Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Selammm kızlarr. Ne çok yazmışsınız öyle oku oku daha yeni bitirdim...

Önceliklen nekin kaynına bii :22: çanta hediye ediyorum. Resmen teklifi fırsata çevirmiş ve çok düşüncesiz davranmış.. Bende olsam aynı davranırdım. Eşinde abi biz gedik oturduk yorulduk yarın gelin diyebilirdi ama o an diyememiş demekki. Bi dahakine der bundan sonra:) Sonu tatlıya bağlanmış neyse ki, Küs kalmamanıza da sevindim..

Viliş kv.ye dicek bişe bulamıyorum canım bi yandan kendini belli etmesi güzel. Çünkü dıştan iyi görünüp de alttan yapacaklarını yapsaydı hiiç çekilmezdi. Eşinde biliyor sana hak veriyor ya önemli olan o zaten. Sabah ki mutlu aile tablonuza:nazar:

Dilşad bebek arabasını bende çook pahalı buldum canım ama sen daha iyi bilirsin. Bende 1.yi beğendim koltuğu yüksek olanlar daha güzel. Bebek arabalarını görünce 3 bacaklı mevzusu geldi aklıma:9:

Dilek aldıklarınızı güle güle kullanın canım. Asya banka taksit yapma olayları da bi harikaymış yani ya yapmasalardı hay allahm yaa:9:
....
Cmt. kardeşimlere gittik eşofman tk. aldım bıcırığma çok yakıştı, nasıı özlemişim yaa. Sonra ordan çıkıp annemlere geçtik evler yakın. oturduk diğer gün sınav annemlere yakın bi okuldaydı diye orda kaldık.
Pazar sabahta kalkıp sınava gittik. Sınav çıkışı da eve. Yolda aylık kahvaltılıklarımızı aldık uzuun zamandan sonra pazar kahvaltımızı yaptık eşimle. Hep mesai yaptığı için tektim pazarları. Evde biraz zaman geçirdik ben çamaşırr astım mutfağı toparladım falan kvler aradı gelmicekmisiniz diye, kvlere gittik oturmaya saat 4 gibi. Gittik oturduk yemek yedik falan, bi ara sıkıldımm eşime dedim hadi yürüyüş yapalım k. görümcemlere de(nişanlısıyla) gelin dedim. Çıktık dolaştık azcık bide marketten geri kalan alıcaklarımızı aldık deterjan çay süt vs. geri döndük oturduk yine saat 9 oldu eşime diyorum hadi canım kalkalım uykum geldi belim ağrıyo zaten oturmaktan, uzanmam lazım:31: Tamam diyo halaa tlfla uğraşıyo nete giriyo.

eşimin babası da bana ;

- niye sen gündüz uyumuyormusun hiç?:53: Uyusana evdesin zaten. Biz sabah 5de uyanıyoruz işe gidiyoruz evdesin yat diyo.:47:
Yok baba bende sabah kalkıyorum eşimle, uyumuyorum gündüz. Bide bugün sınava gittik erken kalktık yorulduk dedim.

Biraz zaman geçti eşime tekrar dedim hadi diye, kalktım giydim üstümü eşimde öyle kalktı. Çıktıktan sonra da eşime diyorum kalk diyince kalkmıyorsun ben açıklama yapmak zorunda kalıyorum diye. Babanda böyle böyle diyo sinir oldum zaten diyorum sen yanlış anlıyosun diyo.:25: Bidaha ben kalkalım demicem sen diceksin dedim, tartıştım eve gelene kadar tamam dedi. Öyle iştee benim hafta sonumda böyle geçtii oturarak:31:

Son düzenleme:
özgecim maalesef erkekler bu konuda pek beceriksiz oluyor. ben de nereye gitsem eşime hadi hadi diyip duruyorum, sinirim bozuluyor. artık oğlumu giydirip, kendim hazırlanıp "biz hazırız" diyorum alıyor mesajı. zamanın nasıl geçtiğini mi anlamıyorlar nedir? sen de öyle yap canım, bi kere söyle kalkalım diye, sonra da hazırlan. mecbur kalkıyorlar:1::1:

canım hamileliğin son zamanlarında bebekler iyice geliştiği için bütün vitaminini çekiyorlar o yüzden daha çok süt, yoğurt vs. tüketmelisin. ben son zamanlarda bir de magnezyum hapı kullanmıştım. o çok rahatlatmıştı.

kuzum ya 1.800 liraya ne alıyorsun, çok fazla değil mi o? bir de dikkat et çok ağır olmasın araba, kullanışlı olmuyor öylesi. ablamda kraftın travel sistemi vardı, doğru düzgün kullanamadılar. şimdi e-bebek mağazasına verdiler, satabilirlerse satacaklar. senin istediğin araba ne ki, link yollasana merak ettim.

canım ya ne kadar düşüncesiz kaynın var öyle. bir de büyük yani yaş olarak. hani genç, ergen falan olsa anlıcam da. keşke kendini bu kadar üzmeseydin, ağlamasaydın. olan sana olmuş yine. neyse ki eşinle uzatmamışsınız, ona sevindim. eşin de zaten anlamıştır, bundan sonra o saatte kabul etmez kimseyi.

kız naptın kavga ettin mi adamla? belki patronundan teli istemeye çekinmiştir. zaten özleşmişsiniz, bi de üstüne kavga çıkartıp daha çok özleşmeyin.

canım bence odasında yatırmaya alıştırabilirsin artık. geceleri kaç kere kalkıyor normalde? ben de yazın odasını ayırmak istiyorum, 8-9 aylık falan olacak. ne kadar erken alışırsa o kadar iyi olur:1::1: odamız sıkış tepiş oluyor onun yatağı yüzünden. e bi de insan rahat hareket :23::23: edemiyor yani:1::1:

günaydın kızlar. bizim hafta sonumuz iyi geçti. cumartesi görümcemler geldi, pazar günü ablamlara gittik. eşimin en küçük kardeşi geldi akşam, eşimle ps oynadılar. biz de oğlumla uyuduk odamızda. şimdi yere bıraktım biraz debelensin diye, bas bas bağırıyor alayım diye. çok tembel çıktı bu çoook:1::1::1:

ayy yaren benimkide çok tembel oldu yaa hep kucakta taşınmak istiyoo:53:

bide oyuncak ileri gidince ağladıkça ağlıyo oyuncağı alıp önüne koyuyorum şimdiden böyleyse bittim ben:50::50:

9.cu ayımıza girdik biz bu ay sonunda 10 a girince odasına koycam artık olmaz o beşik zaten bizim odada inş. korkmaz:26:

onlar pek göremiolar zaten annelerinin hatalarını
benimki der gerçi napıyım dilek bilioum annem patavatsız ama kaç yaşında yaşlı
bişi desem ağlıo ee bişide olursa ben vicdan azabı çekerim dio haklı oda
eşine de abini kıskanıosun demesi falan çok gıcık
neyi varki onun ne kıskancam şükür herşeyim var demeli eşin :19:

bugün rahatım patron yok işlerde az gibi sayılır
regl oldum bel ağrım ondan da çok arttı canım yaa

canımm :48: sizde güzel geçirmişsiniz hafta sonunu sevindim
cimcimeye bak oda sana kızıo demek ki dün avmede bi çocuk gördüm çok benziodu doğaya yaa saçlarına iki tane tepeden topladğın halini andırıodu teni ve kaşlarıda çok benzer geldi
aayy dedim keşke aynı şehirde olsaydık :31:

ohhh yeri gelmiş sende lafı sokmuşsun harika olmuş valla
ben sevgililer günü ve ertesi gün doğum günümde yaa tek hediye sadece bataryamı istioum :5:
dün avmde sevgiler için tüllerden bi oda gibi yer yapmışlar kağıtlara yazıolar millet duygularını sende bana bişiler yazmak ister misin dedim
bu tül parcasına mı yazıyım yani ben seni kalbime yazmmışım bak buraya dio 2 tane kız vardı güldüler bize çıktım bende bişi yazmadım ona :1:
geçen yıl yazmıştık zaten :ssz:

mutlu aile tabllosu Eki Görüntüle 630132

hahahaahhahhaha:9::9::9::9::9: bu erkekler ne benzio yaa...

bende migrosa öpüşen iki ayıck koymuşlardı kalp vardı arkalarında geçen seneydi herhalde herkes foto çektiryodu hadi gel bizde çektirelim aşkımızı ölümsüzleştirelim felan die gaza getirym bu : senin aşkın bende ölümsüz zaten karıcım bu komik ayıcıklarla kendimi madara edemem dedi:53::53::53: bide face eklersin animallah herkes görür deee dedi:37:

size yazdım dr geldi bıktım bundan yaa
takıntılı manyak birazdan gitcek arabasına flash almaya gitti uyuz oldum bugün rahat ederim diodum sözde :19:

ayy yaren benimkide çok tembel oldu yaa hep kucakta taşınmak istiyoo:53:

bide oyuncak ileri gidince ağladıkça ağlıyo oyuncağı alıp önüne koyuyorum şimdiden böyleyse bittim ben:50::50:

9.cu ayımıza girdik biz bu ay sonunda 10 a girince odasına koycam artık olmaz o beşik zaten bizim odada inş. korkmaz:26:

kokişim benimki de kucak delisi. ama taşıyamam ki bütün gün. sırt üstünden yüz üstü dönmeyi öğrendi ama canı isterse yapıyor. sırt üstü koyunca biraz etrafa bakınıp ağlamaya başlıyor. öyle acık hareketleneyim falan yok yani hiç. buraya yazarken bazen kucağıma alıyom, klavyeye uzanıyor. zamane bebeği ilk el uzattığı şey klavye oldu:1::1: biz daha oyuncak aşamasına geçemedik, bakalım o zaman bizi neler bekliyor olacak? odasında gece lambası var değil mi? onu açık bırakırsan korkmaz bence. yani şöyle düşünüyorum bizimki gece ne zaman uyansa zaten ağlıyor. o yüzden değişen birşey olmaz sanırım.

size yazdım dr geldi bıktım bundan yaa
takıntılı manyak birazdan gitcek arabasına flash almaya gitti uyuz oldum bugün rahat ederim diodum sözde :19:

ayyy takıntılı tiplerden nefret ederim. kitabın nesine takılıyor ki adam???

her hacca gidenin hacılığı kabul olsaydı ortalık hacı kaynardı :19:
ince fikirli biri olsa,oğlum sizin de benim de çok borcum var,size yük olmak istemem falan diyip ertelemesi lazımdı ama nerdeeee o ince düşünce :19: hacca gitmek marifet değil,önemli olan ordan gelince kendine-nefsine hakim olmak :19:
bizimkide emekli olunca yunanistana gidecekmiş...hacce gidip de pis araplara para mı yediricem diyo :53: zaten inancı yok,arabistana gitse bile gezmeye gider :ssz:

bizimkide gezmeye gidio açık açıkta söylio hacc değil turist gibimişşş nekdar günahh bide madem böyle düşünyosun ne 5 bin gibi bi param heba oluyo yaa yanlışmıyım eşim bana sormadı bile günah bence
oğlumun rızkını yiyo farkında değil hesabını allah sorsun ben değil...

bide görümcemin lafa bakarmısın 9 martta geçirmeye gidilcekmiş (hac deil ama geçirilyo anlamadım yaaa) bana dio sen gelmicenmi dedim soğukta kütahyada ne işim var çocuğumla diyo k.v geçirmicenmi dualar okunyo seroda gelcek dio dedim olmaz soğuk olur gidemem ben k.v de yanımda oda yok cnm o gelmesin zaten felan dedi gerk yok sizde gelmeyin felan dioda işte bilyo gelcekler ama eşim beni zorlayamaz kesinlikle soğuk gidemem ben diycem yoksa tartışacak gibiyiz bunun olmasını istemiyorum :19:

aman ondan ne yarı hacı olur ne çeyrek hacı olur, zannedio musun ki oraya gidip gelince değişecek:44:
yani keşke değişse ama ben sanmıom:31:

Aman kendi sevabı ve günahına göre ister davransın ister davranmasın

haa bide ölürüm die korkuyo oralarda diyecektimkii: anne orada ölenlerin cenazelerini araplar vermiolar orda gömülyosun haa zor tutum kendimii:52::52::52::27::27::27::27::27:

dilekk güle güle kullanın canım aldıklarınızı hediyeyide aradan çıkarttın rahatladın yani hadi bakalım eşim diyodu ben bişe alamıcam sana çok sıkışığım:50: napim önemli değil dedim bende.
ayy keşke aynı şehirde olabilseydik valla bu arada pastamda güzel olmuştu çok hafif olmuş eşimde beğendi dün kuzenimler gelmişti onlarda çok beğendiler tşk ederiz şekerim sık sık yaparım artık çokta kolaymış zaten.:54:
yaa patron olayı nolcak hakkaten ne sandı acaba adam:1:

koket ayy ii sesini çıkarmamışsın kızz ay ben olsam varya ne kavgalar çıkarmıştım:1:

boşvirrr yaaa kendimi yormuyom artık ben stres sinir olyom yok nere kadar yapıcak merak ediyorum aslında hiç bitmiyo masrafları

haa neyi merak ediom k.v şimdi kocama herşeyi yaptrıyo acaba borçları bitince 2 maaş eline kalınca oğluna vercekmi yada torununa bişiler yapcakmııı yada yardım için allah düşürmesinde yaparmı onu merak ediom:31:

hı dilek patronun da ne ayak tam çözemedim ama şöle bişi olmuş olabilir mi işten aramıştır önce bunları demek için, senin çıktığını sölemişlerdir, o da öğrenmiştir ama sesini çıkarmamıştır erken çıkmana.seni aramasının sebebi de gerçekten iş sormaktır:44:

dilekk güle güle kullanın canım aldıklarınızı hediyeyide aradan çıkarttın rahatladın yani hadi bakalım eşim diyodu ben bişe alamıcam sana çok sıkışığım:50: napim önemli değil dedim bende.
ayy keşke aynı şehirde olabilseydik valla bu arada pastamda güzel olmuştu çok hafif olmuş eşimde beğendi dün kuzenimler gelmişti onlarda çok beğendiler tşk ederiz şekerim sık sık yaparım artık çokta kolaymış zaten.:54:
yaa patron olayı nolcak hakkaten ne sandı acaba adam:1:

dilekcim senin yazını sonradan gördüm. aldıklarınızı güle güle kullanın canım eşinle. taksit olmaması kötü olmuş ama halledersiniz bozma keyfini. taksiciler fena oluyor trafikte ya. ben de çok küfür ediyorum onlara. yol onlara ait zannediyorlar:47::47: patronun konuşmasından anladığım kadarıyla işten çıkıp tatile girdiğini anlamıştır o. bi de demişsin ya pazartesi şunları yapcam falan die. sesini çıkartmadığına göre bir problem yok gibi. ama bu patronların da sağı-solu belli olmaz. bakalım konuyla ilgili birşey söyleyecek mi???

kızlar patron genelde cebimi arar şirketten arayıp beni istemez hep cep kullanır hepte cep arar
bu sabahta yine aradı dilek hanım napsak adana işini ordan bişiler yollasan die hoca var yanımda dedim
peki yarın bakalım saol dedi kapattı.
ogünde iş için aradı yani eminim şirketi aramamıştır öyle düşünüoum çıktım deyincede takılmamıştır işim bitti dedim yaa
bugün yeni iş gelcek boşum die düşünmüş olabilir.
neyse annem bekle bakalım salı günü bişiler derse ortaya çıkar dedi.

Dilek, güle güle kullanın aldıklarınızı. Wallahi senin eşine kocaman bravo.
Ne güzel alışveriş yapıyo seninle, ki erkekler genelde nefret eder.
Biz HERRR defasında birbirimize giriyoruz mağazalarda :1:
Patronunun da bi an mahsus aradığını düşündüm, bildiği genel şeyleri sormuş.
İş var sen neden erken çıkıyosun türü bi konuşma olmuş. Tam çözemedim, belli olur haftaya.

valla dilek bu konuda şanslı ii bi kocaya sahip:34:genel olarak iiler zaten allah mutluluğunuzu bozmasın:nazar:

eşim 9 mağaza gezdikten sonra eve gidip çay demleyelim dedi tmm birazdan çıkcaz dedim
yaa ayaklarım yoruldu valla dedi
tmm :47: sakin beni germe birazdan çıkcaz çok güzel bi gün geçirdim burnumdan getirme dedim :20:
tmm aşkım dedi
birde erkek bölümlerini ben deli gibi gezerim ona bişiler bulurum daha çok vakit geçiririz dün senin bölümde 10 dk duruosak saat tutuoum bende de 10 dk durcaz dedim :1:
taktikler uyguluoum işte napim yaa

nigarım batarya yok delircem ama yok olanda uymuo yan sanayi çıkma batarya türleri :9:
olmuo işte çözemedim bu hft lütfen sonuçlandır doğum günümde en güzel hediye olcak batarya bana dedim :14:

sedacım beğenmene sevindim bence basit ve lezzetçi bi tatlı :39:

şimdi tekrar geçmişe döneyim ama önce yemek yemeliyim bi çay alıyım
hıı bu arada twigyden aldıklarım geldi daha açamadım bile:ssz:

Koket eşine iyi demişssin.Süpriz mi yapacak acaba:27:Hac hayırlı bi yolculuk.Ama seninde rızanı almaması kendi kendilerine plan yapması hiç olmamış:47:Hem bakalım maddiyatınız destekleyecek mi bunu.Senin rızan olmadan kabul olur mu oda ayrı bi konu..

Dilşad çok içmedim ki folik asiti:26:yatağın küçük olmasını istememde tamamen odanın küçüklüğünden:1:

Viin ne güzel hep böyle olun:nazar::nazar:

Zeynep senin kilolarına:nazar::nazar:

Bende eşimi yolcu ettim uyumadım.Eczaneye gidireim belki sonra,folik asit için..

benim hanemden gidiyo ve bana sorulmadan paralar verildi herşey tamam gidecek kesin ne süprizii:19: ben kötü bişi demedim allaha havale edioyorum rabbim sorgulasın boşverrr ....

ama 5 bin gibi para az değil yanii gezmeğe gidilyo üstelik hac değil dioo orda yine tavaf edicek kabrin etrafında dönecek dular edilcek kurban kesilmiyomuşta onların derecesi varmışta haccı ozman olunyomuşta bukadar bahaneyle gidilrimi ki heyy allahımm...:19:

dilşad kızma bana ama şu küçük üçüncü tekerlekli olanlara pek güvenmiyorum sağlamlığına bir taşa çarpsan allah korusun bazen önümüze bakamadığımız oluyor kaldırmın bittiği yerden giderken aklıma geldi çağanı gezdirdiğimde benimki dört tekerlekli bu olsaydı çoktan çocuk uçmuştu kaldırıma allah korusun gezidiriken sen yol bitt araya takıl anında öne gidiyodu araba allahtan önde iki tekerlek güneşlik düşmesini engelledi...

tabii sen bilirsinde üç tekerlek görünüş açısından iyi ama kullanımı korkuttu beni oyüzden almadım:26:

koketa geçen k validem de annemlerde diyor ki herkes biriktirsin parasını seneye hep birlikte umreye gidelim (anneler eşimin ve benim ananem bir de görümcemin k validesi) bana illa sen de eşinle gel diyor. Ben sizle gelmem nerde çokluk orda b.kluk eşimle gideriz biz hızlı gezeriz siz bize uyum sağlayamazsınız dedim. Hem siz gidince burda kocişlerinize bebişlerinize kim göz kulak olacak dabi ki biz dedim. :1: Kadın şok oldu:53:

eşime de yolladım fotoları, 2. yi alalım ne kadar dedi, 1999dan 1553e düşmüş dedim neyse 1800 den kurtardık diyo :)
valla kızlar kaynım hem annesine yedirecek hem kızlara, nie acıyım ki, bi kere alınıyor

çok fiyat bunlar yaa 650 olan bi arabayı 450 TL ye aldım mothercare den indirim takip ettim :50::50:

bence bukadar para verme yaa daha bi sürü şeler alcaksın beşiğiydi odasıydı ıvırdı zıvırdı mama sandelyedi..yürüteçti ...sonra yok büyüdü tekrar oto koltukk hepsi dünya para:40:

dilekcim senin yazını sonradan gördüm. aldıklarınızı güle güle kullanın canım eşinle. taksit olmaması kötü olmuş ama halledersiniz bozma keyfini. taksiciler fena oluyor trafikte ya. ben de çok küfür ediyorum onlara. yol onlara ait zannediyorlar:47::47: patronun konuşmasından anladığım kadarıyla işten çıkıp tatile girdiğini anlamıştır o. bi de demişsin ya pazartesi şunları yapcam falan die. sesini çıkartmadığına göre bir problem yok gibi. ama bu patronların da sağı-solu belli olmaz. bakalım konuyla ilgili birşey söyleyecek mi???

dilşadcım araba güzel ama ne bileyim bebek arabasına bu kadar para çok geliyor bana. bizim kafamızda sürekli kiradan kurtulmak olduğu için mümkün olduğu kadar kısıyoruz herşeyi. senin yerinde olsam param olsa da bu kadar vermezdim bebek arabasına. geleceği daha önemli çünkü. ama dediğin gibi kaynın yiyeceğine tabii ki sen ve bebeşinin yemesi daha iyi.

kokişşş eşin başlı başına olay canım ya. nasıl sana sormadan böyle kararlar alabiliyor anlamış değilim:19::19: kvden ne kadar düşüncesiz bir insan, bu kadr borç içinde umresi mi sıkışmış? ben de hiç sanmıyorum birazcık değişsin ama bu saatten sonra yapacak birşey de yok yani. Allah sabır versin canım sana.

yaa ne güldüm haa umresmi sıkışmışşş:52::52::52::52:
yani bollukta yaşıyoz yaa bi elimiz yağda bi elimiz baldaa :19::19::19: bu kadın bunu kabul ettise ben eşime daha ne diyim 67 yaşında kadın eşimde 35 yaşında düşünmüyosa düşünmüyo yapcak bişi yok hiç yorum yapmıyorum ...

haa k.v hava atma için görümcesi ile gitcekte oda gidiyo yani eşimin halası ona tel açışı ballandıra ballandıra bende geliyom ne grekyosa se..t vercek dioo:53::53:
herkese sölemişş umreye gitcem de gitcem her geldiklerinde konu açılyo kadın işin havasında gülyorum geçiyorummm....

özgecim maalesef erkekler bu konuda pek beceriksiz oluyor. ben de nereye gitsem eşime hadi hadi diyip duruyorum, sinirim bozuluyor. artık oğlumu giydirip, kendim hazırlanıp "biz hazırız" diyorum alıyor mesajı. zamanın nasıl geçtiğini mi anlamıyorlar nedir? sen de öyle yap canım, bi kere söyle kalkalım diye, sonra da hazırlan. mecbur kalkıyorlar:1::1:

ayy bende k.v lerde satt 10 da kalkılmasından bıktım eşime 10 defa hadi diyom k.v evde işin yok eşinde burda sende burda yedin daha ne erken gitcen diooo (bu laf sokmalarından bile nefret ediyorum):47:

sanane yaa mecburmuyum sizin boş konuşmalrınızı dinlemeye yoruldum ben eimm orası benim evimmm diyesim varr:36::36::36::36::36:

kokişim benimki de kucak delisi. ama taşıyamam ki bütün gün. sırt üstünden yüz üstü dönmeyi öğrendi ama canı isterse yapıyor. sırt üstü koyunca biraz etrafa bakınıp ağlamaya başlıyor. öyle acık hareketleneyim falan yok yani hiç. buraya yazarken bazen kucağıma alıyom, klavyeye uzanıyor. zamane bebeği ilk el uzattığı şey klavye oldu:1::1: biz daha oyuncak aşamasına geçemedik, bakalım o zaman bizi neler bekliyor olacak? odasında gece lambası var değil mi? onu açık bırakırsan korkmaz bence. yani şöyle düşünüyorum bizimki gece ne zaman uyansa zaten ağlıyor. o yüzden değişen birşey olmaz sanırım.

ayyy takıntılı tiplerden nefret ederim. kitabın nesine takılıyor ki adam???

bizimkide dönyo okdaaaa emeklemiyor malesef istemiyoo ama tay tay yapıyoruz artık emeklemicek bellii boşver sende zorlama belki oda yürüme durumuna gelcek:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

gece lambalı olan bi buhar makinesi aldım şirin bişi arzummm onun lambasını yakyorum hafif zaten ama bizim oğlan ışıkta uyumuyor aslaa ışık oldumu yatmıyo babasına çekmişşş oda öyle bizim odamız da bordo perdeler var kalın asla ve asla ışık huzmesi bile girmiyooo:9::9:

lambayı emzirmek için kullanıyorum açyorum kapıyorum öyle işte karanlıkta yatıcak yanii bide odasında ince tül perde var bu karanlık istiyo kalın güneşlik almam gerkecek turkuaz yoğunluklu oda turkuaz güneşlik bulcammı bakalım:26:

koketa geçen k validem de annemlerde diyor ki herkes biriktirsin parasını seneye hep birlikte umreye gidelim (anneler eşimin ve benim ananem bir de görümcemin k validesi) bana illa sen de eşinle gel diyor. Ben sizle gelmem nerde çokluk orda b.kluk eşimle gideriz biz hızlı gezeriz siz bize uyum sağlayamazsınız dedim. Hem siz gidince burda kocişlerinize bebişlerinize kim göz kulak olacak dabi ki biz dedim. :1: Kadın şok oldu:53:

bak ne güzel demiş ama herkes parasını biriktirsin burda doğru demişş ...:46::46:

offff :56::56: bende süte talim :1: iki gündür süte yoğunluk verdim,bu gece bacaklarım hiç ağrımadı çok şükür...demekki kalsiyum eksikliğindenmiş ağrı :26: bi de artık her gün bi şişe maden suyu içiyorum...nisan annelerinde birine dr tavsiye etmiş,kıramp girmez içersen demiş...kıramplarım da yok kaç gündür :32:
zuzu akşamları tekken ben de giremem duşa :18: hele saçlarımı durularken falan gözlerimi kapatmaya bile korkarım,sanki biri varmış( 3 harfliler) gibi geliyo bana da...etrafı kolaçan ederim sürekli :18:

zuzum,bence de boşuna düzleştirme saçlarını :1: sizin sonunuz belli :23::1: şimdi eşine kızıyosun ama o senin sinirini alııııır :1:

kızlar bu ZEYNEP çok cadı olacak galiba :18: dün bu saatte uyanmıştım,oturup süt falan içmiştim,bugün de aynı saatte uyandırdı beni zilli yaa :53: süt içtim şimdi durdu :53: şimdiden o yönetiyo beni :18:

evet maden suyu drlar tavsiye ediyo ,burdada sölemiştim bikere

aynen işte vilinim bende saçımı şampuanlarken öle oluyorum :18:

Back
X