Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

sadece ilk ikisini açabildim diğerleri görüntülenemio. peki katlanabilio mu bu araba, ben çok anlamam ama pahalıymış yani gerçekten:31:

annem de dio ki geçen gün araba alırken bebeğin yönü bana bakanlardan alın göreyim gezdirirken dio.e dedim çocuk hep sana ı bakacak azcık önünü görsün etrafa baksın.
olmaz illa görcekmiş bebeği:9:tamam dedim çift yönlü alırız:34:

1. sini beğendim.2.de fena değil..
Eğer kaynın parayı çarçur edecekse al cnm:27:

eşime de yolladım fotoları, 2. yi alalım ne kadar dedi, 1999dan 1553e düşmüş dedim neyse 1800 den kurtardık diyo :)
valla kızlar kaynım hem annesine yedirecek hem kızlara, nie acıyım ki, bi kere alınıyor

dilekcim senin yazını sonradan gördüm. aldıklarınızı güle güle kullanın canım eşinle. taksit olmaması kötü olmuş ama halledersiniz bozma keyfini. taksiciler fena oluyor trafikte ya. ben de çok küfür ediyorum onlara. yol onlara ait zannediyorlar:47::47: patronun konuşmasından anladığım kadarıyla işten çıkıp tatile girdiğini anlamıştır o. bi de demişsin ya pazartesi şunları yapcam falan die. sesini çıkartmadığına göre bir problem yok gibi. ama bu patronların da sağı-solu belli olmaz. bakalım konuyla ilgili birşey söyleyecek mi???

dilşadcım araba güzel ama ne bileyim bebek arabasına bu kadar para çok geliyor bana. bizim kafamızda sürekli kiradan kurtulmak olduğu için mümkün olduğu kadar kısıyoruz herşeyi. senin yerinde olsam param olsa da bu kadar vermezdim bebek arabasına. geleceği daha önemli çünkü. ama dediğin gibi kaynın yiyeceğine tabii ki sen ve bebeşinin yemesi daha iyi.

kokişşş eşin başlı başına olay canım ya. nasıl sana sormadan böyle kararlar alabiliyor anlamış değilim:19::19: kvden ne kadar düşüncesiz bir insan, bu kadr borç içinde umresi mi sıkışmış? ben de hiç sanmıyorum birazcık değişsin ama bu saatten sonra yapacak birşey de yok yani. Allah sabır versin canım sana.

dilşad ikinci olanı set halinde mi? Sanki görümceminki de 2. ye benziyordu.

sirkencim bu şekilde set çanta ve yağmurluk da dahil, concord neo travel bundan mı acaba? benden önce kullanıcak nasılsa sen sorarsın memnun mu diye aynısıysa.

$Ekran Alýntýsý.webp

Son düzenleme:
nekk eşinin de çok suçu yok ama taviz vermemesi gerekirdi canım, ne saçma bişe ya, benm kaynımda biz yeni evliyken sevgilisini getiriyodu saatlerce çıkmıyorlardı odadan, pis mendilleri odadan topluyordum giriyordum ki kanepeler açılmış yerinden oynamış çıldırdım eşime patladım bende, hatta bi ara yüzsüzlük yapıp eşimden yedek anahtar istemiş :53: eşim de tepki verince kesti sesini, eşin aman bi daha yüz vermesin dadanırlar valla.

Dilşaad, yokk bizimkilerin öyle :23: bişi yaptığını sanmıyorum. :30:
Kızın zaten kendi evi var, tek yaşıyor oraya gidiyor kaynım haftanın kaç günü onda kalıyo.
Zaten tek yatak hazırladığımı görünce (diğerini açmamıştım henüz) “biz ikimiz aynı yatak olmaz” dedi :1:
Sana da yatak açıcam dedim, artık günahları boynuna.

Dilek, güle güle kullanın aldıklarınızı. Wallahi senin eşine kocaman bravo.
Ne güzel alışveriş yapıyo seninle, ki erkekler genelde nefret eder.
Biz HERRR defasında birbirimize giriyoruz mağazalarda :1:
Patronunun da bi an mahsus aradığını düşündüm, bildiği genel şeyleri sormuş.
İş var sen neden erken çıkıyosun türü bi konuşma olmuş. Tam çözemedim, belli olur haftaya.

Uff okuyamıyorum, olaylar oldu iş yerinde ekranımdaki gözler iyice arttı.
Okadar sinir oluyorum ki :ssz: içimden boyuna küfür ediyorum, masa üstü duvar kağıdımı “bak bak, ne görecem merak ediyorum” yapasım var.
Allahım bildiği gibi yapsın kıskanç, fesat insanları :ssz:

nekim sen işini yaptıktan sonra, internete girmenin ne sakıncası var ki anlamadım gitti, sıkma canını, çekemeyen fesatlığıyla kalsın

yarenay sen ne aldın canım bebek arabasını?

sirkencim bu şekilde set çanta ve yağmurluk da dahil, concord neo travel bundan mı acaba? benden önce kullanıcak nasılsa sen sorarsın memnun mu diye aynısıysa.

Eki Görüntüle 630169
araba çift taraflı dimi onlarınki de böyleydi sanırım resimlere bidaha bakayım bi ya.

elbette sorarım memnn musun diye sen bunları intenet üzerinden mi alacaksın?

Dilşaad, yokk bizimkilerin öyle :23: bişi yaptığını sanmıyorum. :30:
Kızın zaten kendi evi var, tek yaşıyor oraya gidiyor kaynım haftanın kaç günü onda kalıyo.
Zaten tek yatak hazırladığımı görünce (diğerini açmamıştım henüz) “biz ikimiz aynı yatak olmaz” dedi :1:
Sana da yatak açıcam dedim, artık günahları boynuna.

Dilek, güle güle kullanın aldıklarınızı. Wallahi senin eşine kocaman bravo.
Ne güzel alışveriş yapıyo seninle, ki erkekler genelde nefret eder.
Biz HERRR defasında birbirimize giriyoruz mağazalarda :1:
Patronunun da bi an mahsus aradığını düşündüm, bildiği genel şeyleri sormuş.
İş var sen neden erken çıkıyosun türü bi konuşma olmuş. Tam çözemedim, belli olur haftaya.

Uff okuyamıyorum, olaylar oldu iş yerinde ekranımdaki gözler iyice arttı.
Okadar sinir oluyorum ki :ssz: içimden boyuna küfür ediyorum, masa üstü duvar kağıdımı “bak bak, ne görecem merak ediyorum” yapasım var.
Allahım bildiği gibi yapsın kıskanç, fesat insanları :ssz:

:1::1: yap bakalım ne yaparlar.
benim eşimde hiç sevmiyo alışverişi dün avmde bi çanta bakim dedim gerçi doğada durmadığı için hemen sinir yapıyo bende bişe bakamıyorum tabiki geri dönüyoz hep.

diloş maxi cossi ler çok yüksek fiyatları gerçekten ama çok kaliteliymiş tabiki sen bilirsin cnm bak bu ay ebebekte çokindirim var belki buda düşer orayıda bi takiple cnm:34:

araba çift taraflı dimi onlarınki de böyleydi sanırım resimlere bidaha bakayım bi ya.

elbette sorarım memnn musun diye sen bunları intenet üzerinden mi alacaksın?

evet bizim burda kaliteli arabalar yokki mağazada çok yok zaten.

:1::1: yap bakalım ne yaparlar.
benim eşimde hiç sevmiyo alışverişi dün avmde bi çanta bakim dedim gerçi doğada durmadığı için hemen sinir yapıyo bende bişe bakamıyorum tabiki geri dönüyoz hep.

diloş maxi cossi ler çok yüksek fiyatları gerçekten ama çok kaliteliymiş tabiki sen bilirsin cnm bak bu ay ebebekte çokindirim var belki buda düşer orayıda bi takiple cnm:34:

canım doğmadan almıycam, hele bi doğsun da 100 aşşağı 100 yukarı ne olursa artık

aman nek yaa milletin derdi hep fesatlık zaten, nerden bi laf duysak görsek derdindeler:47:dikkat et cnm

ayrıca evet sen diyince aklıma geldi ben de hande ismini severim:16:

valla dilek bu konuda şanslı ii bi kocaya sahip:34:genel olarak iiler zaten allah mutluluğunuzu bozmasın:nazar:

ben yatışa geçiom azcık görüşürüzzzz:10:

biz bundan aldık canım Babyhope Baston Bebek Arabas - SA-7 ( % 40 ndirimli.. ) - Bebefix.com, Bebeinin Hereyi Burada

çok içime sinmedi ama, yaza doğru yenisini almayı planlıyorum:1::1:
canım baston puset tercihin için güzel seçim, yenisini napcan hele bi kullanın eskisin, ama sen başka çocuk düşünmüyor musun? ablam da ilkine böyle aldı, şimdi mecburen 2.ye de alıcak

aman nek yaa milletin derdi hep fesatlık zaten, nerden bi laf duysak görsek derdindeler:47:dikkat et cnm

ayrıca evet sen diyince aklıma geldi ben de hande ismini severim:16:

valla dilek bu konuda şanslı ii bi kocaya sahip:34:genel olarak iiler zaten allah mutluluğunuzu bozmasın:nazar:

ben yatışa geçiom azcık görüşürüzzzz:10:

hepiniz beğendiniz, eşim ii seçim yapmış o zaman :9:

üzerimi giyindim,2 hafta aradan sonra okula gitmek tuhaf gelicek :1: tek gözüm aynada tek gözüm sizde :1: yarım yamalak okudum yine de :1:

nek yine ne oldu kuzum yaa :26: netinin açık olduğunu falan mı farkettiler acaba :26:
dilşad eklediklerinin hepsi çok güzelmiş :31: biz ne zaman alıcaz kim bilir :31: masraflar bitmiyo bi türlü...bugün çıkışta balkona ve kilere halı alıcaz,kızımın odasına lamba alıcaz :31: balkon çok masraf çıkardı bize :31:
yarenim,magnezyum vermişti bana dr ama yan etki yaptığı için bırakmıştım yaa :25: dün gece bacaklarım ağrımadı çok şükür,süte ve maden suyuna devam :25: ama son aylarda herkeste bu tür ağrılar oluyomuş :31: tosuncuğuna da maşallah :nazar: yeni fotolarını gördüm sabah,iyi bakıyosun annesi,kızımı beslerken falan hep senden fikir alıcam inşallah :16:
ayşinim,kuzum görüşemiyoruz bu aralar hiç,çok az giriyosun foruma,özledim valla :54:
bi şeyler daha yazıcaktım ama unuttum :26:
biz evden çıkıcaz birazdan,kendinize iyi bakın teyseler :54:

canım baston puset tercihin için güzel seçim, yenisini napcan hele bi kullanın eskisin, ama sen başka çocuk düşünmüyor musun? ablam da ilkine böyle aldı, şimdi mecburen 2.ye de alıcak

düşünüyorum canım 2. yi inşallah. eşim ona ayrı alırız, dert etme diyor ama ne bileyim bunu sevemedim işte. çok eski gibi duruyor sanki, hani bizim bebekliğimizde kullanılanlardan, daha modern birşey istiyorum ben. aslında kullanımı falan iyi ama taktım mı takarım ben :1: neyse bakalım durum ne gösterecek. bu ay sıkışığız zaten, önümüzdeki aydan itibaren araba için kenara para atmaya çalışcam. hoş bunun yerine ne alırım, ona da karar vermedim ya daha:9::9:

hem kalsiyum hem de magnezyum ishal ve mide bulantısı yaptı canım :25: hafif falan olsaydı kullanmaya devam edicektim ama çok şiddetli oldu :17: drda bıraktırdı...4-5 gün ancak kullanmışımdır :31:

ben sadece magnezyuma başlıycam canım karışmayınca inşallah çok etkilemez

Back
X