kızlar giremedim gündüz yaaa, bi girdim daha okuyamadan iş çıktı kapattım
okulda tam sınv haftası ortam biraz gergin, herkes iş yetiştirme peşinde, yarın dersim yok ama yine gidicem ne yazık ki
eve geldim 10a doğru ama açlıktan kırılıom somon vardı buzluktan çıkarmıştım onu yapıverdim eşim tokmuş ben de bi parça zor yedim son lokmamı zor çiğnedim nedense içim almadı ii değil midem sanki bugün

kalanı kv'ye çıkardı eşim yarım saattir orda muhabbete daldılar heralde
valla anlamıom ben bu erkekleri ya ben kendi annemlere gitsem hep ben derim kalkalım die ondan önce.ama kv gideersek bi türlü çıkamıoz, neyse ki eskisi gibi diil artık daha erken kalkar oldu eşim

heps aynı bunların yani anlıcağın
ii demişin şimdiden bilsinler tabi düşüncelerini, ipleri salmamak lazım her şeye öle, zaten orda bakılcaksa görür bol bol daha ne istio işte
Sınav haftası zor ayşam sanada öğrencilere de kolay gelsin

Okula bişeyler götürsene sen kuruyemiş, meyve falan tutar seni en azından.
Aynen bende öyleyim hadi diyen hep benim :) Deh demek gerek

Fırsatı geldimi diyorum düşüncelerimi. Normalde kendim için çoğu zaman söylememişimdir içimdekileri ama bebeğim için elimden geleni yaparım. Bilsinler canım.
Nek geçmiş olsun eşinle, sana. O çaçaça ayça bi reklamdı sanırım :) hatırlıyorum öyle dediğini.
Viliş değişme artık zeynepi ya
Ve kızlar yeni bombaaa...

Dün k.görümcemle nişanlısı geldiler oturmaya.
Biz görümcemin nişanlısıyla netten aöfe bakıyoduk şifre işlemleri için falan. O sırada eşimle kardeşi konuşuyorlar. Arada onları da dinliyorum. Sevgililer günüyle ilgili konuşuyorlardı.
Gittiler eşime sordum ne diyodu m...
Eşim: şaşkınlıkla (duymadığımı düşünüyo herhalde) ıııı şey, hatırlamaya çalışıyorum, unuttum

Ben:

Unuttun mu 2dk önce konuştuğun şeyi.
Eşim: Hıı tamam sevgililer gününde ne alıcaksın diye sordu.
Ben: Ee evde toplanırız dediğinide duydum.
Eşim: hıı evet. Plan yapmadık eğer yapmazsak geliriz dedik dedim diyo.
Olaysa şu;
Size geçen gün anlattığım bi yengesi vardı ya. Onu oğlu sevgililer gününde yemeğe götürecekmiş. K.vde böyle böyle diye iç geçirerek anlatmış görümceme. Özenmiş yani onlara. O da götürim seni demiş kv tamam demiş önce sonra yok falan demiş. Görümcem de evde mangal yapalım hep beraber dışarda yiceğimize demiş.
Allahın her günü beraberler zaten çıkın bi yemeğe gidin nişanlınla. Bide bizide dahil etmek istiyorlar şimdi. Eşiminde gönlü var gibi kv.de de kutlamaya. Zaten geçen yıl evlilik yıldönümünü beraber kutladık - Sizi yalnız bırakmadık diyerek
Bende dedim ki bari yengen sevgililer gününde rahat bıraksın oğlunu kutlasın onlarla gitmesi çok saçma dedim.
Ben evimde kutlamak istiyorum başbaşa yemek hazırlayıp dedim, Eşimde ne biliyosun yemeğe çıkmıcağmızı dedi. Önceden olsa ısrar ederdi, Zaten bebişten önceki son sevgililer günü süprayz yapmak istiyorum ben evde
Size daha ne atraksiyonlar anlatırım gibime geliyo burda, Allah sonumuzu hayır etsin
Günaydın herkese