Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

bizimkide dönyo okdaaaa emeklemiyor malesef istemiyoo ama tay tay yapıyoruz artık emeklemicek bellii boşver sende zorlama belki oda yürüme durumuna gelcek:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

gece lambalı olan bi buhar makinesi aldım şirin bişi arzummm onun lambasını yakyorum hafif zaten ama bizim oğlan ışıkta uyumuyor aslaa ışık oldumu yatmıyo babasına çekmişşş oda öyle bizim odamız da bordo perdeler var kalın asla ve asla ışık huzmesi bile girmiyooo:9::9:

lambayı emzirmek için kullanıyorum açyorum kapıyorum öyle işte karanlıkta yatıcak yanii bide odasında ince tül perde var bu karanlık istiyo kalın güneşlik almam gerkecek turkuaz yoğunluklu oda turkuaz güneşlik bulcammı bakalım:26:
:9: Koket kv. tavuklarına tay tay yapıyo yemek verirken, arapçada gel gel demek.. Tavuklarda dil biliyo :9::9:

İş işte sanki bişe yapıyor olsak neyse:31: Ööyle oturuyoruz dip dibe.. Genciz biz haftasonu gezmek isteriz dizlerinden ayrılmayalım istiyorlar.
Bundan sonra eşime kalkalım hadi demicem ben, kendi hadi dicek bana öyle anlaştık bakalım uygulamada nasıl olucak.

Hııı bide dün kayınbabam diyoki b. görümcem için, bidaha zaten istemicem kızını(torununu) getir diye , her seferinde evlerine götürüyorlar:53: (Zaten çocuk tüm gün annesinde (k.v bakıyor )akşam işten gelince de evine götürmicekmiş.)
Bende dedim ki baba bizde götürücez alış şimdiden dedim gülerek yada kv. bi tane daha yapsın hiç götürmezler onla ilgilenirsin dedim. Çünkü gelecekte olacaklara meyil vermek istemiyorum şimdiden anlasın tepkimi:34:

:9: Koket kv. tavuklarına tay tay yapıyo yemek verirken, arapçada gel gel demek.. Tavuklarda dil biliyo :9::9:

İş işte sanki bişe yapıyor olsak neyse:31: Ööyle oturuyoruz dip dibe.. Genciz biz haftasonu gezmek isteriz dizlerinden ayrılmayalım istiyorlar.
Bundan sonra eşime kalkalım hadi demicem ben, kendi hadi dicek bana öyle anlaştık bakalım uygulamada nasıl olucak.

Hııı bide dün kayınbabam diyoki b. görümcem için, bidaha zaten istemicem kızını(torununu) getir diye , her seferinde evlerine götürüyorlar:53: (Zaten çocuk tüm gün annesinde (k.v bakıyor )akşam işten gelince de evine götürmicekmiş.)
Bende dedim ki baba bizde götürücez alış şimdiden dedim gülerek yada kv. bi tane daha yapsın hiç götürmezler onla ilgilenirsin dedim. Çünkü gelecekte olacaklara meyil vermek istemiyorum şimdiden anlasın tepkimi:34:

k.v mi bakcak çocuğaa senin evdemi kendi evindemi bakcak?

bizimkide dönyo okdaaaa emeklemiyor malesef istemiyoo ama tay tay yapıyoruz artık emeklemicek bellii boşver sende zorlama belki oda yürüme durumuna gelcek:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

gece lambalı olan bi buhar makinesi aldım şirin bişi arzummm onun lambasını yakyorum hafif zaten ama bizim oğlan ışıkta uyumuyor aslaa ışık oldumu yatmıyo babasına çekmişşş oda öyle bizim odamız da bordo perdeler var kalın asla ve asla ışık huzmesi bile girmiyooo:9::9:

lambayı emzirmek için kullanıyorum açyorum kapıyorum öyle işte karanlıkta yatıcak yanii bide odasında ince tül perde var bu karanlık istiyo kalın güneşlik almam gerkecek turkuaz yoğunluklu oda turkuaz güneşlik bulcammı bakalım:26:

kuzum ben onu zorlamıyorum ama o beni zorluyor ya. ağla zırla kucağa aldırıyor kendini. akşam eşimin geliş saatini iple çekiyorum valla. sol tarafım iptal oluyor o gelene kadar:1::1: karanlıkta uyuyorsa daha iyi değil mi kokişim? çok sık kalkıyorsa sana zor olur ama en azından odasına alışmış olur canım.

bu arada kargon az önce geldi. tekrar teşekkür ederiz. çok güzel şeyler göndermişsin canım. ayakkabılar tam oldu ayağına, giydirdim, ayağını kaldırıp kaldırıp bakıyor:1::1:

uykusu geldi galiba yine ben bi uyutmayı deneyim. yoksa başımı şişirecek yine.

kuzum ben onu zorlamıyorum ama o beni zorluyor ya. ağla zırla kucağa aldırıyor kendini. akşam eşimin geliş saatini iple çekiyorum valla. sol tarafım iptal oluyor o gelene kadar:1::1: karanlıkta uyuyorsa daha iyi değil mi kokişim? çok sık kalkıyorsa sana zor olur ama en azından odasına alışmış olur canım.

bu arada kargon az önce geldi. tekrar teşekkür ederiz. çok güzel şeyler göndermişsin canım. ayakkabılar tam oldu ayağına, giydirdim, ayağını kaldırıp kaldırıp bakıyor:1::1:

uykusu geldi galiba yine ben bi uyutmayı deneyim. yoksa başımı şişirecek yine.

ayy o halini görmek isterdim
ayağını kaldırıp ayakkabılara bakarken :9:
benim için mıncıkla onu :16:

Koket görümcemin kızınada evinde bakıyor, bizimkine de evde bakar canım ayakları ağrıyor yürüyemez hergün.
Yaren güle güle giysin ilker ayakkabılarını canım:16:

emzirirken mayıştı bicirik, ben de daha uyanık halde yatağına bıraktım. şimdilik sesi çıkmıyor, inşallah uyumuştur:1::1:

kızlar giremedim gündüz yaaa, bi girdim daha okuyamadan iş çıktı kapattım:50:

okulda tam sınv haftası ortam biraz gergin, herkes iş yetiştirme peşinde, yarın dersim yok ama yine gidicem ne yazık ki:50:

eve geldim 10a doğru ama açlıktan kırılıom somon vardı buzluktan çıkarmıştım onu yapıverdim eşim tokmuş ben de bi parça zor yedim son lokmamı zor çiğnedim nedense içim almadı ii değil midem sanki bugün:31:kalanı kv'ye çıkardı eşim yarım saattir orda muhabbete daldılar heralde:1:

valla anlamıom ben bu erkekleri ya ben kendi annemlere gitsem hep ben derim kalkalım die ondan önce.ama kv gideersek bi türlü çıkamıoz, neyse ki eskisi gibi diil artık daha erken kalkar oldu eşim:31:
heps aynı bunların yani anlıcağın:34:

ii demişin şimdiden bilsinler tabi düşüncelerini, ipleri salmamak lazım her şeye öle, zaten orda bakılcaksa görür bol bol daha ne istio işte

Günaydın :3:
regl oldum, başım ağrıyo, midem bulanıyo :ssz:
uykusuzum, kocam bu hafta gececi :ssz:
bu haftayı hiç sevmiyorumm :ssz:

günaydın kızlarr
çok zor kalktım bu sabah regl olunca daha bi yorgun oluo vücudum sanki :31:

dün kayıp şehri diil kardeşimle o ses türkiyeyi izledik
eren elendi kırıktı mırıktı ama hoşuma gitmişti o nedense sevimli şey :16:
ayda da erkamı eledi zaten ben o çocuğu sevmemiştim :25:
sanırım yine murat boz kazanacak
zavallı hadise yarışmacısız gircek finale:1:
neyse şimdi patronum gelene kadar diziyi izleyim

dilşad kızma bana ama şu küçük üçüncü tekerlekli olanlara pek güvenmiyorum sağlamlığına bir taşa çarpsan allah korusun bazen önümüze bakamadığımız oluyor kaldırmın bittiği yerden giderken aklıma geldi çağanı gezdirdiğimde benimki dört tekerlekli bu olsaydı çoktan çocuk uçmuştu kaldırıma allah korusun gezidiriken sen yol bitt araya takıl anında öne gidiyodu araba allahtan önde iki tekerlek güneşlik düşmesini engelledi...

tabii sen bilirsinde üç tekerlek görünüş açısından iyi ama kullanımı korkuttu beni oyüzden almadım:26:

yok canım niye kızıyım zaten daha çok erken de, tercihim bunlardan yana olacak, arkadaşım kullanıyor çok memnun bakalım hangisini alıcaz dün biri şunu önerdi

Chicco Trio Enjoy Travel Sistem Bebek Arabası Garnet - e-bebek.com

çok fiyat bunlar yaa 650 olan bi arabayı 450 TL ye aldım mothercare den indirim takip ettim :50::50:

bence bukadar para verme yaa daha bi sürü şeler alcaksın beşiğiydi odasıydı ıvırdı zıvırdı mama sandelyedi..yürüteçti ...sonra yok büyüdü tekrar oto koltukk hepsi dünya para:40:

ben model olarak araştırdım şu an, fiyat olarak siteler doğumdan sonra araştırılır canım
benim doktor pimpirikli kramp olursa die vermişti magnezyum 3 defa içmiştim bişi olmadı gerçi yan etkisini ilk defa duyyorum:53::53:
benm de riskli olduğu için başlatıcak bi dahaki ay, kasılmalara engel olmamız lazım dedi işte

ayy bende k.v lerde satt 10 da kalkılmasından bıktım eşime 10 defa hadi diyom k.v evde işin yok eşinde burda sende burda yedin daha ne erken gitcen diooo (bu laf sokmalarından bile nefret ediyorum):47:

sanane yaa mecburmuyum sizin boş konuşmalrınızı dinlemeye yoruldum ben eimm orası benim evimmm diyesim varr:36::36::36::36::36:
bizimki artık bişe diyemiyo, kendi gelince de 9 buçuk gibi kalkıyo :9:

ne güzel iştee, küçücük adamlar yürüyo tay tay :) :nazar: çok sevimli oluyolar yeni ayakta dururken
arzumdan memnun musun canım, sıcak buhar mı soğuk mu?

ii yapmışsın canım şimdiden bilsinler

Koket görümcemin kızınada evinde bakıyor, bizimkine de evde bakar canım ayakları ağrıyor yürüyemez hergün.
Yaren güle güle giysin ilker ayakkabılarını canım:16:
kendi evinde bakması daha ii, ben de evimde yalnız/ ben yokken durmasını istemem
geçmiş olsn :(
geldi mi üst üste gelir :50:

günaydın kızlar

günaydınn, ben de bi saaten fazladır uyanığım dönüp durdum yatakta ama ı-ıhh uyku yok.kalktım bi iki lokma attım ağzıma hava güzel çamaşır attım makineye.eşim uyuo,ses yapmamaya çalışıom ne zamandır uykusuz:50:

nerden çıktı bu mide bulantısı ya kaç gündür:44:
geçmiş olsun cnmm
günaydın kızlarr
çok zor kalktım bu sabah regl olunca daha bi yorgun oluo vücudum sanki :31:

dün kayıp şehri diil kardeşimle o ses türkiyeyi izledik
eren elendi kırıktı mırıktı ama hoşuma gitmişti o nedense sevimli şey :16:
ayda da erkamı eledi zaten ben o çocuğu sevmemiştim :25:
sanırım yine murat boz kazanacak
zavallı hadise yarışmacısız gircek finale:1:
neyse şimdi patronum gelene kadar diziyi izleyim

ben son yarısına yetiştim ayda ve onur u izleyebildim
ayda nın elbisesi ne ciciydi ya hoşuma gitti benim:16:

günaydınnn:3:

valla biz karadayıya baktık hiç bakamadım o sese bence ayda birinci olur kız birden parladı resmen.

günaydın kızlar.

dilşad chicconun arabası güzelmiş canım. bence bu öncekinden daha kullanışlı olur.

nekim önceki işinden çok daha iyi eşinin şimdiki işi öyle düşün kuzum.

dilek eşin nasıl oldu? benim de reglim daha düzene girmedi, belim ağrıyo 2 gündür çok fena. ama geçen ayın 20'sinde regl olmuştum. artık düzene girse de rahatlasam die bakıyom.

günaydınnn:3:

valla biz karadayıya baktık hiç bakamadım o sese bence ayda birinci olur kız birden parladı resmen.
taa ilk elemelerde sex on fire ı sölemişti ben o zaman bayıldım ona, orjinalinden daha güzeldi şarkı:46:
hıı ok bebem şimdi oldu:34:
favorin kim peki
gerçi sende murat bozcusun dimi :21:

diğer finalistler kim ama onları bilmiom tahminimce şu bıdık çocukla mustafa olmalı.
bıdığı dinlemedim hiç denk gelmedim, mustafayı sevmiom, onur ehh, ayda kesin kazanır:34:

viliş ve dilşad trendyolda chicco da acayip indirim var ateş ölçer biberon emzik ve süt pompalarında özellikle arabalardada indirim var ama siz 4 tekerlekli istemiyosunuz galiba bi bakın derimm...Süper fiyattlarr:40::40::40::40:

Chicco | trendyol.com

Back
X