- 21 Haziran 2016
- 9.255
- 25.574
- Konu Sahibi BettyRuble
Başka sporlar da yapıyorum ben salonda. Squat da dahil. Ama evet squat tablosu da güzel olabilir.Haftaya squat ile birlikte yapalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başka sporlar da yapıyorum ben salonda. Squat da dahil. Ama evet squat tablosu da güzel olabilir.Haftaya squat ile birlikte yapalım
Ben kv dem deyim eve geçince yaparım geç olsada haber vericem
Sn sn ilerliyoruz harika.Bugün 65 sn canım BettyRuble
Squat ve leslie de yapiyorum tabloda görursem sanki daha istikrarli olurum gibi:)Başka sporlar da yapıyorum ben salonda. Squat da dahil. Ama evet squat tablosu da güzel olabilir.
Acayip gaza geliyorumUuuu tebriklerr. Eşim tutunca sanki daha az yapıyorum ben ya. Önümde açık olunca hadi yapabilirsin yes yu ken moduna giriyorum.
Bugün iki disim çekildi dr öne doğru eğilme ve herhangi bir egzersiz yapma dedi diye bugün yapamıyorum zaten çok agrım var istesemde yapamam .
Geçmiş olsunnBugün iki disim çekildi dr öne doğru eğilme ve herhangi bir egzersiz yapma dedi diye bugün yapamıyorum zaten çok agrım var istesemde yapamam .
Yarın inşallah
Sağol canım:)Geçmiş olsunn
Merhaba. Tekrar başladığımızda etiketlerim seni.Kızlar bende Pazartesi size katılmak istiyorum. Benim evde eliptik bisikletim var onunla 20 dk yapayım diyorum sonrada telefonuma indirdiğim iki program var basen ve göbek için çok kolay onunla beraber plank de yapacağım kararlı ve azimliyim. Üç ay önce düzenli yaptığımda basen 3 cm ve göbeğim gitmişti. Pazartesi başlayacağım inşallah.
Programların adını öğrenebilir miyimKızlar bende Pazartesi size katılmak istiyorum. Benim evde eliptik bisikletim var onunla 20 dk yapayım diyorum sonrada telefonuma indirdiğim iki program var basen ve göbek için çok kolay onunla beraber plank de yapacağım kararlı ve azimliyim. Üç ay önce düzenli yaptığımda basen 3 cm ve göbeğim gitmişti. Pazartesi başlayacağım inşallah.
Bana karın için olanı lazım. Sezeryan göbeğini eritmem gerekiyorLeg tranier - but tranier / karın içinde abs workout kesinlikle yapmalısınız . Seviyeyi siz seçiyorsunuz.lk başta yazdığım programlar basen ve kalça için. 7 gün deneme süresi var ben tekrar tekrar dönüp aynı hareketi yapıyorum çok zorlamıyor
karın için yazdığım programı indir çok zorlamadan yapabiliyorsun seviyeyi sen seçiyorsun ben başlayacağım Pazartesi inşallahBana karın için olanı lazım. Sezeryan göbeğini eritmem gerekiyor
İndirdim canım ilk seviyeden başlarımKa
karın için yazdığım programı indir çok zorlamadan yapabiliyorsun seviyeyi sen seçiyorsun ben başlayacağım Pazartesi inşallah