Kızlar size dünden beri başıma gelenleri anlatıyım.
Dün biliyosunuz kv lere gitcektik. Eşim 15:30 da gelecekti, geldi ben de 13:30 da evdeydim, o gelene kadar hazırlandım.
Çıktık, gittik. İşte klasik herkes evdeydi, 3 kaynım, kv, kp, babanneleri ve halaları geldi eşimin.
Yemek fln yedik, sonra alt kattaki kv nin eltisi geldi çoluk çocuk çay içiyoruz.
Saat oldu 22:30 eşim kalkmıyo play satation oynamaya başlayınca böyle oluyo.
Büyük kaynım, bekar (eşimden 2 yaş büyük) kız arkadaşından bahseder gibi oldu. E tanıştır bi gün fln muhabbeti oldu, olur okey oynarız dedi.
Bi pazar çaya gelin, oynarız bizde de okey var dedik. Geliriz dedi. Biz gitmeye hazırlanıyoruz bu habire mesajlaşıyo telefondan.
Biz çıktı 23:00 e geliyo saat. Eşimi aradaı, kız arkadaşım geliyor biz de peşinizden size geliyoruz.
Ben şokkkk, sinir oldum. Eşimle kavgaya başladık. Neden "bu saatte olur mu oğlum, gelecekseniz yarın gelin" demedin diyorum.
Diyemedim, abim o benim diyo. Benim sinirden elim ayağım titriyo. Ağla ağla yolda gözlerim şişti. Bu halde misafir mi ağırlanır diyorum. Eşim de istemiyo ama söyleyemiyomuşşş.
Eve geldik, hızlıca evi toparlıyoruz. Çok dağınık değildi Allahtan. Ama çok fena kavga ettik eşimle

Geldi bunlar, kapıyı açtık, 2. bi şok.
Ama kalakaldım. Kız 40 yaşına yakın (belki değildir ama full makyajdan bana öyle geldi) platin sarısı saç, adım Natali demez mi. Moldovyalıymış.
Eşim de şok oldu. Kahve çay yaptık. Sus pus oturuyoruz. Ben eşimle yatak odasında yine tartıştım. Bu kızı ne maksatla getirdiği ortada değil mi, bizim evimiz otel mi, midem bulanıyo diye kriz geçiricem.
Sesim duyulmasın diye de gayret ediyorum. Okey oynadık, saat 5 e kadar. Kek vardı, mısır patlattık. Kız zaten hiçç bişi yemiyo. Sadece kahve içti.
5 te yatakları açtık, ben ayrı yatak isterim dedi.Aynı odaya ayrı yatak açtık. Nası yattılar onlar bilir tabi.
Sabah 3 oldu gitmiyolar. Allahım deliricem. Kalkıp kahvaltı fln hazırlamam gerekiyor gelenege göreneğe göre, ama yapmak istemedim.
Sonra akşama kadar uzak bu mesele diye. Eşim kalktı, konuşuyolar abisiyle kahvaltı etmişler, kız yine sadece kahve içmiş.
Yok anam gitmiyolar. Sıkıştım wc gidemiyorum, acıktımm..

Eşimin telini çaldırdım, geldi yatak odasına.
Hemen gönder şunları bak rezalet çıkartıcam dedim

yarım saat sonra gittiler. Sonra daha beter şiddetli kavga.
Kalktım çarşafları yıkamaya attım, koltukları sildim. Ağladımmm
Eşimle kötü olduk, kendimden de utanıyorum. Ben de suçluyum . İnsan ayrımı yapmak iğrenç bişi. Konuştuklarımdan utandım

Ama haklı yanım da çok. Eşim demez mi, abim o kızı seviyomuş, Ciddi düşünüyomuş evlenecekmiş. Hem kız yalnız yaşıyor, evi var bişe yapacak olsalar buraya mı gelecekler. Abim zaten haftanın bir kaç gecesi ondan kalıyo. Okey oynamaya gelmişler.
Yine şokkk... E be adam, seviyosun madem neden uyraynaya gidiyosun ayda 1 defa başka bi kadının yanına. Başka bi yığın sevgilin var.
Bu başkaymış. Çok iyi bi kızmış. Kötülüğünü görmedim, abest bi davranışını da ama bir daha evime 12 de gelinmesine aslaa müsade etmiycem

Eşime de barıştık sayılır, kavga baktım bir anda randevuya dönüştü

şimdi de kuaföre çıkıcam.
Daha anlatılacak çok detay var da, aklıma gelmiyo.