• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin Adayı

KESİNLİKLE O CANIM..HALA KIZARKADAŞI GİBİ GELMEK İSTEMEMİŞ..BİDE DÜĞÜNDE KARDEŞİN BAŞKA BİRİNİ GZÖÜNE KESTİRİR DİYE Mİ DÜŞÜNDÜLER ANLAMADIM..ADINI KOYALIM BAŞI BAĞLI GİBİ OLSUN DİYE ..ALTIN SEVİYOR KENDİLERİ

Yemin ederim ben şu an eksiğim olan şeyleri yapmaya çalışıyorum ailem de destek olmaya çalışıyor evi de yeni aldık onunda borçları var düğüne kadar yaparım demiş annem yapmam bile demedi ama bu hakaretler tehditlerden sonra altından başka bir şey var diye düşünmeye başladım

Kız hamile...

Bir de anneme o... diye sayacak kişiyi insan içine çıkamaz hale getiririm. Rezil rüsva ederim.
Ne demek nasıl davranacağız şaka mı?
Bencede acar fena ssaydirir kapatır
İsterse kiz 5 aylık hamile olsun 8 aylik hamile olana kadar düğün yaptirtmazdim

Kız çok saygılı ve kendini sevdiren biriydi aramız iyi aslında ama şu 2 haftadır yaptıkları beni şaşırtıyor 4-5 yıldır tanıyoruz yani
Altınları ailesi bi sey takmadi vs der diye istiyo olabilir ilişki olunca panik halde olabilir ve ablasi ortalığı karıştırıyor olabilir

Merhaba arkadaşlar bir konuda sizden yardım istiyorum çünkü nasıl davranmalıyım tam olarak bilmiyorum.

2 aya yakın bir zaman sonra düğünüm var ve az çok bilirsiniz maddi anlamda çok para gidiyor her neyse sorun bu değil zaten benim kardeşimin bir kız arkadaşı var kızı kardeşimden daha çok seviyorum Allah var ve her defasında dile getiriyorum bunu yalnız bu kız son 2 haftadır devamlı annemle kardeşimin başının etini yiyor gelin beni isteyin diye.

İsteyeceğiz onda sıkıntı yok annem kendisine ablanın düğününü atlatalım gelelim annem demiş şimdi durumları biliyorsun demiş neyse kızı geçtim bu defa da ablası devamlı arayıp gelin gelin diye ısrar etmeye başlamış (kardeşimle kız ilişki yaşamışlar bir kaç defa) ısrar etmelerinin sebebi bu olabilir yargılamak bana düşmez her neyse..

Bugünde annemi ilk ablası aramış ağza alınmayacak şeyler söylemiş ş...siz oğlun kızı alacak gibisinden falan annem demiş ki bak düzgn konuş zaten biz gelip isteyeceğiz sıkıntı yok bu kadar acele niye diye şu an durumumuzu biliyorsunuz diye sonra kardeşim almış tlfnu afedersiniz sen erkek misin şöyle misin böyle misin o... ananı dinliyorsun diye laf etmiş annem duymuş hepsini onu da yuttum diyor.

Sonra kız aramış annemi e niye böyle duruma geldiniz gibisinden bu arada kız isteme ve nişan için yüzük tektaş harcinde 3 çift bilezik ve set istiyor ayrıca büyük nişan yapılmasını istiyor annem de şu an onu yapamam yüzüğü takalım sonra yavaştan alalım düğüne yakın takalım diyor bu kız altınsız mı bekleyecekmiş öyle diyor.

Annemle konuşmaları yetmemiş bir de abla kardeş babamı aramışlar işte geleceksiniz yapacaksınız diye bu sefer evde bizimkiler de huzursuzluk başladı..

Bu arada beni arayıp bir şey diyemiyorlar annemle babam çok yüz verdiği için bu kadar rahat saydırmışlar ama benden çekiniyor ve bu arada benim nişanımla alakalı falan da laf söz etmiş ben şimdi bu kıza ve ablasına nasıl bir tavır sergilemeliyim
Ya da ailecek nasıl davranmalıyız. ?
Kız kesin hamile , valla aklınız varsa bu kızı eve gelin diye almayın... şimdi böyle olan evlendikten sonra ne yapar Allah bilir.. kardeşiniz de bu tavırları göre göre hala evleneceğim diyorsa valla belasını arıyor demektir...

Annenize o... diye küfür edildiği halde kardeşiniz hala evlenmek istiyor mu? Birlikte olduysa oldu. Kardeşiniz tecavüzcü değilse ikisi de eşit derecede sorumlu. Böyle insanlarla dünür olunur mu?

Yok hayır kardeşim istemiyor annem de hani kaçmıyoruz geleceğiz falan dediği halde senin ş...siz olun alacak yapmayacaktı falan demiş annem de zorla olmamış ikisi de istemiş hakeretlerle bir yere varamazsın demiş biz yok demiyoruz demiş ona rağmen devam etmiş üstüne üstlük babamı dayımı kardeşimin patronuna kadar aramışlar

Merhaba arkadaşlar bir konuda sizden yardım istiyorum çünkü nasıl davranmalıyım tam olarak bilmiyorum.

2 aya yakın bir zaman sonra düğünüm var ve az çok bilirsiniz maddi anlamda çok para gidiyor her neyse sorun bu değil zaten benim kardeşimin bir kız arkadaşı var kızı kardeşimden daha çok seviyorum Allah var ve her defasında dile getiriyorum bunu yalnız bu kız son 2 haftadır devamlı annemle kardeşimin başının etini yiyor gelin beni isteyin diye.

İsteyeceğiz onda sıkıntı yok annem kendisine ablanın düğününü atlatalım gelelim annem demiş şimdi durumları biliyorsun demiş neyse kızı geçtim bu defa da ablası devamlı arayıp gelin gelin diye ısrar etmeye başlamış (kardeşimle kız ilişki yaşamışlar bir kaç defa) ısrar etmelerinin sebebi bu olabilir yargılamak bana düşmez her neyse..

Bugünde annemi ilk ablası aramış ağza alınmayacak şeyler söylemiş ş...siz oğlun kızı alacak gibisinden falan annem demiş ki bak düzgn konuş zaten biz gelip isteyeceğiz sıkıntı yok bu kadar acele niye diye şu an durumumuzu biliyorsunuz diye sonra kardeşim almış tlfnu afedersiniz sen erkek misin şöyle misin böyle misin o... ananı dinliyorsun diye laf etmiş annem duymuş hepsini onu da yuttum diyor.

Sonra kız aramış annemi e niye böyle duruma geldiniz gibisinden bu arada kız isteme ve nişan için yüzük tektaş harcinde 3 çift bilezik ve set istiyor ayrıca büyük nişan yapılmasını istiyor annem de şu an onu yapamam yüzüğü takalım sonra yavaştan alalım düğüne yakın takalım diyor bu kız altınsız mı bekleyecekmiş öyle diyor.

Annemle konuşmaları yetmemiş bir de abla kardeş babamı aramışlar işte geleceksiniz yapacaksınız diye bu sefer evde bizimkiler de huzursuzluk başladı..

Bu arada beni arayıp bir şey diyemiyorlar annemle babam çok yüz verdiği için bu kadar rahat saydırmışlar ama benden çekiniyor ve bu arada benim nişanımla alakalı falan da laf söz etmiş ben şimdi bu kıza ve ablasına nasıl bir tavır sergilemeliyim
Almiyoruz kizinizi ne haliniz varsa gorun de onlar dusunsun sonrasini.

Peki anlamadığım bütün ailenizin numarasını nereden buluyorlar,dayınızıda aramışlar sanırım.

Kızda var o da ablasına vermiş numarayı bizim numaralarımız da var görüşüyorduk zaten ne olduysa benim düğün yaklaşınca mı oldu kendi işlerimi bıraktım onlarla uğraşıyorum

Namus meselesi yapmislar anlasilan
Ama zorla birsey olmadigina gore bekleyecekler

Sadece isteme ve basit bir yuzuk takma konusunda onlara belki hak verebilirim.
Hani rahatlamalari konusunda.
Ama sonrasi icin bekleyecekler mecburlar!!!

Zaten kasımda olacaktı onlar kendi kendilerine olay çıkardılar

Yemin ederim ben şu an eksiğim olan şeyleri yapmaya çalışıyorum ailem de destek olmaya çalışıyor evi de yeni aldık onunda borçları var düğüne kadar yaparım demiş annem yapmam bile demedi ama bu hakaretler tehditlerden sonra altından başka bir şey var diye düşünmeye başladım
kendi kendini yesin dursun canım .. inşaAllah düğüne gelince rezillik yapmaz ablası falan ileri geri konuşup..bence içeri bile almayın

Vay hanıma bak sen daha evlenmeden abla kaynanalık mı yapmaya baslamıs annesi babası nerde bunların hic sevmem böyle tipleri o haltı yerken sizleremi sormuş da sunu bunu diyorlar sizin yerinizde olsam annemi dinlemez bir tane yapıstırırdım snide nisan yok bekliyeceksin isine geliyorsa derdim hicte ilgilenmezdik ailece ki biraz anlasın kv kp saygısızlk neymis

daha onlar yetmemiş dayımı aramışlar kardeşimin patronunu aramışlar

daha sonra da anneme demedikleri koymamışlar saydırmışlar ablalı kardeşli haklısınız gerçekten bunlar nasıl aileler
:oha: kızdaki azim'e bak
Bence dua edin gerçek yüzlerini şimdiden gördünüz ve yol yakınken kurtulsun kardeşin sizde.

Kardeşiniz adamsa anasına o lafı eden kızın kardeşiyle evlenmez. Ille evlenecekse takin yüzüklerini başka hiçbir şey yapmayın. Nişanı niye sizden istiyorlar ayrıca? Onu kız tarafı yapmıyor muydu.

Bence kız hamile ondan bu ısrarları. Ayrıca çok terbiyesiz bir aileye çatmışsıniz Allah kolaylık versin. Yani kardeşiniz sanki kızı zorladı. Sizden çekiniyorlarmış arayın kızın babasını yada babanız arasın rahatsız etmeyin bizi isteyeceğiz zatrn deyin. Yoksa çok uğraşırızsınız bunlarla.

bence siz ailesini arayın kızınız benim annem gibi bir o... ya layık değil almayalım diyin... rezil olacak olan onlar belli ki bekaret önemli onlarda ... bu kızı ailenize katarsanız daha çok başınız ağrır...

Back