Gelin Birlikte Plank Yapalım

13.02.2019 çarşamba gunu 70 sn plank 70.squat. 30 dk cardio pilates sonrası bu kadar yapabildim. Kizlar

Benim tahminim karin gerdirme operasyonu fln yaptiriyorlar yoksa mumkun degil. Aylardir ugrasiyorum anca porsumus goruntusunu toparladim. Hala ayva gobegin bir tik ustu gobegim var. Azim sart cok ugras gerektiriyor. Ki ben dogum yapali 21 ay oldu
Ya cnm şimdi gördümde aylardır uğraşıyorum pörsümüş görüntüsünü ancak toparladım demişsin. Ben normal doğum yaptım ancak bende de çok kilo almamdan dolayı ve hızlı verdiğim için pörsük bir deri yığıntısı var ya kilo ile sıkıntım yok ama o görüntü resmen soğutuyor beni kendimden. Bana neler yapın hangi hareketleri yaptın ne kadar çok yaptın nelere dikkat ettin yaZar mısın çok ama çok ihtiyacım varrr desteğine bilgine yaptıklarına her ne olursa olsun . Gerdirme yaptırtmak istedim bende ama çok zor bi amliyat ya . Küçük çocukla mümkğn değil. Burdan yada özelden ayrıntılı bilgi istiyorum lütttrtffffweeeeennn

dün akşam iş çıkışı evde işlerim vardı gece yarısına kadar bitiremedim evde işlerimi hiç yapmadan yatmak istemedim çok da yorgundum 50 sn dayanaibldim plankda 30 squat yapabvildim:KK43:

Bugün hastayım kızlar kolumu kaldıramıyorum o yüzden yapamadım dinlenme günü olarak sayabilir miyiz :KK43:

X