• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin Adayı

Vay hanıma bak sen daha evlenmeden abla kaynanalık mı yapmaya baslamıs annesi babası nerde bunların hic sevmem böyle tipleri o haltı yerken sizleremi sormuş da sunu bunu diyorlar sizin yerinizde olsam annemi dinlemez bir tane yapıstırırdım snide nisan yok bekliyeceksin isine geliyorsa derdim hicte ilgilenmezdik ailece ki biraz anlasın kv kp saygısızlk neymis

En son anneme benim senle işim yok oğlunla halledeceğim demiş kardeşim de istemiyorum demiş

Yok hayır kardeşim istemiyor annem de hani kaçmıyoruz geleceğiz falan dediği halde senin ş...siz olun alacak yapmayacaktı falan demiş annem de zorla olmamış ikisi de istemiş hakeretlerle bir yere varamazsın demiş biz yok demiyoruz demiş ona rağmen devam etmiş üstüne üstlük babamı dayımı kardeşimin patronuna kadar aramışlar
Çok fena bir aileye düşmüşsünüz :KK14:

Kardeşiniz adamsa anasına o lafı eden kızın kardeşiyle evlenmez. Ille evlenecekse takin yüzüklerini başka hiçbir şey yapmayın. Nişanı niye sizden istiyorlar ayrıca? Onu kız tarafı yapmıyor muydu.

Burda erkek tarafına düşüyor nişan ama ayrılmış kardeşim sanırım ki bizde istemiyoruz artık o kadar anneme ettikleri hakaretten sonra

Bence kız hamile ondan bu ısrarları. Ayrıca çok terbiyesiz bir aileye çatmışsıniz Allah kolaylık versin. Yani kardeşiniz sanki kızı zorladı. Sizden çekiniyorlarmış arayın kızın babasını yada babanız arasın rahatsız etmeyin bizi isteyeceğiz zatrn deyin. Yoksa çok uğraşırızsınız bunlarla.

Akşam bi adam akılllı konuşayım bunlarla baktım hala devam ediyorlar babasıyla ben konuşurum bak ne oluyor ondan sonra

bence siz ailesini arayın kızınız benim annem gibi bir o... ya layık değil almayalım diyin... rezil olacak olan onlar belli ki bekaret önemli onlarda ... bu kızı ailenize katarsanız daha çok başınız ağrır...

Zaten öyle demiş anneme siz şöylesiniz böylesiniz ben sizi gördüm nasıl aile olduğunuzu demiş küçümser gibi annem de biz sana layık bir aile değilsek sen kendine layık olan bul demiş kapatmış telefonu

Akşam bi adam akılllı konuşayım bunlarla baktım hala devam ediyorlar babasıyla ben konuşurum bak ne oluyor ondan sonra

Aslında inadına kizı istememeniz gerekiyor. Ben olsam isteyeceğim varsa da istemezdim. Daha evlenmeden bu kadar çirkeflestirlerse ben evlendikten sonra ne olur duşnemiyorum.

Aslında inadına kizı istememeniz gerekiyor. Ben olsam isteyeceğim varsa da istemezdim. Daha evlenmeden bu kadar çirkeflestirlerse ben evlendikten sonra ne olur duşnemiyorum.

Bende dedim istemeyeceksiniz diye annemlerde bizde istemiyoruz dedi bakalım ne olacak

Ablasinin o lafindan sonra senin kardesin hala o kizla gorusuyorsa zaten kusura bakma kardesinin karakterinde problem var.Acaba ablasi soyledigi sozun farkindami?hala ne yuzle tehtid etmeye devam ediyorlar?neden bu kadar yuz verdiniz?kiz annene beni isteyin diyebilicek gucu nerden buluyor sanirim evinize cok girip cikmis cok yuz goz olmussunuz,hatayi en basindan siz yapmissiniz aslinda,umarim kardesin boyle bir aileyi icinize sokmaz

Hamile olmasa bile başka bir şeyler olabilir
Kızın peşine biri düşmüştur seni rezil edeceğim diyen biri vs. Çıkmıştır
Abla ve kız da ondan bu kadar tutusmustur

Ablasinin o lafindan sonra senin kardesin hala o kizla gorusuyorsa zaten kusura bakma kardesinin karakterinde problem var.Acaba ablasi soyledigi sozun farkindami?hala ne yuzle tehtid etmeye devam ediyorlar?neden bu kadar yuz verdiniz?kiz annene beni isteyin diyebilicek gucu nerden buluyor sanirim evinize cok girip cikmis cok yuz goz olmussunuz,hatayi en basindan siz yapmissiniz aslinda,umarim kardesin boyle bir aileyi icinize sokmaz

Evet çok girip çıktı annem çok pasif kalıyor yeri geldi benden üstün tuttuğu zamanlar oldu o da bunlardan cesaret buıldu zaten yoksa bak dayıma kadar aramışlar babama kadar aramışlar beni arayamazlar çünkü biliyorlar ne oalcağını ama bak bu yanlarına kar kalır mı

Hamile olmasa bile başka bir şeyler olabilir
Kızın peşine biri düşmüştur seni rezil edeceğim diyen biri vs. Çıkmıştır
Abla ve kız da ondan bu kadar tutusmustur

Bizde başka bir şey var olarak düşündük ama ablası devamlı duyulmadan bu olay deyip duruyor olabilir ama olalı zaten 2 yıl olmuş şimdi mi akıllarına geldi bu kadar tehditler ısrarlar tam benim düğün zamanım 2 ay bile kalmadı evi tuttuk çeyiz hazırlıyoruz evde bunlarla uğraşıyorum çalışıyorum da daha bunlar evde oturuyor biri ev hanımı bizim gelin çalışmıyor oturdukları yerden konuşmak kolay geliyor tabi

Bizde başka bir şey var olarak düşündük ama ablası devamlı duyulmadan bu olay deyip duruyor olabilir ama olalı zaten 2 yıl olmuş şimdi mi akıllarına geldi bu kadar tehditler ısrarlar tam benim düğün zamanım 2 ay bile kalmadı evi tuttuk çeyiz hazırlıyoruz evde bunlarla uğraşıyorum çalışıyorum da daha bunlar evde oturuyor biri ev hanımı bizim gelin çalışmıyor oturdukları yerden konuşmak kolay geliyor tabi
Evlenselerde evlenmeselerde bu işin sonu iyi görünmüyor

Ben almak istemiyorum alırsakta bu kendilerinin deil bizim istediğimiz şekilde olur akşam olacak ne olacaksa şu an sakin kalmaya çalışıyorum
yani kardeşiniz ciddi ciddi böyle bi kızla evlenecek mi?
bence engel olun allah askına simdiden boyleyse ilerde nasıl olur

yani kardeşiniz ciddi ciddi böyle bi kızla evlenecek mi?
bence engel olun allah askına simdiden boyleyse ilerde nasıl olur

İstemiyorum demiş kardeşim ama dayıma kadar aramışlar akşam dayım bize gelecek ne konuştular tam bilmiyorum ama biz ailecek istemiyoruz artık

Back