• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sen ucuza gidiceksin diyip güldüler..

Ailem tvde Bi program izledi programda bir kaynana geline 4 5 tane bilezik takmış.. Ben nişanlanacağım ama bu kadar çok altın takacak gücü yok karşı tarafın. Bu yüzden enfazla 2 tane takabilirler.. Ailem bunu biliyor.. Babam dalga geçerek sen ucuza gittin kız gördün mü dedi.. Ben bunu duyunca canım sıkıldı yüzümü asınca bana dedi ki bizbizeyiz şakalaşamaycak mıyız kızım dedi. Ama ben bu konuda cidden hiç hoşlanmıyorum. Yani imkanları olsa fazlasını yaparlar yok zaten.. Bide babam bizim düğünden gelen altınların üzerine ekleyip ev yapmayı düşünüyordu.. Ben suratımı asıp söylediği şeyden memnun olmadığımı söyleyince o nasıl söz deyince.. Tamam dedi sana da hiç Bi şey söylenmiyor nme düğününr gelirim ne de ev yaparım felan dedi.. Zoruma gitti gerçekten belki Bi sinirle söylemiş olabilir ama ben ondan ev mev beklemiyorum artık zaten ucuza gittin diye dalga da geçti düğünüme sakince gelsin yeter.
Ucuza gitmek nedir Allah için mal mıyız biz ellerinde imkan olsa yapmazlar mı zaten..
Gerçekten hiç hoş olmamış.

Haa o zaman başka. Umarım damadı altında ezilmez.

Ne ezilcekler yaf burda okuyoruz benim ailem ev aldı araba verdi onu yaptı bunu yaptı karşı taraf ölü taklidi yaptı ama KV biz altın yaptık ev aldık onu yaptık bunu yaptık diye böbürleniyor eş ailesinden nefret ediyorum :KK51: Hiçbir kayınaile yetişkin oğluma ev verdin başını sokacak yeri oldu Allah razı olsun demiyor kesinlikle.

Nişanlından ayrıl ve bence daha zengin bir damat adayı bul. Baban haklı. Değerinizin altına gitmeyin sakın.

Aynı evin içine girmeden ne kocadan ne ailesinden emin olun bence de.
Benim arkadaşım da evlenmeden önce aynı sizin gibi anneciğim de anneciğim, babacığım da babacığım diyordu adamın ailesine. Gördü anneyi babayı. Senesi dolmadan kaynanası olay çıkardı, bu da o beğenmediği ailesinin evine küs geldi.
Kimsenin ailesi kimseye aile olmaz, bunu da unutmayın. Evlenince o aile hemencecik aileniz olmuyor. Ki zaten boşanma halinde fışt her şey kopup gidiyor. Ama kendi ailen öyle mi?
Bizde de bu şaka yapılır ayrıca, sevgilim de arada masrafsız kadınsın der bana. :KK53: Ne diyeyim adama, araba mıyım ben sen ne demek istiyorsun deyip küseyim mi?

Ailem tvde Bi program izledi programda bir kaynana geline 4 5 tane bilezik takmış.. Ben nişanlanacağım ama bu kadar çok altın takacak gücü yok karşı tarafın. Bu yüzden enfazla 2 tane takabilirler.. Ailem bunu biliyor.. Babam dalga geçerek sen ucuza gittin kız gördün mü dedi.. Ben bunu duyunca canım sıkıldı yüzümü asınca bana dedi ki bizbizeyiz şakalaşamaycak mıyız kızım dedi. Ama ben bu konuda cidden hiç hoşlanmıyorum. Yani imkanları olsa fazlasını yaparlar yok zaten.. Bide babam bizim düğünden gelen altınların üzerine ekleyip ev yapmayı düşünüyordu.. Ben suratımı asıp söylediği şeyden memnun olmadığımı söyleyince o nasıl söz deyince.. Tamam dedi sana da hiç Bi şey söylenmiyor nme düğününr gelirim ne de ev yaparım felan dedi.. Zoruma gitti gerçekten belki Bi sinirle söylemiş olabilir ama ben ondan ev mev beklemiyorum artık zaten ucuza gittin diye dalga da geçti düğünüme sakince gelsin yeter.
Ucuza gitmek nedir Allah için mal mıyız biz ellerinde imkan olsa yapmazlar mı zaten..
Kusura bakmayın ama babanız boş konuşmus
Böyle anlamsızca şaka yapılmamalı.

Hiç aile içi şakalaşması yapmaz mısınız? Biz böyle konularla aile içinde aşırı dalga geçeriz. Bana anormal gelmedi tepkin fazla geldi

Back