gelin olamadan boşanıyorum ona güvenmiştim

Konu Sahibi yok oldu. Bir kaç sayfa öncesine kadar cevap yetiştiriyordu halbuki. Gerçekten şurada yorum yapan üyelere gösterdiğiniz dilbazlığın yarısını kayınpedere gösterdiniz mi acaba? Adam şimdi arasa özür filan da dilemese sadece evi alacağım tamam dese bayram havası esecek bir anda evinizde. Babanız kırılmış, gururunuz ayaklar altına alınmış umurunuzda değil gibi geliyor bana. Tencere kapak değil bu hikayenin başlığı bence. Tencere dibin Kara seninki benden kara olmalı.

Konu sahibi tek ona hak verenlere cevap yazar. Diğerleri tüh kaka

Ne sevgisi? Bence o sevgıyı kalbıne göm ve onurunu kurtar, maddi durumu ıyi diye mutlu olacagını sanma. Hep ezerler seni. Hele yurtdışı. İnan bu aıle ıle gelecegın karanlık.

nasıl katılıyorum sana yine yengenç.. yanılmıyorsam bir yerde de dul gibi evlenmek tabirini kullanmıştı, büyük konuşma demiştik.. insanın kendi kendine yaptığını kimse yapamıyor işte..

vaşşş ne zenginler varmış site de bir pikeye 40 bin ha.yazık bana ümitköy sosyete p. yanındaki t....ç mağazasından outlet bölümünden aldım nevresim takımı pike daha yenice

Kendi hayatini ellerinle mahvettin resmen.

Zaten bu kadr soruna nasil güvenip nikah yaptiniz onu da anlayamadim.
Balik bastan koktu ama bazi seyler icin göz yumdunuz yine patladı sonunda.
Hala da gitmek istiyorsun sanırım dul! olmaktan korktugundan...

Nikah iptali sizin durumda olmaz zaten malesef.

2 pikeye 40 bin vermek zenginlik değil farklı bir şeyin göstergesidir ama hadi yazmayayım buraya.. sizinki tam ayranı yok içmeye örneği.. hayır yani Burberry den alsanız bile o kadar ödemezsiniz, herhalde Victoria döneminden falan kalma pikelerin antika değeri var..

vaşşş ne zenginler varmış site de bir pikeye 40 bin ha.yazık bana ümitköy sosyete p. yanındaki t....ç mağazasından outlet bölümünden aldım nevresim takımı pike daha yenice
Ahahaha
Nevresim benim evde olay konudur.
Çeyizleri gayet özenli, imkanımın yettiği kadar sağlam para dökerek aldım, yatak odası takımının yatağı mecbur king size ama bendeki nevresimler standart boy 180 e uygun!
Piyasadaki normal king sizelar da olmuyor, sağından solundan çıkıyor.
E ben düştüm o meşhur home olan mağazaya.
Ay ne göreyim, evet ölçü tutuyor ama nevresimler 6 7 bin!
En ucuzu 2 buçuk falan.
O zaman öğrendim varmış meğersem diye.
Güzelim çeyizlerimi anneme bıraktım, ikisini misafir odam için aldım, 2 tane de artık paramın yettiği en büyük bulduğum ölçüde aldım.
Zenginin derisi de zengin valla ceyceycim, 4 sene oldu evleneli hala kumaş alıp da diktiremedim.
Bir yatarız, sabah çarşaf top şeklinde orada burada olur, fakirliğin gözü kör olsun.

o dönemden kalma pike istememm ben.neme lazım eski sahiplerinin ruhu gelir pikesini özleyip

Görgüsüz insanlar ya.Gösteriş budalaları...Konu sahibi de toy ve kendini kurnaz sanıyor.O giderken bu aile dönmüş hatta 2. 3. turu atmıştır.

amannn bizim ruhumuz zengin tortop nevresim iyidir iyi

40 000 lik ceyiz kac kamyon eder? Sanirim 400 yazacakti pike takimi icin, yanlis yazilmis muhtemelen.
Aslinda surekli paranin konusuldugu ortam ne kadar itici. Herseyin degerini TL ile olcmek... oysa degerine paha bicilemeyen seyler de var. Mutluluk, huzur, sevgi, yuva gibi....ben surekli paradan bahseden, herseyi parayla olcen insanlari hep itici bulmusumdur.

Hay ağzınız bal yesin.
Eşimin ailesi orta üst diyebileceğimiz bir seviyedeler ve adetleri gereği bana çokça şey yaptılar.
Evlenmeden evim de alındı, kaç tane setiydi bileziğiydi mücevheriydi arabasıydı kılık kıyafetiydi düğünü falan gerçekten bir ev parası da öyle harcadılar.
Ama benim tek değerlim kayınvalidemin içinden gelip aldığı zincir, çeyrek altın parasına kolyedir.
Bir yerden para gelmiş iki kızı ve bana birer kolye alarak bölüştürmüştü o parayı.
Tüm taktıkları şeyleri sattım ama, o kolye duşta bile çıkmaz boynumdan(Çocuklar için çıkardım)
Parayla ölçülmüyor ki sevgi, ilgi ve özellikle ahlak!

Bu kadar saygısızlık edepsizlik inanılır gibi değil siz bu insanlarla mi akraba olacaksınız ?
Babanız ne kadar masraf etmiş ortada fol yok yumurta yokken yazık adama
Birde ne sonradan görme gavurdan dönme bir aileymis ya pes

ne desem bos allah sana bir firsat vermis bence .bu durumdan kurtul hani derler her iste bir hayir var evlensen sana daha neler yapacaklar bence. hic uzulme .ailenede mahcup olacagini. sanmiyorm kimse senden alilenden onemli dwgil

Aynen böyle yap , takilarida verme tazminatında iste

sacimi basimi yolucam gene bu konu iki babanin telde konusmasini okurken bile irrite oldum, araba ne zaman ev ne zaman, arkadasim bak yuzlerce insan yazmis bir kez daha yazalim, sen maddi degeri olan bir canli degilsin, kendini ne kadar basitlestiriyorsun. sana hic mi ogretmediler evliligin ne oldugunu sevgi saygi gormedin mi hic..evlilik de esyalarla dertlesip sarilip yatmiyosun.yazdigin her sorun maddiyat, onlar sana yedirmiycekler bir sey, ona gore karar ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…