Gelinlik konusunda bile en ucuza kaçmak

Bir kere düğün ertelenemez bu tartışma konusu bile değil çok saçma bir cümle. Evlilikte aldatılma ve dayak dışındaki her şey tartışılabilir. Fikir alışverişi yapılabilir. Bence çok acele ediyorsunuz. Biz de hızlı bir nişan evlilik süreci geçirdik ama yalap şalap yapmanın alemi yok hiç bir şeyi. İnsanlar kendi ayakları üzerinden durmadan evlenince mükemmel şeyler olmuyor. Bu kadar acele ettirince süper olmuyor. En azından askerden sonraya ertelemenin ne sakıncası var. Nerde görülmüş gelin kızın 2 ay sonra 4-5 ay annesi ile yaşaması. Ne gereği var ya da.

ne bileyim bir sene var ama görmek istedim üstümde zaten iş yerinde izin alamıyorum görümüşken girdim sonra diğerlerine de girdim baktım tüm vaktimi harcadım.. heves işte.
Bak kardeşim yanlış anlama ama bu işler de erkek hevesli olmalı,atak olmalı.
"Hadi hadi" diye seni götürmeli.
Bırak o istesin sen nazlan.
O zaman tatlı olur.
Biz kadınlar doğamız gereği zaten sevilmek isteriz ama erkeğe de sevmesi için fırsat vermeliyiz.
Onun yapacaklarını sen üstlenirsen yarın her işi sen yüklenirsin demedi deme.

Ben eşine söylerken değil buraya yazarken hassas olmamız gerekir demek istemiştim siz de öyle anladınız diye umdum ama yanılmışım.
Ben alınmadım ayrıca, yanlış bir ifadeyi düzeltme gereği gördüm, kötü niyetli olduğunuzu da asla düşünmedim.

Yok bunu çok sonra gördüm. Biri öğretmen biri bilgisayar mühendisi. Azıcık bekleseler krallar gibi olabilir her şey.
Konu sahibi benim arkadaşım da yazılım sektöründe çalışıyor, eşi de öğretmen. Balayında Japonyaya gittiler. Düğün de gayet güzel oldu. Biraz bekleyip içinize sinen bir şey yapmak varken. Neden maddi durumunuz çok kötüymüş gibi yapıyorsunuz her şeyi?

Canım valla biz evlilik planları yapıyoruz şimdilik ama kv yanını tavsiye etmem kesinlikle.
Sevgilim herşeyi beraber yapalım dedi ailelerden yardım almıcaz.
Biz yapacağız ve ben en başta 3 saatlık giyeceğim bir şey için o kadar para vermem dedim sevgilime ve ben kır düğünü istiyorum yani hayalim bu. Hevesimi hiç yarıda kesmedi yaparız dedi hep seninki bir tuhaf hemen para mevzusunu konuşuyor. Gelinliği 2. el al. Hem anlamadığım 1 sene sonra ki düğün için şimdi mi bakıyosun gelinliğe?
Burada formlar var çok güzel gelinlikler var ve ucuz.

Kızlar konu sahibi kızcağızı ikna ettik her halde.
Ne diyorsun canım ?

Ayrıca seni başından savıyor resmen.
Askerdeyken lojman verilmesi nereden çıkmış?
Uydurmuş,sen de kanmışsın.
Ayol hiç mi asker tanıdığınız olmadı?

Kıyamam ya .... Ne kadar saf düşünceli bir insansın.

biz 5 yıl flort 2 yıl nişanlı kaldık,artk ailelerimiz evlenin deyip duruyorlardı okul biter bitmez doğru düzgün işimiz olmadan evlendik.herşeyimizi yaptık çok şükür.en iyisi olacağına orta halli oldu sadece.gelinliğe çok takılmadım açıkçası sonuçta 1 gün giyiyorsun bazanın altını beklio şuan.bence çok takılma.şuan allaha şükür durumuz da düzeldi maddi sıkıntımız kalmadı.ama senin yerine olsam k.v ile aynı evde yaşamak istemem.çok iyi biri olsa bile.nekadar uzak olursan okadar sevilirsin

Ya bi an kendim yazdim sandim :). Kusura bakma istemsiz guldum ama ben nisanlikta yasadim bu durumu ve nicesini. Maddi manevi hep esirgedi kendini benden sonuc ise sozu attim.

ne bileyim bir sene var ama görmek istedim üstümde zaten iş yerinde izin alamıyorum görümüşken girdim sonra diğerlerine de girdim baktım tüm vaktimi harcadım.. heves işte.

Ben sizin bir konunuzu hatırlıyorum ama yanlış mı hatırlıyorum acaba. Kaynvalideniz çok titizdi bir tek o sıkıntısı vardı. Size de alışırsın kızım hatta beni beğenmezsin falan demişti. Biz size burda aynı evde kalmayın diye yazmıştık siz de bayramda konuşacaktınız. Konuşma pek başarılı geçmemiş anlaşılan. Tartışma konusu bile değil demiş. Şimdi biz size burda bu konuda ne desek boş. Siz sizin de kararınız olması gereken konularda ağırlığınızı koyamıyorsunuz ki? Başka bir arkadaşa da yazdım. İyi bir insan olmakla kendini ezdirmek arasında fark var. Kendini ezdiren insanlara çok az kişi saygı duyar. Bir ağırlığınız olsun. Evlilikte her şeyi alttan almak ve he demek size çok fazla şey getirmez. En fazla yüzeysel bir huzur olur. Ama sizden çok şey götürür. Siz sizlikten çıkarsınız. Ukteler kalır içinizde. Sonra bir gün patlarsınız ama kimse niye patladığınız anlamaz bile. O her şeye he diyen insan kafayı yedi derler.

isteklerinizi anlıyorum ama nolur kendinizi başkalarıyla kıyaslamayın. evet nişanlınız da abartmış ama başkalarının şöyle böyle diyerek kurdugunuz her cümle nişanlınızın sinirlerini bozacaktır. bu dönem yaşananlar çok kırarsa sizi ömür boyu unutulmuyor malesef.. bunun bilincine siz varın o varmıyosa ve en az sancılı şekilde atlatmaya çalışın bence..

kabahat sende.her ıstedıgıne evet dıyen tepene bındırmışsın.asıl nışanlıykem her dedıgıne evet denılen kız tarafı olur.yanlış yapmışsın.he kaynananla yaşayıp 1 sene sonra eve gececegınede ınanma sakın

hala belli değil o durum aslında kv tamamen siz bilirsiniz ben karışmam dedi askerlik kısa çıkarsa kendi evimize çıkcaz evlenmeden önce ama uzun çıkarsa o askerdeyken ev kuramayacapımız ıcını yaptıramayacagımz ıcın bi süre beraber kalcaz yani sıkıntı yok o konuda ama onu da kabul etmıstım hala edıyorum burda solemeye calsıtıgm sey o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…