Gelinlik konusunda bile en ucuza kaçmak

Yok yaa bu dediklerini herkes yaparmış, fedakarlık değilmiş.

Ona söyle kı.çında donu olmayan adam evlenmesin!
Evlenmeden evvel öküz olmuş bu ayrıca ona da yuh!!

Ablacım ev üstüne ev kurulmazmış derler,sen bence bir gününü kendine ayır ve iyice düşün,detaylıca,bütün ömür mutsuz olmaktansa 1 gün mutsuz olursun daha iyi...

Evlilik şans işi tatlım. Keşke gelinlik meselesini, düğün meselesini değil de kayınvalideyle aynı evde yaşama meselesini büyütseydin ve olmaz deseydin. Ya istediğin sürede ayrılamazsan kayın valide yanından? Çocuk olunca kayınvaliden ben bakarım diyecek, onun verdiği rahatlık da olacak, kolay kolay çıkamayabilirsin o evden.

Daha evlenmeden sırf masraf olmasın diye baban, sen ve sevgilin aynı evde yaşıyorsunuz?
Hani marjinal bizdik?
Ve öteki bombalar..
Seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım.
Ama vazgeçtim.vardır bunda da bir hikmet

20 yıllık evliliği olan biri olarak, ne yaptığın fedakarlıklar görülür, ne de seni ezmeleri biter. verdikçe daha fazlasını isterler. 20 yıl ve 2 çocuk sonrası bugün 3 aydır ayrıyız. Belki de boşanacağız. Senin yazdıklarını okudukça hep benim evrelerimi hatırladım. Evlilik öncesi masraf olmasın fedakarlıkları, aman borçlarımız bitene kadar bir süre annemle oturalım durumları. Allahıma binlerce şükür, Allahım uzun ve mutlu sağlıklı yıllar versin çocuklarıma. Çocuklarım olmasaydı derdim ki keşke bu insanla hiç evlenmeseydim. Hiç bunları yapmasaydım.

bana da fazla geldi
miss defnenin bi şubesinden 800 tlye mükemmellll bi balık gelinlik denemişti arkadaşım.
Ama önemli olan o değil ki
önemli olan sana bu kadar kaba davranan,gelinlikli halini görünce içi aydınlanmayan, ailesinin seni salak ve cahil yerine koymasına gık demeyen
ve bundan sonra da senin fikirlerini hiç önemsemeyecek bir insanla evleniyo olman...

Ben cimri erkekleri sevmiyorum ki gelinlikle yaptığı yorum benim ondan ayrılmama neden olurdu herhalde siz ona epey yüz vermişsiniz şimdide astarını istiyor
ayrıca sende para kazanıyorsun ona rağmen bir söz hakkın yok gibi , onun epey büyük egosu var ,beğenmedim

kızlar konuştum çok kırıldığımı hevesimi kırdığını önemsemediğini söyledim hiç bi zaman benden paranı esirgemedim ama şimdi böyle davranman hiç hoş değil dedim..

o da aynen şöyle konuştu..
'söylemiyim söylemiyim diyorum ama daha askerlik belli değil uzun mu kısa mı daha gün almadık ne bir sene sonra aynı gelinliği giymek isteyecek misin zamanı gelsin zaten gezcez görcez fiyatları..
tabiki içine sinmeyen kötü bişey giymeyeceksin ama daha aherşey havadayken tek sorunumuz gelinlik mi sence '' dedi bende olabilir o an sana resim attım insan güzle bişey söyler heyecanlanır dedim aklımda ne kadar sorun var haberin var mı senin sen sadece o anı düşünürken ben ondan sonrasını da düşünüyorum dedi sonrada yattı uyudu.. sonuç bu..

Belli olmayan askerlik süresine rağmen sadece varsayımlar üzerinde kurulu bir evlilik mi yapmak istiyorsun.Sana anlatmaya çalıştığımız hiçbir zaman gelinlik mevzusu olmadı ki.Aslinda gelinlik mevzusunun arkasında ailesi ile yaşaman ve neden bu kadar acele ettiğin.Yoksa ne zaman hangi gelinliği giymek istersen onu giyersin.Bizi gelinliğin değil,senin ifadelerin sonucu bir yoruma vardık.Yani belli olmayan bir süre , aceleyle evlilik ve annesi ile yaşaman.En güzel ve bir daha yaşanmayacak anları annesi ile geçirmen.Annesi gerçekten ihtiyaç sahibi olsa veya hasta bakıma muıhtaç olsa anlarım.Lakin böyle bir durum yokken neden evliliği aceleyle yapmak derdindesin.Onu sorguladık hep.Anlayacağın mevzu gelinlik değil.

nişanlınız çok guzel ifade etmiş kendini

fazla fedakarlık yapmışsın...
bence sen gelinlikten düğünden önce aynı ev meselesini çözmeye çalış...
durum müsait değilse düğün zamanını erteleyin biraz..

bencede fazlaca fedakarlık yapmışsın
aynı evde oturmak neden
askerlikten sonra evlenin
gitsin gelsin bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…