Gerçek Hocalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet gece beraber uyurken yatakda dumduz bi sekilde yavas yavas asagiya dogru suruklenirken besmele cekip kolumdan tutup cekmis ve o sirada agliyormusum dumduz bi sekilde sanki ayagimdan biri cekiyormus gibi esimde inanmazdi psikolog falan derdi ama o ani uasadiktan sonra oda korkmaya basladi ve inanmaya basladi
Hangi film bu el cin falan mı 🤣

İster deli diyin ister psikolog deyin arkadaslarin kimse yasamadan bilmez benim amacim bu yarz seyleri yasayan var mi ya da bdni anlayabilen ankarada yasiyorum tanidiginiz hoca var mi diye soru acmak istedim yok cahillik yok su yok bu yasamadan bilemezsiniz onceden boyle degildim kalp gozumde bir o kadar aciktir inancli biriyim ayetel kursiyi bile ruyada ezberlettirdiler bana daha sekizinci sinifa giderken ruyamda uc tane dilek hakkim oldugunu soyleyip istediklerimi sordular hz . Muhammed sav gormeyi istedim gordum evlenecegim kisiyi sordum gordum cocuklarimi bilemsorup gordum esimi tNimadan gordum yani bir o kadarda kalp gozum acik inancli olanlar beni anlar neden bu seyleri yasamaya basladim bilmiyorum evimde evet buyu buldum bulmadan once bi tarz seyleri yasiyordum bulduktan sonra daha cok kormaya basladim ve bu yuzden hoca arastiriyorum
Konu sahibi ben mesajlarımda anlattım ama tekrar söyleyeyim çok yakın tanıdıklarım sizin söylediğiniz tarz şeyleri hem de çok uzun bir süre yaşadılar. Onlar da karı koca yaşadılar aynen sizin gibi. Onlar da sizin gibi kimsenin onları anlamadığını düşündüler. Hoca hoca gezdiler. Ama en son PSİKOLOJİK olduğu anlaşıldı. Durumu kabul edip psikiyatriye gittiler. Lütfen siz de bir an önce psikiyatriye gidin. Siz kendinizi kaptırdıkça daha da artar rahatsızlığınız. Şu an durumları iyi. O yaşadıkları şeylere gülüyorlar. Lütfen siz de gidin.

Konu sahibi merhaba
Konunuzu ve yorumlarınızı okudum. İçiniz rahat edecekse yine gidin cami hocasına anlatın, dua okutun veya gerekli duaları öğrenip kendi kendinize okuyun AMA derhal psikiyatr da gidin. Psikologluk bir iş değil demişsiniz bence de muhtemelen değil, direkt psikiyatr ile ilaç tedavisi ihtiyacınız var. Aynaları kırıp kırdığınızı unutmuş olabilirsiniz zira bir tek siz evde tek başınızayken oluyormuş bu olay. Uykuda olduğunuzu sanarak kendi kendinize yatakta hareket edip eşinizi de korkutmuş olabilirsiniz. Psikolojide illa ki bu durumların açıklamaları vardır. Olmayan sesler duyabilir, olmayan kokular alabilir, olmayan görüntüler görebilirsiniz. Rüyalarınız da direkt olarak biliçaltıyla alakalı şeyler. Şimdi rüya konusunda size detay verip aklınızı karıştırmak istemem ama gördüğünüzü iddia ettiğiniz rüyaları bile gördüğünüzü sanıyor olabilirsiniz. Bu ayıp bir şey değil, bu bir hata değil, tıpkı kanser olmak gibi bir hastalık. Kabullenmek ilk adım ama six kabullenmiyor olsanız bile, işinizin psikolojik olmadığını düşünseniz bile LÜTFEN gidin doktora. Burda bu kadar insan yanılıyor olamaz.
Umarım derhal tedaviye başlayıp güzel ve sağlıklı günler yaşarsınız.

8. sınıfa giden bir genç kıza dilek hakkı veriliyor ve dilediği şeylere bakın. Bu yetiştirilişiniz ve dini konularda nasıl bastırıldığınızı da ortaya koyuyor. Allaseniz siz dinle kafayı bozmuşsunuz, ufaktan beri böyle bilgiler içinde büyüyüp. "Cinni, kalp gözü" falan fıstık. Ailenizde anlatılan hikayelerin sanrıları bunlar hep.

He cinler gelecek de siz seçilmiş bir insansınız, size öğretecekler, sonracığıma işte size görünecek ne varsa. Oldu. Psikiyatra gidin. Bu ülkede deliler ya Mehdidir(!) ya da mehdinin annesi. Din konuludur geneli sanrıların. Yok ki anam bi uzaylı gelsin ulaşsın, yok. Coğrafi travmalar paso cinni, dini.
Olm uzayli geldi,onu da masum koyluler tas atip kovaladi ya la, halbusu gelip beni bulaydilar, hayatim boyunca en istedigim sey uzayli gormek, yazin butun gece sokakta ufo bekliyorum ben

psikiyatriye gitmeyi deneseniz, niye bu kadar karşısınız? hoca diyorsanız her mahallede birden fazla cami var, gidin hocasına danışın, niye bu kadar imkansız görüyorsunuz çözümü? çözümünün olmadığına inanmanız bile aslında durumun psikolojik olduğunun göstergesidir bana göre. sorunuda, çözümüde kafanızda basitleştirmeniz lazım.

Olm uzayli geldi,onu da masum koyluler tas atip kovaladi ya la, halbusu gelip beni bulaydilar, hayatim boyunca en istedigim sey uzayli gormek, yazin butun gece sokakta ufo bekliyorum ben

Ya bırah, millet hep mehdi, mehdinin anası oluyor, Allahla, cinnilerle konuşup iletişiyor psikozlarında, bi seçilmiş insan oluyorlar filan; beni anca gelsin ajanlar kovalasın. Şifreli müzikler şifreli yazılarla beni ele geçirmeye çalışsınlar anca. James Bond'tan öte geçemedim anasını satiim, bi kere de bana gelin de siccin 5 olsun şenlenek be. O kadar bipolar olmuşum, boşuna mu olmuşum? Uzaylıya da razıyım.

Bir arkadaşım vardı ,kocası ile sorunlu evliliği vardı lohusali iken bu kaygı ve sorunlar arttı ve kız artık gözüyle insan suretiyle vs görüyordu veya gördüğünü sanıyordu ama ağır travmatik şeyler yaşıyordu tamamen psikolojisi bozuktu ,bazen uyandığında kendini WC nin önünde buluyordu filan . psikolojik oluyor bu durumlar

İster deli diyin ister psikolog deyin arkadaslarin kimse yasamadan bilmez benim amacim bu yarz seyleri yasayan var mi ya da bdni anlayabilen ankarada yasiyorum tanidiginiz hoca var mi diye soru acmak istedim yok cahillik yok su yok bu yasamadan bilemezsiniz onceden boyle degildim kalp gozumde bir o kadar aciktir inancli biriyim ayetel kursiyi bile ruyada ezberlettirdiler bana daha sekizinci sinifa giderken ruyamda uc tane dilek hakkim oldugunu soyleyip istediklerimi sordular hz . Muhammed sav gormeyi istedim gordum evlenecegim kisiyi sordum gordum cocuklarimi bilemsorup gordum esimi tNimadan gordum yani bir o kadarda kalp gozum acik inancli olanlar beni anlar neden bu seyleri yasamaya basladim bilmiyorum evimde evet buyu buldum bulmadan once bi tarz seyleri yasiyordum bulduktan sonra daha cok kormaya basladim ve bu yuzden hoca arastiriyorum
Zaten bu tarz şeyleri genelde inançlilar yaşar çok fazla inançlı olmayanlar inanamaz bunlara o yüzden başina böyle şeyler gelmez 🤷🏼‍♀️

Evet gece beraber uyurken yatakda dumduz bi sekilde yavas yavas asagiya dogru suruklenirken besmele cekip kolumdan tutup cekmis ve o sirada agliyormusum dumduz bi sekilde sanki ayagimdan biri cekiyormus gibi esimde inanmazdi psikolog falan derdi ama o ani uasadiktan sonra oda korkmaya basladi ve inanmaya basladi
Cok uzuldum yazdiklariniza. Diyanetin danisma hattini arayin. Onlara anlatin, sizinle telefon da ilgilecek birini yonlendirmelerini isteyin. Sonra da psikiyatri ya da noroloji doktorundan randevu alin, bir de onlar baksinlar..

Ya bırah, millet hep mehdi, mehdinin anası oluyor, Allahla, cinnilerle konuşup iletişiyor psikozlarında, bi seçilmiş insan oluyorlar filan; beni anca gelsin ajanlar kovalasın. Şifreli müzikler şifreli yazılarla beni ele geçirmeye çalışsınlar anca. James Bond'tan öte geçemedim anasını satiim, bi kere de bana gelin de siccin 5 olsun şenlenek be. O kadar bipolar olmuşum, boşuna mu olmuşum? Uzaylıya da razıyım.
Valla ben direkt exorcist filmine gittim geldim, mehdinin anasi olduguna sonra ki detaylarda uyandim🤣 napican mehdi falan olup ayrica, uzayli candir

Türkiyede cinden başka korku filmi yapılmadığı için aslında klasik koşullanma hep
images (50).jpeg

Sizin ciddi psikozlarınız var. Lütfen psikiyatriye gidin.

Durumunuz gittikçe kontrol edilemez hale gelecek yoksa.
Anneminde zamaninda böyle seyleri olmuş hatta diyorki yatıyorum birsey üstümden yüruyüp gelip karnıma oturuyordu falan hocalarada götürmüşler ama düzelmemiş psikiyatriye gidince hepsi düzelmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X