Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sadece ilk ikisini açabildim diğerleri görüntülenemio. peki katlanabilio mu bu araba, ben çok anlamam ama pahalıymış yani gerçekten
annem de dio ki geçen gün araba alırken bebeğin yönü bana bakanlardan alın göreyim gezdirirken dio.e dedim çocuk hep sana ı bakacak azcık önünü görsün etrafa baksın.
olmaz illa görcekmiş bebeğitamam dedim çift yönlü alırız
![]()
1. sini beğendim.2.de fena değil..
Eğer kaynın parayı çarçur edecekse al cnm![]()
nekk eşinin de çok suçu yok ama taviz vermemesi gerekirdi canım, ne saçma bişe ya, benm kaynımda biz yeni evliyken sevgilisini getiriyodu saatlerce çıkmıyorlardı odadan, pis mendilleri odadan topluyordum giriyordum ki kanepeler açılmış yerinden oynamış çıldırdım eşime patladım bende, hatta bi ara yüzsüzlük yapıp eşimden yedek anahtar istemişeşim de tepki verince kesti sesini, eşin aman bi daha yüz vermesin dadanırlar valla.
araba çift taraflı dimi onlarınki de böyleydi sanırım resimlere bidaha bakayım bi ya.sirkencim bu şekilde set çanta ve yağmurluk da dahil, concord neo travel bundan mı acaba? benden önce kullanıcak nasılsa sen sorarsın memnun mu diye aynısıysa.
Eki Görüntüle 630169
Dilşaad, yokk bizimkilerin öylebişi yaptığını sanmıyorum.
Kızın zaten kendi evi var, tek yaşıyor oraya gidiyor kaynım haftanın kaç günü onda kalıyo.
Zaten tek yatak hazırladığımı görünce (diğerini açmamıştım henüz) “biz ikimiz aynı yatak olmaz” dedi
Sana da yatak açıcam dedim, artık günahları boynuna.
Dilek, güle güle kullanın aldıklarınızı. Wallahi senin eşine kocaman bravo.
Ne güzel alışveriş yapıyo seninle, ki erkekler genelde nefret eder.
Biz HERRR defasında birbirimize giriyoruz mağazalarda
Patronunun da bi an mahsus aradığını düşündüm, bildiği genel şeyleri sormuş.
İş var sen neden erken çıkıyosun türü bi konuşma olmuş. Tam çözemedim, belli olur haftaya.
Uff okuyamıyorum, olaylar oldu iş yerinde ekranımdaki gözler iyice arttı.
Okadar sinir oluyorum kiiçimden boyuna küfür ediyorum, masa üstü duvar kağıdımı “bak bak, ne görecem merak ediyorum” yapasım var.
Allahım bildiği gibi yapsın kıskanç, fesat insanları![]()
yarenay sen ne aldın canım bebek arabasını?
araba çift taraflı dimi onlarınki de böyleydi sanırım resimlere bidaha bakayım bi ya.
elbette sorarım memnn musun diye sen bunları intenet üzerinden mi alacaksın?
yap bakalım ne yaparlar.
benim eşimde hiç sevmiyo alışverişi dün avmde bi çanta bakim dedim gerçi doğada durmadığı için hemen sinir yapıyo bende bişe bakamıyorum tabiki geri dönüyoz hep.
diloş maxi cossi ler çok yüksek fiyatları gerçekten ama çok kaliteliymiş tabiki sen bilirsin cnm bak bu ay ebebekte çokindirim var belki buda düşer orayıda bi takiple cnm![]()
canım baston puset tercihin için güzel seçim, yenisini napcan hele bi kullanın eskisin, ama sen başka çocuk düşünmüyor musun? ablam da ilkine böyle aldı, şimdi mecburen 2.ye de alıcakbiz bundan aldık canım Babyhope Baston Bebek Arabas - SA-7 ( % 40 ndirimli.. ) - Bebefix.com, Bebeinin Hereyi Burada
çok içime sinmedi ama, yaza doğru yenisini almayı planlıyorum![]()
aman nek yaa milletin derdi hep fesatlık zaten, nerden bi laf duysak görsek derdindelerdikkat et cnm
ayrıca evet sen diyince aklıma geldi ben de hande ismini severim
valla dilek bu konuda şanslı ii bi kocaya sahipgenel olarak iiler zaten allah mutluluğunuzu bozmasın
ben yatışa geçiom azcık görüşürüzzzz![]()
canım baston puset tercihin için güzel seçim, yenisini napcan hele bi kullanın eskisin, ama sen başka çocuk düşünmüyor musun? ablam da ilkine böyle aldı, şimdi mecburen 2.ye de alıcak
vilişim magnezyum ne yan etki yaptı? bn de başlıycam bi dahaki ay
hem kalsiyum hem de magnezyum ishal ve mide bulantısı yaptı canımhafif falan olsaydı kullanmaya devam edicektim ama çok şiddetli oldu
drda bıraktırdı...4-5 gün ancak kullanmışımdır
![]()