- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 47
evlendikten sonra anlıyosun neyin ne olduğunuda iş işten geçmiş oluyohakkında hayırlısı olsun ne diyelim, insallah üzülmez ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evlendikten sonra anlıyosun neyin ne olduğunuda iş işten geçmiş oluyohakkında hayırlısı olsun ne diyelim, insallah üzülmez ..
evlendikten sonra anlıyosun neyin ne olduğunuda iş işten geçmiş oluyo
kızlar konuştum çok kırıldığımı hevesimi kırdığını önemsemediğini söyledim hiç bi zaman benden paranı esirgemedim ama şimdi böyle davranman hiç hoş değil dedim..
o da aynen şöyle konuştu..
'söylemiyim söylemiyim diyorum ama daha askerlik belli değil uzun mu kısa mı daha gün almadık ne bir sene sonra aynı gelinliği giymek isteyecek misin zamanı gelsin zaten gezcez görcez fiyatları..
tabiki içine sinmeyen kötü bişey giymeyeceksin ama daha aherşey havadayken tek sorunumuz gelinlik mi sence '' dedi bende olabilir o an sana resim attım insan güzle bişey söyler heyecanlanır dedim aklımda ne kadar sorun var haberin var mı senin sen sadece o anı düşünürken ben ondan sonrasını da düşünüyorum dedi sonrada yattı uyudu.. sonuç bu..