Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

bebeklere çok yakınken interneti olan bir telefon kullanmak çok zararlı ben merakımdan ölsem de bebeğin yanına uzandığımda giremezdim.

benim dün öğleden sonra yoğun geçti okula uğradım danışmanımla görüştüm filan( iki haftaya kadar bir sunum yapmam gerekiyor off raporlaması iyi de şu herkes toplanıyor sen sunum yapıyorsun sonra sana garip garip sorular sorup duruyorlar ya o aşamadan pek hoşlaşmıyorum:18:) sonra da eşimin okuluna geçtik ordan da evimize gelecektik annem aradı k validemler bizimkilere geçecekmiş siz de gelin dediler akşam da annemlerdeydik.

Facede eşimin amcasıyla bizim kuzenlerin arkadaş olduğunu ve alamanyadan uygun fiyata ayfon getirttiklerini duyunca k validemler baya bozuldular biz diyemiyoruz onlar nerden nasıl tanışıyorlarmış filan diye :1:

:53::53::53::53::53::53:

bidaha aynı odada bile girmem whatsap 'aa:43::43::43: bilmiyodum ....

uyuduğumuz odada telf olması zarar verirmi yine alarm için kaptmıyorum teli?:44::44:

nigar o ağlamadan kaynaklı baş ağrısı çok gıcık bişi

zuzum ben tlfna üzülmüştüm valla ama zaten emanetmiş artık üzülmüoum:1:

bende cmt 15,15te çıktım
annemle buluşup arkimin yanına gittik
annem için ürünleri aldık tam bana geldi analiz yapıo kız
tlf çaldı baktım patron arıo :30:
önce bakmadım sonra içim rahat etmedi çıktım dışarı açtım
P: PATRON, B: BEN

P: mrh dilek hanım nasılsın?
B: saolun siz nasılsınız
P: saol dışardasın herhalde sesin gürültülü gelio
B: evet çıktım ben
P: hıı tmm ben iş sorcaktım bekleyen iş varsa adanada dizgici boşmuş gonder dicektim
B: ben .... kitabını bitirdim pztsi .... kitabına başlıcam diğer parça işler var ama ankaradan yürülüo hocalr burda
P: hıı evet onlar olmaz peki tmm saol kolay gelsin.

biz maa aile hiç bişi anlamadık adam sadece o gün için mi çıktığımı düşündü bilioda bişi demedi mi
yemeğe çıktım mı sandı ama ben ben çıktım işten dedim aradayım falan demedim ki böyle işte :42:

sonra annemlere gittik yemekti annemin tablet eğitimi için dersleriydi derken
saat 21de eve gittim başladım temizliğe eşim geldi 22de birlikte temizledik o süpürdü ben sildim falan derken
mis gibi oldu oturduk bişiler yedik
ve yattık pazar sabah kalktım baktım hastalığım gelio hemen eşimi uyandırdım kalk die:23:
neyse sonra güzelce yıkandık beraber arkasına kahvaltımızı hazırladık birlikte,
yedik ve hazırlanıp çıktık
şu istediğim kot gömleği almaya gittik
biraz abartıp 4 gömlek aldım 1 kazak, 1 sütyen kilot takımı
eşime 2 mont 1 kazak
sonra bonusa taksit yokmuş asya banka varmış:53:
asya bank ne yaa dedim:47:
eşimde bonusa taksit yapmayan bi sizi gördüm dedi
270tlyi tek çektirdik maalesef:ssz:
ordan avmye gittik deli gibi yemek yedik:39:
hıı evden çıkınca tek şeritli kıvrımlı bi yoldayız taksicinin biri yanımızdan sürekli sıkıştırıo karşıdanda ters yön arabalar gelio
ama nası bunaldı eşim en son bişiler yaptı taksici ortada kaldı karşıdan gelenle burun buruna gelio eşim başladı küfürlere neyse gittik
bu yine peşimize takıldı bi ara sokağa dönüoduk tam benim olduğum yerden bizden önce burnunu sokup dönmeye çalıştı artık o sinirle
ben elimi cama vurdum küfür etmeye başladım eşim durdurdu arabayı biz inip dövcez adamı ben öyle çıldırmamıştım ne zamandır
adam biz durunca kafayı direksiyon aşağı sokmuş bakıo sonra bi kaldırdı kafayı gidin dio
lann g.... güvenmiosunda ne takıldın peşimize dedim artık bastık gittik
yok yine bırakmadı peşimizi ana caddede sıkıştırıo polisi arıcaktım
ama elim ayağım nası titrio nolur bırak gitsin dedim eşime belaya sokcaktı bizi
Allahından bulsun pislik :47:

neyse yemekten sonrasına dönüyüm avmde yine mağazaların altını üstüne getirdim
eşime bi gömlek kendime bi hırka daha aldım
eşime tüm bu aldıklarım sevgililer günü hediyen dedim seda gibi aradan çıkardım
zaten o montu alcaktım deneyerek almış oldum

evede geldik bi ton ütü onları yaptım sonra tv izledik birlikte koçişimle başbaşa ve çok eğlenceli bi haftasonuydu
arabamızda çıkmış sanayiden çokta güzel olmuş çok şükür keyfim tıkırdında eşim 3 hftada bi pazarları evde oluo gibi
o zamanda çok keyifli oluo aslında:29:

sanırım çoooooookkk uzun yazdım :17:

teyseleri bu sabah öyle güzel uyandık ki :16:
saat 7'de alarm çaldı,kocişim kapatıp geri yattı sarıldı...biz cilveleşirken zeynep de uyandı...zeynep bi yandan tekmeliyo,kocişim bi yandan gıdıklıyo :1: baba-kız bir oldunuz anneyi dürtüyosunuz dedim :1: yatakta üçümüz yarım saat oynaştık :16: çok güzeldiii :16: baba-kız dedikçe eşimin de hoşuna gitti :1: gıdıklayıp durdu :1: bu kız doğunca tekmelerini özlerim ki ben :31:

:nazar: :nazar: :nazar:
vilişim derler ya anne ile evladı bi doğumda bi (Allah gecinden versin) ölümde ayrılırmış, doğumda anne ile bebeğin ayrılması işte. canları sağ olsun sağlıklı olsunlar da, başbaşa oturup sohbet etmek, onu hazırlamak, onunla gezmek de ayrı bi zevk canım
benm eşim de sürekli karnımı açıp öpüyo, öpüyo. kızım seni çok seviyoruz diyo, orda bitiyorum ben de, hiç hissetmiyo diye de üzülüyorum, ben ne güzel sık hissediyorum, o sadece benm hissetmeme sevinebiliyo

uyuduğumuz odada telf olması zarar verirmi yine alarm için kaptmıyorum teli?:44::44:

en az 1.5 metre mesafede olması gerekiyor uyurken canım

dilekk cnm geçmiş olsun dikkat et acaba nedden olduki çokmu yordun kendini?

vilin cnm yedim onlardan kırkkat hariç çok güzel olur kimisi sevmez ama biz çok severiz:1:özellikle şırdan gece eğlence dönüşlerinde falan yenir burda:1:

koket yatakla ilgili ne sordunki cnm ben görmedim büyüyen yataksa evt onu tekrar monte etmek çok zor olur bende nisan gibi ayırmayı düşünüyorum ama çok zor olacak gece kalkıyo ve yanımıza gelmek istiyo sıpa bugünde 4 felan kalktı yine gelmiş bi sokuluyo yüzünü yapıştırıyo yumuşak yumuşak eşek yaa:16:

diloş ben araba için verdiğim paray çok üzüldüm valla 450 ye almıştık anakucağıyla ama doğa çok az biniyo durmuyo artık bide ağır yaa arabamız sen alacaksan hem hafif baston olabilen hemde bebişken kullanılabilecek türden al bence ikisi aynı anda olan özelllikte arabalar var çünkü ama çok pahalıymış seninkide.

Vilin yeter artık nasıl kadın bu ya .hamile hamile seni Üzüp duruyor .allahından bulsun öbür tarafta napıcak bilmiyorum.ismede taktı yani.
Maden suyu iyi gelir doktor banada günde 2 tane içebilirsin demişti.eee artık Zeynep e göre hareket edeceksin canım.ben bile gece kalkıyorum acıkıyorum.emzirdiğim için ye ye doymuyorum sürekli acıkıyorum ve doğum kilomunda altına düşmüşüm 71den 94 e çıkmıştım.şimdi 71dende düştüm olmayan pantolonum oldu dün .

emzirmek anneyide rahmide çabuk toparlıyor çabuk kilo verilyor ....:nazar::nazar:

ecenaz çok şeker maşallah ..çok güzel beslenmişsin zeynep bebek sağlıklı ve iri görünüyor maşallah size 41 kere :nazar:

sen de epey iş yapmışsın :nazar: ama en kolayını bırakmışsın :1: insan temizliğe ara verince yapası kaçıyo di mi :1:
kuzum yaa eşim zaten haftanın bi günü evde,onda da temizlik yaptırmıyım diye yaptım valla,yoksa yapıcak halim yoktu :50: zaten o da çok yorgun geldi,erkenden sızdık ikimiz de :31:
teyseleri yorgunluktan mıdır nedir bilmiyorum kaç gündür bacaklarımın ağrısından uyuyamıyorum :50: dönüp duruyorum yatakta...bu aralar(10 gündür falan) süt-yoğurt da tüketmiyorum fazla :25: ondan da olabilir ağrılarım :50: kalktım süt içtim şimdi :31: kocişim de uyandı kıvranmamdan :31:

canım hamileliğin son zamanlarında bebekler iyice geliştiği için bütün vitaminini çekiyorlar o yüzden daha çok süt, yoğurt vs. tüketmelisin. ben son zamanlarda bir de magnezyum hapı kullanmıştım. o çok rahatlatmıştı.

olsun canım sağlığı daha önemli tabii, en iisini yapmışsın,
benm istediğim bebek arabası 1.800, eşimi şimdiden işliyorum hazırlıklı olsun diye, o zaman kem küm etmesin :9:

kuzum ya 1.800 liraya ne alıyorsun, çok fazla değil mi o? bir de dikkat et çok ağır olmasın araba, kullanışlı olmuyor öylesi. ablamda kraftın travel sistemi vardı, doğru düzgün kullanamadılar. şimdi e-bebek mağazasına verdiler, satabilirlerse satacaklar. senin istediğin araba ne ki, link yollasana merak ettim.

Kızlar size dünden beri başıma gelenleri anlatıyım.
Dün biliyosunuz kv lere gitcektik. Eşim 15:30 da gelecekti, geldi ben de 13:30 da evdeydim, o gelene kadar hazırlandım.
Çıktık, gittik. İşte klasik herkes evdeydi, 3 kaynım, kv, kp, babanneleri ve halaları geldi eşimin.
Yemek fln yedik, sonra alt kattaki kv nin eltisi geldi çoluk çocuk çay içiyoruz.
Saat oldu 22:30 eşim kalkmıyo play satation oynamaya başlayınca böyle oluyo.
Büyük kaynım, bekar (eşimden 2 yaş büyük) kız arkadaşından bahseder gibi oldu. E tanıştır bi gün fln muhabbeti oldu, olur okey oynarız dedi.
Bi pazar çaya gelin, oynarız bizde de okey var dedik. Geliriz dedi. Biz gitmeye hazırlanıyoruz bu habire mesajlaşıyo telefondan.
Biz çıktı 23:00 e geliyo saat. Eşimi aradaı, kız arkadaşım geliyor biz de peşinizden size geliyoruz.
Ben şokkkk, sinir oldum. Eşimle kavgaya başladık. Neden "bu saatte olur mu oğlum, gelecekseniz yarın gelin" demedin diyorum.
Diyemedim, abim o benim diyo. Benim sinirden elim ayağım titriyo. Ağla ağla yolda gözlerim şişti. Bu halde misafir mi ağırlanır diyorum. Eşim de istemiyo ama söyleyemiyomuşşş.
Eve geldik, hızlıca evi toparlıyoruz. Çok dağınık değildi Allahtan. Ama çok fena kavga ettik eşimle :ssz: Geldi bunlar, kapıyı açtık, 2. bi şok.
Ama kalakaldım. Kız 40 yaşına yakın (belki değildir ama full makyajdan bana öyle geldi) platin sarısı saç, adım Natali demez mi. Moldovyalıymış.
Eşim de şok oldu. Kahve çay yaptık. Sus pus oturuyoruz. Ben eşimle yatak odasında yine tartıştım. Bu kızı ne maksatla getirdiği ortada değil mi, bizim evimiz otel mi, midem bulanıyo diye kriz geçiricem.
Sesim duyulmasın diye de gayret ediyorum. Okey oynadık, saat 5 e kadar. Kek vardı, mısır patlattık. Kız zaten hiçç bişi yemiyo. Sadece kahve içti.
5 te yatakları açtık, ben ayrı yatak isterim dedi.Aynı odaya ayrı yatak açtık. Nası yattılar onlar bilir tabi.
Sabah 3 oldu gitmiyolar. Allahım deliricem. Kalkıp kahvaltı fln hazırlamam gerekiyor gelenege göreneğe göre, ama yapmak istemedim.
Sonra akşama kadar uzak bu mesele diye. Eşim kalktı, konuşuyolar abisiyle kahvaltı etmişler, kız yine sadece kahve içmiş.
Yok anam gitmiyolar. Sıkıştım wc gidemiyorum, acıktımm.. :14: Eşimin telini çaldırdım, geldi yatak odasına.
Hemen gönder şunları bak rezalet çıkartıcam dedim :14: yarım saat sonra gittiler. Sonra daha beter şiddetli kavga.
Kalktım çarşafları yıkamaya attım, koltukları sildim. Ağladımmm
Eşimle kötü olduk, kendimden de utanıyorum. Ben de suçluyum . İnsan ayrımı yapmak iğrenç bişi. Konuştuklarımdan utandım :14:
Ama haklı yanım da çok. Eşim demez mi, abim o kızı seviyomuş, Ciddi düşünüyomuş evlenecekmiş. Hem kız yalnız yaşıyor, evi var bişe yapacak olsalar buraya mı gelecekler. Abim zaten haftanın bir kaç gecesi ondan kalıyo. Okey oynamaya gelmişler.
Yine şokkk... E be adam, seviyosun madem neden uyraynaya gidiyosun ayda 1 defa başka bi kadının yanına. Başka bi yığın sevgilin var.
Bu başkaymış. Çok iyi bi kızmış. Kötülüğünü görmedim, abest bi davranışını da ama bir daha evime 12 de gelinmesine aslaa müsade etmiycem :20:
Eşime de barıştık sayılır, kavga baktım bir anda randevuya dönüştü :23: :31: şimdi de kuaföre çıkıcam.
Daha anlatılacak çok detay var da, aklıma gelmiyo.

canım ya ne kadar düşüncesiz kaynın var öyle. bir de büyük yani yaş olarak. hani genç, ergen falan olsa anlıcam da. keşke kendini bu kadar üzmeseydin, ağlamasaydın. olan sana olmuş yine. neyse ki eşinle uzatmamışsınız, ona sevindim. eşin de zaten anlamıştır, bundan sonra o saatte kabul etmez kimseyi.

gece 2yi bulur gelmem diyo yaaa :14::14::14:
gelsin çok kavga edicem onla ,konuşunca daha da sinir oldum bide o bana diyo aramadın diye heyallam :19:

kız naptın kavga ettin mi adamla? belki patronundan teli istemeye çekinmiştir. zaten özleşmişsiniz, bi de üstüne kavga çıkartıp daha çok özleşmeyin.

kızlar yorum yazmışsınız çağanın yatağı ile ilgili dün baktım yatak çok ağır mdf kesinlikle yerinden oynamıyor bileee saalnır büyük beşiklerden olduğu için sökmek takmak çok zor odadan çıkaramadık annem odada kalsın yatağı yatak odasına girmez parçalanmadan dedi..sökmek mümkün değil biz takamayız hem yatak odasında çok yer kaplıcak zor olcak:26:

bu ay sonunda odasına geçircem bebe fonu felan var napimm bilemedim duyarım sesini duymasına da ayrı durunca uyuyabilcekmi korkar mı bilemedim ...

elektrik sobası var onunla ısıtırım odayı yaza doğru klima taktırırz artık ...:44:

canım bence odasında yatırmaya alıştırabilirsin artık. geceleri kaç kere kalkıyor normalde? ben de yazın odasını ayırmak istiyorum, 8-9 aylık falan olacak. ne kadar erken alışırsa o kadar iyi olur:1::1: odamız sıkış tepiş oluyor onun yatağı yüzünden. e bi de insan rahat hareket :23::23: edemiyor yani:1::1:

günaydın kızlar. bizim hafta sonumuz iyi geçti. cumartesi görümcemler geldi, pazar günü ablamlara gittik. eşimin en küçük kardeşi geldi akşam, eşimle ps oynadılar. biz de oğlumla uyuduk odamızda. şimdi yere bıraktım biraz debelensin diye, bas bas bağırıyor alayım diye. çok tembel çıktı bu çoook:1::1::1:

dilek ne çok alış veriş yapmışsın kız :1: canım alış veriş çekti valla :1: karı-koca güle güle giyinin aldıklarınızı...şu taksici olayı hariç hafta sonunuz pek güzel geçmiş...aptal adam yaa :47: eşin acemi bi şoför olsa kaza yaptırırdı,allah korumuş :18: son dakikada parisi de aradan çıkarmışsınız :23::1:

kuzum o söylemese de ben anlıyorum ki zaten...size de diyorum yaa zaten,eşimin kv ile konuştuğunu anlıyorum hemen diye,çünkü onunla konuşunca değişiyo hemen...kvyi o kadar iyi tanıdım ki eşim söylemese de ben tahmin edebiliyorum neler söylediğini...eşim bile şaşırıyo zaten,bu kadar yıllık annemi benden daha iyi tanıyosun,senden bi şey saklayamıyorum diyo...bi de öyle bi tondan giriyorum ki zavallı kocişim dökülüyo hemen :27:
kvden nefret etmem için kocişimin bi şeyler anlatmasına gerek yok ki :19: sevmiyorum onu ama eşim için katlanıyorum,sonuçta onun annesi,küs olmamız en çok onu üzer :31:
kadın 4 günde istanbulu karıştırmış,eltimle kaynım allah size kolaylık versin diyolar :1:
onlar pek göremiolar zaten annelerinin hatalarını
benimki der gerçi napıyım dilek bilioum annem patavatsız ama kaç yaşında yaşlı
bişi desem ağlıo ee bişide olursa ben vicdan azabı çekerim dio haklı oda
eşine de abini kıskanıosun demesi falan çok gıcık
neyi varki onun ne kıskancam şükür herşeyim var demeli eşin :19:

bence çok ağrıyosa bi doktora görün dilek bel ağrısı ihmale gelmez :50:

çok dik oturyosan araya küçük yastık felan koy :31:

işlerin azaldımı ?
bugün rahatım patron yok işlerde az gibi sayılır
regl oldum bel ağrım ondan da çok arttı canım yaa

günaydınn hanımlarr:3:

bende cmtsi evdeydim hep tümgünüm temizlk ve yemekle geçti resmen çok yoruldum valla yap yap bitmiyo be 3 günde 3 kere evi süpürdüm ve hala süpürülmemiş gibi valla deli oldum doğa sağolsun sürekli bişelr döktüğü için peşinde süpürgeyle dolanmaya başladım resmen:1:sıpa yapma hayır diyorum kendi parmağını kaldırıyo hayır demeyi öğrenmiş bide kafa sallıyarak beni korkutuyo bide:1:
dünde cadıyı dışarı çıkardık biraz oyun yerlerinde oynadı sonrada ev geldik.kuzenimler aradı birden gelecez diye ütüm falan vardı onlar geldi akşam 10 da gittiler o saatten sonra ütü yaptım eşimde doğayı uyuttu sonra tv karşısına geçtik telefonu nezman elime alsam eşim dibimde bitti dün yaa nereye giriyosun neye bakıyosun ne yazmışlar allahım bi yazdırmadı akşam zorla aldım elinden koydum kenara artık yataktada azcık sürpriz yaptım:23: görünce atladı hemen:1: öyle haftamız geçti yani.
canımm :48: sizde güzel geçirmişsiniz hafta sonunu sevindim
cimcimeye bak oda sana kızıo demek ki dün avmede bi çocuk gördüm çok benziodu doğaya yaa saçlarına iki tane tepeden topladğın halini andırıodu teni ve kaşlarıda çok benzer geldi
aayy dedim keşke aynı şehirde olsaydık :31:

benim odunum diyo bak baştan anlaşalım ben sana bişi almıcam sende bana alma tamam mı:53::53::53:
dedim neden kiii : karıcım ben sana ömrümü adadım bişi lazım olunca almıyomuyuz ne gerek var şimdi sevgili felanda değiliz ki biz dioo hem sen bana oğlumu doğurdun yeter bende sana ömrümü adadım dio:53::53:

zaten sen benim doğum günümü unutmuştun bende bişi almıcaktım dedim:19::19::19:
ohhh yeri gelmiş sende lafı sokmuşsun harika olmuş valla
ben sevgililer günü ve ertesi gün doğum günümde yaa tek hediye sadece bataryamı istioum :5:
dün avmde sevgiler için tüllerden bi oda gibi yer yapmışlar kağıtlara yazıolar millet duygularını sende bana bişiler yazmak ister misin dedim
bu tül parcasına mı yazıyım yani ben seni kalbime yazmmışım bak buraya dio 2 tane kız vardı güldüler bize çıktım bende bişi yazmadım ona :1:
geçen yıl yazmıştık zaten :ssz:

saat 7'de alarm çaldı,kocişim kapatıp geri yattı sarıldı...biz cilveleşirken zeynep de uyandı...zeynep bi yandan tekmeliyo,kocişim bi yandan gıdıklıyo :1: baba-kız bir oldunuz anneyi dürtüyosunuz dedim :1: yatakta üçümüz yarım saat oynaştık :16: çok güzeldiii :16: baba-kız dedikçe eşimin de hoşuna gitti :1: gıdıklayıp durdu :1: bu kız doğunca tekmelerini özlerim ki ben :31:

mutlu aile tabllosu $147.gif

kuzum bebek doğmadan,nüfus cüzdanı çıkmadan benim kv durmaaaz :36: o zaman bile hala konuşmaya devam eder...seninkinden bi farkı yok yani :34: dün eşime gaz vermiş,20 dk sonra beni arıyo hiçbi şey yapmamış gibi canımlı cicimli konuşuyo,resmen ikili oynuyo :47:

kuzum benim verdiğim tarifi mi yaptın yoksa :46: afiyet olsun :56:

kızlar,şaşıracaksınız ama hiç işim yok şu an :8::8: kızımın fistanını öreyim az :6::6:
bol,trt'de adanayı gösterdi...şırdan,mumbar,kırk kat mi neydi o yemekleri tanıttı...sen yedin mi hiç onlardan?

boşver stres yapma senin ve eşinin dediği olacak ''Boş teneke çok ses çıkarır'':47::47:

benim kocam yeni bi bomba patlattı anasını umreye gönderiyorrr :53::53::53::53:

9 martta k.v umreye gidicek hemde eşimin harcayacağı parayla al burdan yakk:53::53:

ben kira da oturyorum kredi borçlarımız bitmedi daha çocuğum olmuş daha bu sene ve k.v kendisininde kredi borcu var:53::53:

ve bana sorulmadan eşim karar vermiş sonra annemi umreye göndercem dedi k.v dede heveslenmiş gitmeye tabii ben ne dicem hiçç iyi olur dedim (aklımdan da düşünyom gitsin de herkesin arkasından konuşmaz korkar :19: herşeye burnunu sokmaz belki )

benden helallik almadan benim hanemin parası ile gidecek umreye Allaha havale ediyorum başkada bişi demiyorum :19: borcu olan biri nasıl gider umreye yaaa:53:

dedim az alttan alttan oranın ağır şartları yokmu dio yok bu hacı değil yarı hacı oluyor dio:53::53:

günaydınnn

eşimi yolladım 2 dilim kızarmış ekmekle beyaz peynir yedim ama kesmedi, özlemişim çok severim ikisini bi arada, bi daha yapıcam şunları yazıp:34:

16::16::16:
maşallah cnm yaaaa:nazar:sen dedikçe nası özeniom inş. darısı başımıza:34:

evet soda faydalıymış ilaç kullanmaktansa soda içmek daha mantıklı tabi, inş. hiç olmaz bi daha krampların cidden fayda edio demek ki:31:

dileğim maşallah döktürmüşsün sabah sabah:1:sizin şu atraksiyonlu günleriniz de bi bitmio haaa:9:nerden de takıldı manyak taksici peşinize, del midir nedir yaaa

aldıklarınızı da güle güle kullanın:12:

kokişş küçüklük fotoların aynı çağan bilio musunnnn, ne biliim ben çok benzettim valla:34:

boşver stres yapma senin ve eşinin dediği olacak ''Boş teneke çok ses çıkarır'':47::47:

9 martta k.v umreye gidicek hemde eşimin harcayacağı parayla al burdan yakk:53::53:

ben kira da oturyorum kredi borçlarımız bitmedi daha çocuğum olmuş daha bu sene ve k.v kendisininde kredi borcu var:53::53:

ve bana sorulmadan eşim karar vermiş sonra annemi umreye göndercem dedi k.v dede heveslenmiş gitmeye tabii ben ne dicem hiçç iyi olur dedim (aklımdan da düşünyom gitsin de herkesin arkasından konuşmaz korkar :19: herşeye burnunu sokmaz belki )

benden helallik almadan benim hanemin parası ile gidecek umreye Allaha havale ediyorum başkada bişi demiyorum :19: borcu olan biri nasıl gider umreye yaaa:53:

dedim az alttan alttan oranın ağır şartları yokmu dio yok bu hacı değil yarı hacı oluyor dio:53::53:

her hacca gidenin hacılığı kabul olsaydı ortalık hacı kaynardı :19:
ince fikirli biri olsa,oğlum sizin de benim de çok borcum var,size yük olmak istemem falan diyip ertelemesi lazımdı ama nerdeeee o ince düşünce :19: hacca gitmek marifet değil,önemli olan ordan gelince kendine-nefsine hakim olmak :19:
bizimkide emekli olunca yunanistana gidecekmiş...hacce gidip de pis araplara para mı yediricem diyo :53: zaten inancı yok,arabistana gitse bile gezmeye gider :ssz:

aman ondan ne yarı hacı olur ne çeyrek hacı olur, zannedio musun ki oraya gidip gelince değişecek:44:
yani keşke değişse ama ben sanmıom:31:

dilekk güle güle kullanın canım aldıklarınızı hediyeyide aradan çıkarttın rahatladın yani hadi bakalım eşim diyodu ben bişe alamıcam sana çok sıkışığım:50: napim önemli değil dedim bende.
ayy keşke aynı şehirde olabilseydik valla bu arada pastamda güzel olmuştu çok hafif olmuş eşimde beğendi dün kuzenimler gelmişti onlarda çok beğendiler tşk ederiz şekerim sık sık yaparım artık çokta kolaymış zaten.:54:
yaa patron olayı nolcak hakkaten ne sandı acaba adam:1:

koket ayy ii sesini çıkarmamışsın kızz ay ben olsam varya ne kavgalar çıkarmıştım:1:

hı dilek patronun da ne ayak tam çözemedim ama şöle bişi olmuş olabilir mi işten aramıştır önce bunları demek için, senin çıktığını sölemişlerdir, o da öğrenmiştir ama sesini çıkarmamıştır erken çıkmana.seni aramasının sebebi de gerçekten iş sormaktır:44:

dilekk cnm geçmiş olsun dikkat et acaba nedden olduki çokmu yordun kendini?

vilin cnm yedim onlardan kırkkat hariç çok güzel olur kimisi sevmez ama biz çok severiz:1:özellikle şırdan gece eğlence dönüşlerinde falan yenir burda:1:

koket yatakla ilgili ne sordunki cnm ben görmedim büyüyen yataksa evt onu tekrar monte etmek çok zor olur bende nisan gibi ayırmayı düşünüyorum ama çok zor olacak gece kalkıyo ve yanımıza gelmek istiyo sıpa bugünde 4 felan kalktı yine gelmiş bi sokuluyo yüzünü yapıştırıyo yumuşak yumuşak eşek yaa:16:

diloş ben araba için verdiğim paray çok üzüldüm valla 450 ye almıştık anakucağıyla ama doğa çok az biniyo durmuyo artık bide ağır yaa arabamız sen alacaksan hem hafif baston olabilen hemde bebişken kullanılabilecek türden al bence ikisi aynı anda olan özelllikte arabalar var çünkü ama çok pahalıymış seninkide.

canım arkadaşım kullanıyor, çok memnun ben de heveslenmiştim ta keremde. alıyım da sonra çocuk 1 yaşını geçince bazen onu bazen baston alıp onu kullanırız, aman parasına da acımam kaynm geliyor haftaya askerden dükkanda kasanın anasını ağlatır kızlarla yer, eller yicene benm çocuğuma gitsin

canım hamileliğin son zamanlarında bebekler iyice geliştiği için bütün vitaminini çekiyorlar o yüzden daha çok süt, yoğurt vs. tüketmelisin. ben son zamanlarda bir de magnezyum hapı kullanmıştım. o çok rahatlatmıştı.

kuzum ya 1.800 liraya ne alıyorsun, çok fazla değil mi o? bir de dikkat et çok ağır olmasın araba, kullanışlı olmuyor öylesi. ablamda kraftın travel sistemi vardı, doğru düzgün kullanamadılar. şimdi e-bebek mağazasına verdiler, satabilirlerse satacaklar. senin istediğin araba ne ki, link yollasana merak ettim.
Maxi-Cosi Cabriofix Leopard Pink - e-bebek.com bu oto koltuğu canım

Maxi-Cosi Mura 3 Bebek Arabası Purple Blossom - e-bebek.com

http://www................/travel-s...eleon-bebek-arabasi-puset-black-new-2012.html

http://www................/uc-teker...-tekerlekli-bebek-arabasi-puset-new-2012.html

maxi cosiyle uyumlu bunların hepsi, bunlardan birine karar vericem nasipse ama quinny şimdilik tercihim

http://www................/travel-s...lir-kapanir-bebek-arabasi-puset-new-2013.html aslında şunu almak isterim ama eşim buna izin vermez.

Koket eşine iyi demişssin.Süpriz mi yapacak acaba:27:Hac hayırlı bi yolculuk.Ama seninde rızanı almaması kendi kendilerine plan yapması hiç olmamış:47:Hem bakalım maddiyatınız destekleyecek mi bunu.Senin rızan olmadan kabul olur mu oda ayrı bi konu..

Dilşad çok içmedim ki folik asiti:26:yatağın küçük olmasını istememde tamamen odanın küçüklüğünden:1:

Viin ne güzel hep böyle olun:nazar::nazar:

Zeynep senin kilolarına:nazar::nazar:

Bende eşimi yolcu ettim uyumadım.Eczaneye gidireim belki sonra,folik asit için..

canım arkadaşım kullanıyor, çok memnun ben de heveslenmiştim ta keremde. alıyım da sonra çocuk 1 yaşını geçince bazen onu bazen baston alıp onu kullanırız, aman parasına da acımam kaynm geliyor haftaya askerden dükkanda kasanın anasını ağlatır kızlarla yer, eller yicene benm çocuğuma gitsin

Maxi-Cosi Cabriofix Leopard Pink - e-bebek.com bu oto koltuğu canım

Maxi-Cosi Mura 3 Bebek Arabası Purple Blossom - e-bebek.com

http://www................/travel-s...eleon-bebek-arabasi-puset-black-new-2012.html

http://www................/uc-teker...-tekerlekli-bebek-arabasi-puset-new-2012.html

maxi cosiyle uyumlu bunların hepsi, bunlardan birine karar vericem nasipse ama quinny şimdilik tercihim

http://www................/travel-s...lir-kapanir-bebek-arabasi-puset-new-2013.html aslında şunu almak isterim ama eşim buna izin vermez.

sadece ilk ikisini açabildim diğerleri görüntülenemio. peki katlanabilio mu bu araba, ben çok anlamam ama pahalıymış yani gerçekten:31:

annem de dio ki geçen gün araba alırken bebeğin yönü bana bakanlardan alın göreyim gezdirirken dio.e dedim çocuk hep sana ı bakacak azcık önünü görsün etrafa baksın.
olmaz illa görcekmiş bebeği:9:tamam dedim çift yönlü alırız:34:

gunaydın kızlar ne çok yazmışsınız oku oku bitiremedim.

ben kendi telefonlarımızı bile uyurken odada en uzak yerde tutuyorum zararlı yani.
ama tekrar ediyorum ben anne olmadığım için içgüdüm yok o yüzden sizler kadar iyi bilemem.

Back
X