Gelinlere eşit davranılması gerekmez mi

canim ya kiyamam sana
İnsan mutlu olabilmek icin neler yapiyor degil mi?

Aynen öyle. Gerçi yine olsa yine eşimle evlenirdim. Evlendikten sonra bir dediğim iki olmadı şimdiye kadar. Ayrıca kimseye minnetim de olmadığı için kafam da rahat Hoş, hala borç ödüyoruz ama bizim de tek sorunumuz bu olsun. :)

Keşke düğün yapmamaya razı olmasaydınız. Ya düğün, ya da evlenmem arkadaş deseydiniz. Siz tamam maddi sıkıntı yaratmak istemem diyince kv, kp başınıza çıkmış anlaşılan, siz insanca davranınca sizi enayi yerine koymuşlar.

Hep yazıyorum, insanlara insanca davranırsanız suistimal edip tepenize çıkarlar diye. Deveye diken adama s...n gerek ne yazık ki.

Borc odenir canim ne onemi var
Masallah size

Bence kremşantili muzlu harika bi pasta yap eltini davet et marifetlerini sergiliyor ayol ben daha becerikliyim de

Hadi gelinler er meydanı marifetlerinizi yarıştırın size puan vereceğim

Aslında ben pişman değilim düğün yapınca da illa ki kimseyi memnun edemiyosun bizde oraya harcayacağımız parayla çok güzel bir yerde balayı yaptık :) son paragrafa katılmamak elde değil çok doğru dediniz kesinlikle öyle bu devirde fedakarlık yapan ezilir burnundan kıl aldırmayan el üstünde niye böyle bende bilmiyorum

sosyal medya konusunu pek anlamadım, yorum yapamıcam.

düğün konusunda ise kesinlikle haksızsınız. sizin içinizde kaldıysa kötü olmuş elbette ama, siz ayrısınız onlar ayrı.
sonuçta düğün istemek de istememek de evlenen çiftin hakkıdır.
hatta eltiye gereksiz laflar etmişsiniz, yok kaynımı düşünüyor gibi görünüyor ama düşünmüyor falan, bu sözlerinizle o kızın hakkına girdiğinizi düşünüyorum.

en büyük hakkı düğün istemek sende diretseydin istiyorum diye keske bırak herkes ne yapiyosa yapsın mesafe koy görüşme sevmiyosan. Kazanclarin bir olmasi kadar sacma bişey de yok karşıyım böyle şeylere

Kiz dugunu senden mi istiyo yap diyo. Onun kocasiyla arasindaki sorun. Dugun istiyorum der oda tamam derse yaparlar. Senin dis kapinin mandalisin bu konuda

Kiz dugunu senden mi istiyo yap diyo. Onun kocasiyla arasindaki sorun. Dugun istiyorum der oda tamam derse yaparlar. Senin dis kapinin mandalisin bu konuda
Sen niye saçma sapan konuşup duruyosun?? Ben durumu sadece buraya yazdım aileden kimseye bu konuda bişey demem eşime de demem ki kardeşler çatışmasın yok yere. Benim nasıl biri olduğumu bilip bilmeden mantıksız yorumlar yapıp durma

Klasik elti kiskanmalari sizde isteseydiniz dizede yaparlardı.Eşiniz bir şekilde oderdi yapardi. Eltiniz en doğal hakki istemek ve kayninizda istiyorsa yapacak.size söz dusmez.ortaklarsada abi kardeş aralarında hallederler.sonuçta esinizin kardeşi evleniyor kardeş olarak destek olmali.ilerde de kardeşi esinize başka bir konuda destek olur sirayla bu isler.bence siz kiskanip ortaligi karistirmayin.zamanında yaptirsaymissinizda içinizde kalmasaymis.

Niye zoruna gitti bu konuyu açtıysan eleştiriye açık ol Giderli Hatun a katılıyorum sanki düğün masraflarını sen mi üstleneceksin sanane ya oldu olacak sana ne aldılarsa ona da aynısını alsınlar

Eşin sana niye düğün yapmadı ki en kötü ihtimal bi yerden borç alırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…