- 30 Mayıs 2015
- 606
- 355
-
- Konu Sahibi nutellaa32
Herhangi bir birikim yok siftahsız geldikleri günler oluyo teşekkürlerKasa ortak dediğiniz şey, kasadan çıkan paranın %50, %50 bölüşülmesidir. Kasanın ortaklığı budur. Kaynınız kendi parasını biriktirip evlilik için gerekli parayı toparlamış olabilir. Ben açıkcası ortaklıktan bunu anlarım.
Haaaa düğün olayına gelince, inanın bu konuda çookkk haksızsınız.
Bence hiç takma eşinin ailesine muhtaç mısınEşim borçlanmayı sevmeyen biri
altınlarrray bismillah! daha kız girmemiş ailenize bu ne fesatlık, çekememezlik. bi kendi hayatına baksın herkes.
kişiler yaptıkları hareketlerden kendileri sorumludur. kaynınızı doldursa bile kaynınız 5 yaşında olmadığına göre ona tavır almanız gerekirdi. durduk yere kıza tavır almak niyE?
herkes sizin gibi evlenecek diye bi kural yok. siz şimdi ona takılacak takıları da düşünüyosunuzdur ???
Hayır canım eşim düğüne kadar kazandığını kardeşine verecek çünkü çok sıkışıklar benim düğünü de ortak yaptılar bu da öyle olacak. Öyle mi anlaşılıyo bilemedim ama gerçekten kıskanmıyorum en güzel yerlerden nişanlık modelleri bulup atan bi insanım kendisine insanın kafası karışıyo seçim yapmak zor yardımcı oluyorum bebeğim olmasa başka şeylere de yardım ederim ama elim bağlı şu anda
Ben ikinci dükkanı aldıklarında borçlandıkları için bütün altınlarımı verdim biraz rahat etsinler diye ne diye düşüneyim kıymet versem bozdurmazdım söylediklerinize dikkat edin biraz.ay bismillah! daha kız girmemiş ailenize bu ne fesatlık, çekememezlik. bi kendi hayatına baksın herkes.
kişiler yaptıkları hareketlerden kendileri sorumludur. kaynınızı doldursa bile kaynınız 5 yaşında olmadığına göre ona tavır almanız gerekirdi. durduk yere kıza tavır almak niyE?
herkes sizin gibi evlenecek diye bi kural yok. siz şimdi ona takılacak takıları da düşünüyosunuzdur ???
fazla almış olabilir ama bu tarz şeylerde ortak çalışırlarGönlüne o duygu girmiş gibi gözüküyor ama o kadar naif ve kibar yazıyorsun ki kötülük olsun diye olmadığı belli.
Şimdi, eşin bir kere tüm geliri kardeşine veremez. Çünkü eşi ve çocuğu var. Sizin ihtiyaciniz kadarini alsin madem gerisini versin. Öyle bütün kasayı terk edemez.
Onun dışında keşke gelen parayi %50-50 bolusselermis. Ama yapacak birsey yok. Çünkü kayniniz zamanında hem ev kurmanız hemde sonrasında aile olmanıza destek olmuş gibi. Siz cocukta yapmışsınız. Ve kardeşinin bir ailesi ve ona göre ihtiyacı fazla olduğu için bunca zaman esiniz kayninizdan daha fazla almış olmalı.