Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

günaydın kızlarr
çok zor kalktım bu sabah regl olunca daha bi yorgun oluo vücudum sanki :31:

dün kayıp şehri diil kardeşimle o ses türkiyeyi izledik
eren elendi kırıktı mırıktı ama hoşuma gitmişti o nedense sevimli şey :16:
ayda da erkamı eledi zaten ben o çocuğu sevmemiştim :25:
sanırım yine murat boz kazanacak
zavallı hadise yarışmacısız gircek finale:1:
neyse şimdi patronum gelene kadar diziyi izleyim
ben de bu akşam yalan dünyayı izlim netten, perşembe de kayıp şehiri izlerim :ssz:
Ayda favorim benim zaten :16: kazanacak inş..
Mustafayı hiç sevmiyorum, ağzından çıkan kelimeler anlaşılmıyo sarhoş gibi söylüyo.
Ankaranın bağlarını zaten hiçç söyleyemedi..
günaydınn, ben de bi saaten fazladır uyanığım dönüp durdum yatakta ama ı-ıhh uyku yok.kalktım bi iki lokma attım ağzıma hava güzel çamaşır attım makineye.eşim uyuo,ses yapmamaya çalışıom ne zamandır uykusuz:50:

nerden çıktı bu mide bulantısı ya kaç gündür:44:
geçmiş olsun cnmm

ben son yarısına yetiştim ayda ve onur u izleyebildim
ayda nın elbisesi ne ciciydi ya hoşuma gitti benim:16:
sana inanamıyorum yaaa, 40 defa uyansam 40 defa uykuya dalarım, fırsatın varken uyusana be ayşem :26:

bilmiom nerden çıktı bu bulantı :25: kocam da dün tüm gün kusmuş, sabah da kustu :(
ama bendeki 2 haftadır böyle..

Aydanın elbisesini ben de sevdimm, rengi modeli süperr :12:
geçen hafta neydi öyle o beyaz elbise, duba gibi göstermişti kızı

Günaydın :3:

viliş ve dilşad trendyolda chicco da acayip indirim var ateş ölçer biberon emzik ve süt pompalarında özellikle arabalardada indirim var ama siz 4 tekerlekli istemiyosunuz galiba bi bakın derimm...Süper fiyattlarr:40::40::40::40:

Chicco | trendyol.com

bizim Kerem e 35 liraya aldığımız biberon 22 lira
baya indirim var gerçekten canım

sana inanamıyorum yaaa, 40 defa uyansam 40 defa uykuya dalarım, fırsatın varken uyusana be ayşem :26:

bilmiom nerden çıktı bu bulantı :25: kocam da dün tüm gün kusmuş, sabah da kustu :(
ama bendeki 2 haftadır böyle..

Aydanın elbisesini ben de sevdimm, rengi modeli süperr :12:
geçen hafta neydi öyle o beyaz elbise, duba gibi göstermişti kızı

inanmalısın bence cnm çünkü normalde ben de öleyim wc'ye 10 kere kalksam 10unda da geri dönüp uyuyabilirim ama hamileliğimden beri saat 8 civarlarında uyanıp bi daha uyuyamaz oldum.ama mesela evde olsam 11-12 gibi tekrar uyku basıo o zaman uyuom

a-aaa eşin de mi öyleee, ya yediğiniz bişi içtiğiniz su falan mı yaptı acabaaa:26:

çamaşırlarımı astım geldim güneşi görünce hava güzel zannettim balkona bi çıktım buz gibi esio, ama çabuk kururr çamaşırlar ii oldu:34:

ayy evt o ankaranın bağlarını bende dinledim diğer tarfta reklam çıkmıştı hiiiç bişe anlamadım adamın dediğinden ağzında geveledi durdu resmen dedim nasıl gelmiş buraya kadar dahada elenmemiş yani.:19:

gunaydın kızlar

dün ben de arada zap yararken denk geldim hani bir sunucu var ya sarı saçlı bir kız o nasıl bir konuşma öyle bıııp bııp harflerin yarısını yutuyor Acun onu çok aramış mı? Bir de hep arabesk meyillilerdi.

günaydın kızlar.

dilek eşin nasıl oldu? benim de reglim daha düzene girmedi, belim ağrıyo 2 gündür çok fena. ama geçen ayın 20'sinde regl olmuştum. artık düzene girse de rahatlasam die bakıyom.

eşim iyi düzeldi 3 günde tabii ben iyi baktım ona:94:
ama tek gömlekle kapı önlerinde sigara içtiği için artist yine hasta olabilir:ssz:

regli düzensizliği çok kötü yaa kadını öyle bi olumsuz etkilio ki :19:

diğer finalistler kim ama onları bilmiom tahminimce şu bıdık çocukla mustafa olmalı.
bıdığı dinlemedim hiç denk gelmedim, mustafayı sevmiom, onur ehh, ayda kesin kazanır:34:

evt canım
bıdıktanda o ses nası çıkıo hayret:53: erenide eledi zaten
onda pek ışık göremedim
mustafa da ahmet kayadan başka bişi söyleyemio ama onu mükemmel söylüo diebilirim hakkını yemeyim tam bir ahmet kaya
onurda geçen hafta barış akarsu mevzusundan sonra iyice favori oldu
ama ayda yani:34: dün zaten sms patlaması olmuş onunla erkam yarışınca:27:

günaydın biz ii sayılırız genel olarak.seni sormalı:34:

vilin nerde bu sabah yaaa:44:

geldim kuzum geldim :3:
günaydııııın :3:
hastaneye bıraktı eşim sabah...5 hafta daha çalışabilir raporumu aldım...ama 3 hafta çalışmayı düşünüyorum...dr 3 hafta sonra gel,bi bahane yazar çalışması uygun değildir diye bi rapor veririm dedi...ordan geldim,kızımın odasına avize baktım ama bulamadım :50: samsuna gittiğimizde alırız dedi kocişim :16: akşam balkona ve kilere yolluk aldık...yine avize baktık ama akşam da beğenmedim :50:
nst'ye girdim sabah...bizim kız nst'nin o kalın-gergin lastiklerini itip durdu :53: görevli kadın bile bakakaldı :53:
karnım aç,yemek yiyesim yok,meyve atıştırıyım bari :56:

aaaa bu arada kızıma isim buldum teyzeleri....AYÇA...nasıl? anlamına baktım,beğendim,bi de soyadımıza da çok uyuyo...
kvden dolayı değil ama kendi annem de istemediği için zeynepten vazgeçicem galiba...kuzenlerim de koyduğu için soğudum biraz...

Son düzenleme:
inanmalısın bence cnm çünkü normalde ben de öleyim wc'ye 10 kere kalksam 10unda da geri dönüp uyuyabilirim ama hamileliğimden beri saat 8 civarlarında uyanıp bi daha uyuyamaz oldum.ama mesela evde olsam 11-12 gibi tekrar uyku basıo o zaman uyuom

a-aaa eşin de mi öyleee, ya yediğiniz bişi içtiğiniz su falan mı yaptı acabaaa:26:

çamaşırlarımı astım geldim güneşi görünce hava güzel zannettim balkona bi çıktım buz gibi esio, ama çabuk kururr çamaşırlar ii oldu:34:
hadi yaa :26: yaramaza bak uyku yapacağı yerde uyku kaçırıyo senin şımarık :16:

ay olabilir, yediğimiz bişeyden etkilenmiş olabiliriz, akşam bakim kocam ne durumda :50:

ayy evt o ankaranın bağlarını bende dinledim diğer tarfta reklam çıkmıştı hiiiç bişe anlamadım adamın dediğinden ağzında geveledi durdu resmen dedim nasıl gelmiş buraya kadar dahada elenmemiş yani.:19:
aynen seda, sanki sahneye çıkmadan önce iki şişe rakı devirmiş gibi.
Ayy Ankaranın bağlarında kocamla kalktık oynadık, ne güzeldi yaa :1: :1:
bi oynuyo bi öpüyo :1:

evt canım
bıdıktanda o ses nası çıkıo hayret:53: erenide eledi zaten
onda pek ışık göremedim
mustafa da ahmet kayadan başka bişi söyleyemio ama onu mükemmel söylüo diebilirim hakkını yemeyim tam bir ahmet kaya
onurda geçen hafta barış akarsu mevzusundan sonra iyice favori oldu
ama ayda yani:34: dün zaten sms patlaması olmuş onunla erkam yarışınca:27:
berkan'a laf yok :1: çok temiz ve güçlü bi sesi var, seviorumm :16:
mustafa ve onura gıcığım. Biri ahmet kaya taklidi, diğeri barış akarsu.
Hele onur abartmış, kılık kıyafet, mimikler.
Taklitler asıllarını yaşatır sadece, bazen itici oluyo :34:
Ayda kesin birinci :119: geçen seneden favorim o benimm

geldim kuzum geldim :3:
günaydııııın :3:
hastaneye bıraktı eşim sabah...5 hafta daha çalışabilir raporumu aldım...ama 3 hafta çalışmayı düşünüyorum...dr 3 hafta sonra gel,bi bahane yazar çalışması uygun değildir diye bi rapor veririm dedi...ordan geldim,kızımın odasına avize baktım ama bulamadım :50: samsuna gittiğimizde alırız dedi kocişim :16: akşam balkona ve kilere yolluk aldık...yine avize baktık ama akşam da beğenmedim :50:
nst'ye girdim sabah...bizim kız nst'nin o kalın-gergin lastiklerini itip durdu :53: görevli kadın bile bakakaldı :53:
karnım aç,yemek yiyesim yok,meyve atıştırıyım bari :56:

aaaa bu arada kızıma isim buldum teyzeleri....AYÇA...nasıl? anlamına baktım,beğendim,bi de soyadımıza da çok uyuyo...
kvden dolayı değil ama kendi annem de istemediği için zeynepten vazgeçicem galiba...kuzenlerim de koyduğu için soğudum biraz...
topikteki bi arkadaşımız koymuştu ayça ismini kızına.
Ben o zaman dediğimi bir daha diyorum
ça ça ça Ayça geliyo hep aklıma yaa, nerde vardı bu bi dizide mi bi progrmada mı ne :1:

hadi yaa :26: yaramaza bak uyku yapacağı yerde uyku kaçırıyo senin şımarık :16:

ay olabilir, yediğimiz bişeyden etkilenmiş olabiliriz, akşam bakim kocam ne durumda :50:

aynen seda, sanki sahneye çıkmadan önce iki şişe rakı devirmiş gibi.
Ayy Ankaranın bağlarında kocamla kalktık oynadık, ne güzeldi yaa :1: :1:
bi oynuyo bi öpüyo :1:

berkan'a laf yok :1: çok temiz ve güçlü bi sesi var, seviorumm :16:
mustafa ve onura gıcığım. Biri ahmet kaya taklidi, diğeri barış akarsu.
Hele onur abartmış, kılık kıyafet, mimikler.
Taklitler asıllarını yaşatır sadece, bazen itici oluyo :34:
Ayda kesin birinci :119: geçen seneden favorim o benimm

:1::1: hadiya doğayla babasıda kalktı oynadı:1:sıpa bide utanıyor biz hadi oyna dedikmi dans etmeyi çok seviyo babasıyla:1:
aynen ya onurdan gıcık aldım oyüzden barış bi başkaydı yaa allah rahmet eğlesin.

topikteki bi arkadaşımız koymuştu ayça ismini kızına.
Ben o zaman dediğimi bir daha diyorum
ça ça ça Ayça geliyo hep aklıma yaa, nerde vardı bu bi dizide mi bi progrmada mı ne :1:

ayy evtt hatırlıyorum böyle yazdını:1::1: gerçekten nerde vardı bu bende hatırlayamadım:1:

ayça burda sevmediğim bi kızın adı onun için ben yorum yapmayım viliş:1:bencede 5 hafta çok gelir dinlen sende erken ayrıl cnm.

vilin takip ettiğim bir radyo proğramı var ordaki radyocunun kızının ismi alin di. Baya isim arama şeysi olmuştu onların da; aslında mina istiyorlarmış ama soyisimle birlikte ilerde hayatında dalga konusu olabilr diye alin e kara vermişlerdi çook tatlı bebekti.

ayça konusu oy birliğiyle kapanmıştır :1:
eşime hiç önermiyim bari :1:
komşum söyledi az önce ayça ismini,anlamına bakınca hoşuma gitmişti ama şu an itibariyle vazcaydım :1:
nek,ayşinime katılıyorum kuzum...eşinin de midesi bulandığına göre yediğiniz bi şey dokunmuş olabilir bence de :26:
akşam o sesi ben de izledim...mustafa ankaranın bağlarını katletti resmen :19: ayda,isyanı keşke finalde söyleseydi...gerçi başka şarkı söylese bile rakiplerinde iş yok,eler onları...
aydanın elbisesini ben de çok beğendim yaa...hatta eşime dedim aynısından olsaydı evde giyerdim :1: bence de iyi olurdu :23: diyo pis sapık yaa :1:

kızlar giremedim gündüz yaaa, bi girdim daha okuyamadan iş çıktı kapattım:50:

okulda tam sınv haftası ortam biraz gergin, herkes iş yetiştirme peşinde, yarın dersim yok ama yine gidicem ne yazık ki:50:

eve geldim 10a doğru ama açlıktan kırılıom somon vardı buzluktan çıkarmıştım onu yapıverdim eşim tokmuş ben de bi parça zor yedim son lokmamı zor çiğnedim nedense içim almadı ii değil midem sanki bugün:31:kalanı kv'ye çıkardı eşim yarım saattir orda muhabbete daldılar heralde:1:

valla anlamıom ben bu erkekleri ya ben kendi annemlere gitsem hep ben derim kalkalım die ondan önce.ama kv gideersek bi türlü çıkamıoz, neyse ki eskisi gibi diil artık daha erken kalkar oldu eşim:31:
heps aynı bunların yani anlıcağın:34:

ii demişin şimdiden bilsinler tabi düşüncelerini, ipleri salmamak lazım her şeye öle, zaten orda bakılcaksa görür bol bol daha ne istio işte

Sınav haftası zor ayşam sanada öğrencilere de kolay gelsin:31: Okula bişeyler götürsene sen kuruyemiş, meyve falan tutar seni en azından.

Aynen bende öyleyim hadi diyen hep benim :) Deh demek gerek :1:
Fırsatı geldimi diyorum düşüncelerimi. Normalde kendim için çoğu zaman söylememişimdir içimdekileri ama bebeğim için elimden geleni yaparım. Bilsinler canım.

Nek geçmiş olsun eşinle, sana. O çaçaça ayça bi reklamdı sanırım :) hatırlıyorum öyle dediğini.

Viliş değişme artık zeynepi ya:31:

Ve kızlar yeni bombaaa...:ssz:
Dün k.görümcemle nişanlısı geldiler oturmaya.
Biz görümcemin nişanlısıyla netten aöfe bakıyoduk şifre işlemleri için falan. O sırada eşimle kardeşi konuşuyorlar. Arada onları da dinliyorum. Sevgililer günüyle ilgili konuşuyorlardı.

Gittiler eşime sordum ne diyodu m...
Eşim: şaşkınlıkla (duymadığımı düşünüyo herhalde) ıııı şey, hatırlamaya çalışıyorum, unuttum:53:
Ben::53: Unuttun mu 2dk önce konuştuğun şeyi.
Eşim: Hıı tamam sevgililer gününde ne alıcaksın diye sordu.
Ben: Ee evde toplanırız dediğinide duydum.
Eşim: hıı evet. Plan yapmadık eğer yapmazsak geliriz dedik dedim diyo.

Olaysa şu;
Size geçen gün anlattığım bi yengesi vardı ya. Onu oğlu sevgililer gününde yemeğe götürecekmiş. K.vde böyle böyle diye iç geçirerek anlatmış görümceme. Özenmiş yani onlara. O da götürim seni demiş kv tamam demiş önce sonra yok falan demiş. Görümcem de evde mangal yapalım hep beraber dışarda yiceğimize demiş.
Allahın her günü beraberler zaten çıkın bi yemeğe gidin nişanlınla. Bide bizide dahil etmek istiyorlar şimdi. Eşiminde gönlü var gibi kv.de de kutlamaya. Zaten geçen yıl evlilik yıldönümünü beraber kutladık - Sizi yalnız bırakmadık diyerek:31:
Bende dedim ki bari yengen sevgililer gününde rahat bıraksın oğlunu kutlasın onlarla gitmesi çok saçma dedim.

Ben evimde kutlamak istiyorum başbaşa yemek hazırlayıp dedim, Eşimde ne biliyosun yemeğe çıkmıcağmızı dedi. Önceden olsa ısrar ederdi, Zaten bebişten önceki son sevgililer günü süprayz yapmak istiyorum ben evde:23:

Size daha ne atraksiyonlar anlatırım gibime geliyo burda, Allah sonumuzu hayır etsin:ssz:

Günaydın herkese:31:

bugün vakit geçmio nedense yaa bi öğlen olmadı havada kapalı çok sıkıldım şimdiden
öğlen dışarı mı çıksam her çıkışım maddi zarar ama :30: mutlaka bişi alıoum yaa
ben 2 yılda kıyafet almasam araba alırım sanırım:44:

:1::1: hadiya doğayla babasıda kalktı oynadı:1:sıpa bide utanıyor biz hadi oyna dedikmi dans etmeyi çok seviyo babasıyla:1:
aynen ya onurdan gıcık aldım oyüzden barış bi başkaydı yaa allah rahmet eğlesin.
onu yerimmmm :16: :16: :16:
en tatlı zamanları muşmula kılıklının (eltimin kızını böyle seviyorum, o da tam bi cadııı :16:, özledim onu da)

Alin ismi güzelmiş sirken :)
Ayda ismi de güzel bak, viliş :3:
Ben bide Alis ismini çok istiyorum, ama çevrem tepki gösterir o isme, gerçi tınlamam da :1:
Güneş daha cazip, Alis ve Güneş işte favori isimlerim :))

kuzum ben onu zorlamıyorum ama o beni zorluyor ya. ağla zırla kucağa aldırıyor kendini. akşam eşimin geliş saatini iple çekiyorum valla. sol tarafım iptal oluyor o gelene kadar:1::1: karanlıkta uyuyorsa daha iyi değil mi kokişim? çok sık kalkıyorsa sana zor olur ama en azından odasına alışmış olur canım.

bu arada kargon az önce geldi. tekrar teşekkür ederiz. çok güzel şeyler göndermişsin canım. ayakkabılar tam oldu ayağına, giydirdim, ayağını kaldırıp kaldırıp bakıyor:1::1:

uykusu geldi galiba yine ben bi uyutmayı deneyim. yoksa başımı şişirecek yine.

evet sana daha zor ben yorulunca annem yüklüyor ama inan 10 kg geçince zor taşınyo 1 saat bile belim kopmasına yetiyo:53::53:
karanlıkta uyuması iyi aslında ama güneşlik yok kalın odasında ışık girmemesi için bakmam gerekcek perdeyi zor buldum tukuazlı puantiyeli almıştım hemde uyguna bulmuştum şimdi güneşlik arıyacam bakalım:26:

Rica ederim oğlumun erkek arkdaşııı olarak ilkeri öpüyoruzzz:16::16::38::38::emir_bebek::emir_bebek: ben yerimm onu:48: yeni foto hiç koymuyosun yaa ilkerin:40:

topiktekilerrrrr yiterr yaa erkek doğurun artıkkk:36::36::36::36:

Back
X