- 21 Haziran 2016
- 9.255
- 25.574
-
- Konu Sahibi BettyRuble
Cnm bu gün malum gunümüzun ilk günu es geceyim zira 80 üstune cikamam 40 devirecegim supheli:)Kızlar selam. Şimdi yaptım valla son gün güç kuvvet mi geldi bilmiyorum ama 90 saniye yaptım
The Calender Mayflower75 hadi kızlar sizler de bildirim yapın.
Bugün çok ilginç 90 sn plank ve en az zorlandığım bu oldu. Sabah spor salonunda baya kol çalıştım ondan mı bilmiyorum.
Ops sakın zorlama o zaman ben de sabah salonda yaptığımda 40’ı zor görmüştüm çok ilginç.Cnm bu gün malum gunümüzun ilk günu es geceyim zira 80 üstune cikamam 40 devirecegim supheli:)
Süpersin canım tebriklerKızlar selam. Şimdi yaptım valla son gün güç kuvvet mi geldi bilmiyorum ama 90 saniye yaptım
Bugün çok ilginç 90 sn plank ve en az zorlandığım bu oldu. Sabah spor salonunda baya kol çalıştım ondan mı bilmiyorum.
Ay süpersin valla ben bugün sadece 40 sn yapabildim ileri değil geri gidiyorum hadi hayırlısı )Kızlar selam. Şimdi yaptım valla son gün güç kuvvet mi geldi bilmiyorum ama 90 saniye yaptım
Teşekkür ederim bugün başladım 35 snMerhabasedulu yarın yeni tablo başlıyor seni de katarım hoşgeldin.
Yarın yeni haftaya başlicaz bugün dinlenme günü yapalım dedim çünkü tüm challenge programlarında bir dinlenme günü oluyor. 1 dakikanın üstüne bir sonrakinde çıkıcaksın bence :)50 sn yapabildim..1 dakikanın üstüne çıkmak mucize gibi geliyor
Of bileydim yapmazdım bugün )))Yarın yeni haftaya başlicaz bugün dinlenme günü yapalım dedim çünkü tüm challenge programlarında bir dinlenme günü oluyor. 1 dakikanın üstüne bir sonrakinde çıkıcaksın bence :)
Merhaba ikimci haftay bugün başladık. Bu akşamki skoru bekliyor olucam :)Teşekkür ederim bugün başladım 35 sn
Merve selam, 3 gün olmadığın için tabloya alamıyorum. Diğer tabloda katılırsın bize.Yarından itibaren Pazartesi’ye kadar yokum. Pazartesi tekrar yazarım
:)) ya zaten 1 dakikalık bir şey 24 saat de yeter dinlenmeye. Bu akşam başlıyoruzz.Of bileydim yapmazdım bugün )))
Neyse haftaya dinlenirim
Merhaba yatuk, ekledim seni. Ben de 94 yaptım çook mutluyum.Merhabalar bugün 83 sn yaptım . Baya baya zordu ama dayandım . Listeye beni eklemeyi unutmayın lütfen
Temizlik biter bitmez sıcağı sıcağina spor ayakkabı ile yapacagim cnm.Merhaba ikimci haftay bugün başladık. Bu akşamki skoru bekliyor olucam :)
Merve selam, 3 gün olmadığın için tabloya alamıyorum. Diğer tabloda katılırsın bize.
:)) ya zaten 1 dakikalık bir şey 24 saat de yeter dinlenmeye. Bu akşam başlıyoruzz.
Merhaba yatuk, ekledim seni. Ben de 94 yaptım çook mutluyum.
Bibibella The Calender kızlar sizi de bekliyoruz.