorum tanidiginiz hoca var mi diye soru acmak istedim yok cahillik yok su yok bu yasamadan bilemezsiniz onceden boyle degildim kalp gozumde bir o kadar aciktir inancli biriyim ayetel kursiyi bile ruyada ezberlettirdiler bana daha sekizinci sinifa giderken ruyamda uc tane dilek hakkim oldugunu soyleyip istediklerimi sordular hz . Muhammed sav gormeyi istedim gordum evlenecegim kisiyi sordum gordum cocuklarimi bilemsorup gordum esimi tNimadan gordum yani bir o kadarda kalp gozum acik inancli olanlar beni anlar neden bu seyleri yasamaya basladim bilmiyorum evimde evet buyu buldum bulmadan once bi tarz seyleri yasiyordum bulduktan sonra daha cok kormaya basladim ve bu yuzden hoca arastiriyorum
Bende onları görünce kalktım lavobaya gittimBiraktim ben oldugum yere önce, sonra dilek hakki falan diyince bi rahatlama geldi bana
Cok uzuldum yazdiklariniza. Diyanetin danisma hattini arayin. Onlara anlatin, sizinle telefon da ilgilecek birini yonlendirmelerini isteyin. Sonra da psikiyatri ya da noroloji doktorundan randevu alin, bir de onlar baksinlar..Evet gece beraber uyurken yatakda dumduz bi sekilde yavas yavas asagiya dogru suruklenirken besmele cekip kolumdan tutup cekmis ve o sirada agliyormusum dumduz bi sekilde sanki ayagimdan biri cekiyormus gibi esimde inanmazdi psikolog falan derdi ama o ani uasadiktan sonra oda korkmaya basladi ve inanmaya basladi
Oysaki 3 dilek hakkından sonra ben iyice ikna olmuştum!Biraktim ben oldugum yere önce, sonra dilek hakki falan diyince bi rahatlama geldi bana
Valla ben direkt exorcist filmine gittim geldim, mehdinin anasi olduguna sonra ki detaylarda uyandimYa bırah, millet hep mehdi, mehdinin anası oluyor, Allahla, cinnilerle konuşup iletişiyor psikozlarında, bi seçilmiş insan oluyorlar filan; beni anca gelsin ajanlar kovalasın. Şifreli müzikler şifreli yazılarla beni ele geçirmeye çalışsınlar anca. James Bond'tan öte geçemedim anasını satiim, bi kere de bana gelin de siccin 5 olsun şenlenek be. O kadar bipolar olmuşum, boşuna mu olmuşum? Uzaylıya da razıyım.
Anneminde zamaninda böyle seyleri olmuş hatta diyorki yatıyorum birsey üstümden yüruyüp gelip karnıma oturuyordu falan hocalarada götürmüşler ama düzelmemiş psikiyatriye gidince hepsi düzelmişKarın kasılması
Egildigimde Bir anda karnım kasıldı sanki yedi sekiz aylik hamile gibi karninm icine goctu bir dakika oyle kaldi tuhaf seyler oldu sanki bebek varmista hareket ediyor gibi hamilelik gecirenler anlar basina gelen oldumu acaba ilk defa boyle oldu adetime bir kac gun var acaba ondanmi desem ilk...www.kadinlarkulubu.com
Sizin ciddi psikozlarınız var. Lütfen psikiyatriye gidin.
Durumunuz gittikçe kontrol edilemez hale gelecek yoksa.
Ben cok guzel ve cok zeki olup ustune de isvicrede aile bakani olmayi diliyorumŞimdiki aklım olsa Şeyma subaşı olmayı dilerdimikramiyeden daha değerli
Lan tam olayin vahametinden siyrilip kendime gelmiştim, tekrar saldim gitti, napiyonuz be ya uyari vermedenTürkiyede cinden başka korku filmi yapılmadığı için aslında klasik koşullanma hep
Eki Görüntüle 2996511