bizimkide dönyo okdaaaa emeklemiyor malesef istemiyoo ama tay tay yapıyoruz artık emeklemicek bellii boşver sende zorlama belki oda yürüme durumuna gelcek
gece lambalı olan bi buhar makinesi aldım şirin bişi arzummm onun lambasını yakyorum hafif zaten ama bizim oğlan ışıkta uyumuyor aslaa ışık oldumu yatmıyo babasına çekmişşş oda öyle bizim odamız da bordo perdeler var kalın asla ve asla ışık huzmesi bile girmiyooo
lambayı emzirmek için kullanıyorum açyorum kapıyorum öyle işte karanlıkta yatıcak yanii bide odasında ince tül perde var bu karanlık istiyo kalın güneşlik almam gerkecek turkuaz yoğunluklu oda turkuaz güneşlik bulcammı bakalım:26:

İş işte sanki bişe yapıyor olsak neyse

Bundan sonra eşime kalkalım hadi demicem ben, kendi hadi dicek bana öyle anlaştık bakalım uygulamada nasıl olucak.
Hııı bide dün kayınbabam diyoki b. görümcem için, bidaha zaten istemicem kızını(torununu) getir diye , her seferinde evlerine götürüyorlar

Bende dedim ki baba bizde götürücez alış şimdiden dedim gülerek yada kv. bi tane daha yapsın hiç götürmezler onla ilgilenirsin dedim. Çünkü gelecekte olacaklara meyil vermek istemiyorum şimdiden anlasın tepkimi