Gelinimiz Abimi bizden uzaklaştırdı Aile dağıldı ne yapmalıyım?

Saka gibi simdi yorumları okudum ve keske yorum yazmadan once yorumlari okusaydim diye cok pisman oldum.. okadar uzun yazdim yoruldum bosuna... İki konuda ayni kisininmisya la resmen trollendik yani oylemi.. Allah im nasil bir issizliktir bu yaa

Konun çok karmakarışık geldi tek anladıgım birşey var siz kendı vicdanınızı rahatlatmak için bütün suçu geline atıyorsunuz. Benimde eşim aylardır konusmuyor ailesiyle telefonlarını açmıyor hepsıni engelledi. Olayla hiçbir ilgim olmamasına rağmen beni suçluyorlar. Kardeşinizi suçlarsanız nasıl barısmaya çalıscaksınız ki ? Geline bk atmak kolay

Evet gelin hatalı gerçekten. Ben hatayı onda buldum. İlk günden tüm ailenizle irtibatı kesip, eşine de kestirmeliydi. Bir gün bile beraber geçirilecek bir aile gibi durmuyorsunuz. Hani insanın ömründen seneler çalan cinsinden tam. Erken yaşlanma, saç dökülmesi, sigaraya başlama, egzama olma sebebi gibi..

Bu simdi kendi kendine mi kavga ediyor. Kafamda deli sorular

iki tarafın yazısını da üşenmeyip okudum
geline acıdım. sen hala yok iki yakan bi araya gelmesin diyorsun yazık.
siz işinize gelince yok kocama rezil oldum diye köşenize çekilmesini biliyorsunuz. kız onu bile yapsa yine suç olmuş.
ki yapmasına müsaade etmemişsiniz. anneniz ve siz kıza huzur vermemmişsiniz.
bari bundan sonra bi rahat verin

Daha öncede gelin hanımın agzindna okumuştum.bunu..

Burda siz 36 yaşında kendinden genç düzgün birini bulmuş evlenmiş kv hanım yani anneniz gelinligine bile kurp takmış bakmamış ...bu kaynanaların ogullarinin eşlerine kuma damarına dayanamıyorum.haaa anneniz ve aileniz iyiyse dilerim Allah'tan sizde aynısını yaşayın kendi kv nizden..
Sizin burda kumara giren kardesinize kendiniz destek olun abinızı bir salin artık ..haaa herkeslerde.mantiklica yazmış valla helal olsun hanımlara takdir ettim hepsinin msjinida ..ama tabi sizi tatmin edemez çünkü bu hikayade kesinlikle gelin ve abiniz haklı...

Zaten sorunlarında genelde bu şekilde blender gibi ortalık karıştırıcı gorumceler yapıyor belliki sizin gorumceniz de yok... İse girin kadın da.olsaniz ailenize siz katkı sunun... Abim evlenmeden birikim yapaydi da öyle evleneydi vay bee... Sende takıları almayaydin ozaman kendin ailene takılarını yapaydin verseydin de öyle evleneydin...

Artık bir düşün evlenenlerin yakasından herkes huzuru kendi çekirdek ailesinde bulsun...

Ama.yok bizim.Turk toplumunun genetik mirası bu aile içlerine karışma mazlumu ezmee kadın kıskançlığı ...ettiğinizi cekesiniz inşallah ...

ağzınıza sağlık valla

yemin ederim Müge Anlı gibi gördüm sizi. ve hatta çıksanız da tüm kadınlar için bu şekilde orda konuşsanız valla

bıktım kaynanalar, görümceler hatta zaman zaman eltiler.

bu ne kardeşim, ogluna asık ve hasta ruhlu anneler, anaları bok dese aferin diyen, o benim annem diyen yani adalet terazi olmayan arada kıskanclık da yapabılen gorumceler, kaynana ya da gorumcenın gazı ıle ya da onlara yaranmak ıcın eltısıne bılenen ya da ıcten ıce kıskanan eltıler...

bi salın ya evlenın ınsanları, huzur verın ınsanlara evlılıklerınde...

Neden siz abinizi ararken icazet kocanızdan alıyor sunuz! ya da kocanız telekulak mı da abinizle konuştuğunuz herşeyi biliyor.
durun şöyle diyelim siz tam bir boşboğazsınız dayanamıyorsunuz annenizi fişfikleyip ortalığı karıştırdınız. İşinize gelince gelini de karıştırdınız. Şimdi tabi kocanız duyacak ödünüz koptu sen niye böyle yapıyorsun diyecek diye kocam duyar aramadım diyorsunuz.
Ben kardeşimle konuştuğum herşeyi kocama anlatmak zorundamıyım arar sorarım. Canım isterse anlatırım canım isterse anlatmam.
Ayrıca hem kocanızla farklı bir ailede rezil olmamak derdindesiniz. Hemde anam babam ailem gitti derdindesiniz. Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz yahu. Ya kocanızı da ailenize dahil edin iyi gün kötü gün herşeyi görüp sizi herşeyinizle kabul etsin. Yada sizde ananızı babanızı bırakın kocanızın yanına yuvam deyip dönün sırtınızı.

İşinize gelmeyince ben karışmak istemedim. Ne karışmak istemeyenler var sadece ortalığı yatıştırıp uzlaşmacı yol bulan insanlar.

Yüzde bir milyon gelin haklı eşi de adam gibi adammış ki sizin ne olduğunuzu anlayıp alttan almamış kutluyorum ikisini de mutlu olsunlar. Karışmak istemedim deyip duruyorsun sürekli de karışmak istemeyen insan bu konuyu bu kadar ciddiye alıp buraya yazmaz siz resmen şeytanın vücut bulmuş halisiniz annenle ikiniz. Allah sizin gibilerden uzak tutsun insanları cidden. Yok borcu saklamışta gelin de sesini çıkarmamış. Kız bisey dese bu sefer deşifre ediyo kardeşinizi şikayet ediyor olacaktı. Size ne yapılsa yaranılmaz. Ayrıca kızın ilk hevesleri heyecanı gelinlik deniyor gitmemek gerekir zaten de ne işiniz var pardon eşiyle seçsin siz mi karar vereceksiniz ne giyecegine? Resim atıyor görüldü yapıp cevap vermemek ne demek? Ne büyük terbiyesizlik 14 ayarlik bilezik takmışsınız sagolun ya servet dökmüşsünüz bi kere en başlarda kızı değersiz hissettirmek için elinizden geleni yapmışsınız zaten inşallah kız allahın sevgili kuludur da ömrü billah barışmayın çoluk çocuk sahibi olup baksınlar hayatlarına. Kayınvalide ve görümceler olmasa zaten evliliklerin çoğu bitmeyecek. Siz ve sizin gibiler yüzünden boşanmalar arttı. Gidin başka dertler bulun kendinize yallah

Bide neymiş kaynana hanımefendi oğlum başka memlekete giderse diye üzülüyomuş bırakın şu insanları artık yeter be! Sizin eşiniz var, cocuklariniz çocuk konumunda olmalı eş vazifesi görmemeli kedinizi de kendiniz götürün veterinere. Üstüne siz de muayene olun aşılarınızı falan yaptırın malum saldırmaya yer arıyosunuz

Gelin haklı iki konuyu da iki farklı pencereden okudum gelinin hiç Bir suçu yok. Hem abinizi etliye sütlüye karışmamak için aman kocam ne der diye korkusundan yalnız bırakmışsınız hemde gelin bizden soğuttu diyorsunuz. Kusura bakmayın anne babanın kardeşin yeri ayrı eşin yeri ayrı. Annenizin veya ikinizinizin ne yaptığını da geçtim siz de nasılsın dememişsiniz ki ? Benim de abim var gelinimiz var. problemler de olsa hiç o konulara girmeden abicim nasılsın? ne yapıyorsun diye arar ,hâlini hatrını sorarım . Benim abimle aramda ki muhabbetten eşime ne?geline ne? Kocam da kocam demişsiniz abiyi bı kenara bırakmışsınız şimdi de abi mı kıymetli oldu. Maddi kazancını kendi sağlayan 36 yaşına gelmiş bu yaşına kadar da ailesine desteğini sağlamış bir adama keşke sizde manevi destek saglasaydınız. Hiç Bir şeye karışmamak marifet değil insan yanında nasılsın diyecek aile de arıyor hanımefendi. Hemde evlenince daha çok arıyor karşı tarafın ailesini görünce kendini yalnız hissediyor. Abiniz ve gelininize mutluluklar diliyorum aile olmayı erkenden öğrenmişler bu zorluklar onları daha da kuvvetlendırsin inşallah .

Gelin de abin de hakli. Siz haksizsiniz. Kardesiniz olabilir hata yapan ama bu demek degil ki ne yaparsa yapsin arkasindayim. Gelin hakli

gelin haklı. abinin araba parası hiç olmus. kardeşinin alacaklıları abiye huzur vermemiş. gelin evlendiğinden beri sorun.
haklı kız yani.
siz kendinize göre yorumluyorsunuz ve sizden para çıkmasın diye de uzak duruyorsunuz.

Hayatımda ilk defa bir konu sahibininin bu kadar haksız ve bencil olduğunu görüyorum. Rabbim gelinin yardımcısı olsun. Ne kadar kötü insanlarsınız. Bir kere ne kadar kötü ve bencil olduğunuz şuradan belli bütün yükü abinin omzuna atmışsınız onun hayatı umurunuzda değil istemişsiniz ki kendini feda edip sizi beslesin. 36 yaşında adam evlenmek için 40 takla atmış neden çünkü anasıyla bacısı istiyor ki evlenmesin de parayı kendiler yesin. Sen küçüğüsün sen niye evlendin madem. Madem ailen zorda s.k derdine düşeceğine kendin biraz daha bekar kalıp çalışıp ailene yardım etseydin. Öteki kumarbaz etseydi. Bir kendini yengenin yerine koy kendine gelince kocan 5 kuruş kimseye vermesin hep kendiniz yiyin ama abingil vermek zorunda öyle mi ? İş seçip seçemeyeceğini sana mı soracak seçer seçer mecbur mu elin kızı çalışıp kumarbaz kardeşinin kaybettiği parayı kazanmaya? Aşırı kötü bir insansınız. Allah karşılaştırmasın sizin gibilerle. O kadar detay var ki gelinin gelinlik attığı şeye cevap yazmamak bile çok kırıcı başlı başına. Resmen istemişsiniz ki abin kadın bulmasın da parası size kalsın. Gelin çok anlayışlı ve sabırlı. Başkası olsa rezil ederdi sizi.

Bizi karalamak ailemizi rezil etmek adına burada ayıp ediyor.Görüyorsa lütfen bunu okusun hakkımı helal etmiyorum bohçana ben destek oldum düğünde geldim tam taktım yazık
Mide bulandırıcı bir görümcesiniz. Utanmadan tam taktığını söylüyor. Aman ne büyük şey. Kocasını yollarca yemişsiniz gelinin. Senin kocan çok mu kıymetli tabi bazı organlarıyla mutlu ediyor o yüzden o kıymetli. Abinin karısı kim ki o her cefayı çeksin. Neden abin ve eşi her yükü üstlenmek zorunda da senin kocan prenses. Az da siz incinin.
Ben görümcelik yapmadım!!! burada benide ailemide rezil ediyor eğer bunu okuyorsan Allah seni bildiği gibi yapsın tek sözüm

önceden gelin açtı gibi bir şeyler yazmışsın onu da okuyacağım fakaaat; kesinlikle kız haklı. Bak her seferinde kocam var, benim de yuvam var vs vs diyorsun onlarda evli ve onların da bir yuvası var. Annen haksızlık yapmış gelinine, zaten ne demiş gelin; ben karışmıyorum ne yaparsanız yapın oğlunla beni karıştırmayın demiş. Doğru demiş. diğer ikizin zaten en büyük hatalı o. Aynı şey senin eşinin başına gelse tavrın ne olurdu merak ettim gerçekten düşünüp yorumlar mısın?

Bence gelininiz ve abiniz size ve annenize çok yüz vermiş.Baştan gelininiz keşke size mesafe koysaymış baştan uzak kalsaymış.şu yazdıklarınız gerçekten kıskançlık ibaresi.Abiniz kazık kadar adam kör müki gelinin sözüyle etkilenecek.afedersinizde kızı baştan istemiyoruz diye pankart açmışsınız resmen hiçbir şey degil insan nezaketen evlenirken yapacak bir şey varmı nasılsın arar sorar gelinlik bakmaya gitmemeniz hadi müsait olmadınız ilkinde bunun provası var düğün alışverişi var ,varda var, hem hiçbir şeye dahil olmayın hemde abimi bizden uzaklaştırıldı diyin.Kız salak mı istenmiyor anlamış uzaklaşmış, adam insan olun hatanızı telafi edin bari yoksa bu böyle gider boşuna debelenmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…