- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- Konu Sahibi BettyRuble
Salı günü 50 squat, 90 sn plank
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya cnm şimdi gördümde aylardır uğraşıyorum pörsümüş görüntüsünü ancak toparladım demişsin. Ben normal doğum yaptım ancak bende de çok kilo almamdan dolayı ve hızlı verdiğim için pörsük bir deri yığıntısı var ya kilo ile sıkıntım yok ama o görüntü resmen soğutuyor beni kendimden. Bana neler yapın hangi hareketleri yaptın ne kadar çok yaptın nelere dikkat ettin yaZar mısın çok ama çok ihtiyacım varrr desteğine bilgine yaptıklarına her ne olursa olsun . Gerdirme yaptırtmak istedim bende ama çok zor bi amliyat ya . Küçük çocukla mümkğn değil. Burdan yada özelden ayrıntılı bilgi istiyorum lütttrtffffweeeeennnBenim tahminim karin gerdirme operasyonu fln yaptiriyorlar yoksa mumkun degil. Aylardir ugrasiyorum anca porsumus goruntusunu toparladim. Hala ayva gobegin bir tik ustu gobegim var. Azim sart cok ugras gerektiriyor. Ki ben dogum yapali 21 ay oldu
10 subat dinlendim..
11 Şubat 120 plank ,40 squat:)
12 Şubat 120 plank ,45 squat,plank bir kac saniye fazla oluyor ama yuvarliyorum:)
Zamanla daha dayanikli oluyorsunuz:)5dk durana helal olsun yapamam sanırım:)Ben de squat özürlüyüm120 sn aman Allahım 5 dk duran bile varmış 90 sn de zorlanıyorum belime yük binmeye başladığı anda bırakıyorum.
Selda merhaba ben tabloyu takip edemiyorum isler baya yogun bu sira. Is gezileri vs. simdilik siz yapmaya devam edin, dondugumde yeni tablo olusturacagim.92 sn plank 30 squat. Bu arada dinlenme gunumuz ne zaman kizlar ?