- 3 Kasım 2014
- 15.770
- 19.084
- 298
Evlenselerde evlenmeselerde bu işin sonu iyi görünmüyor
Aynen öyle görünüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evlenselerde evlenmeselerde bu işin sonu iyi görünmüyor
İnadına istemeye gitmem ben olsam.
Ne garip insanlar var, kız tarafının meraklısı hiç çekilmiyor
Böyle pislik bir aileye bulaşmayın.İstemiyorum demiş kardeşim ama dayıma kadar aramışlar akşam dayım bize gelecek ne konuştular tam bilmiyorum ama biz ailecek istemiyoruz artık
Nişanı kız tarafı yapar zaten şimdilik gidin isteyin sussunnlar bari söz kesersiniz :) seneyede onlar büyük nişanı yapsın madem.. hamile mi acaba
Böyle pislik bir aileye bulaşmayın.
Bize niye böyle kayınvalideler denk gelmiyor ya ne iyi anneniz var
Burda nişan erkek evine düşüyor hem öyle olsa da nişanı şimdi yapalım 1 sene sonra düğün diyorlar tek söz kesmeyi de kabul etmiyorlar
Çok üzücü gerçekten ettiği laflar aceleleri neymiş yani beklesinler biraz ..çok çekeceğe benziyorsunuz bunlardanMaalesef benim annem çok sessiz onlar o kadar şey söylerken sakin sakin cvp mı verdin diyorum ne yapayım diyor kaynana adayı olmasının haricinde bir de görümce bazen yengemlerle aramızda konuşmalar geçer iyiki sen bizim görümcemiz değilsin annen bişey demiyor sen karışıyorsun diyorlar o derece karışmaz yani
Oh ne güzel ya hem nişanı hem düğünü erkek mi yapıyor yani beklesinler o zaman nasıl yapsn bu insanlar 2 düğün telaşıyla
Çok üzücü gerçekten ettiği laflar aceleleri neymiş yani beklesinler biraz ..çok çekeceğe benziyorsunuz bunlardan
Kesinlikle iyi olmuş başında gördüğünüz.Ben hala şoktayım bugünkü yaptıklarına ama demek ki birikmiş içlerinde gerçek yüzlerini gördük
Sen çok yaşa emiKızı arayıp "o....u anana söyle hazırlık yapsın, akşam istemeye geliyoruz" diyin.
4 5 yıldır bir nişan takamamış olmak 3 bilezik hazırlayamamak da sizin ailenizin suçu. Nasilsa garanti bekliyor düşüncendesiniz ve kız da bundan rahatsız oluyordur. E bir de bunun elalemi var. 5 yıl oldu hâlâ adı yok seni istemiyorlar seklinder.Kız çok saygılı ve kendini sevdiren biriydi aramız iyi aslında ama şu 2 haftadır yaptıkları beni şaşırtıyor 4-5 yıldır tanıyoruz yani
Restine rest ulan demek lazım sanırım. Yani bir şeylerin böyle dikte ettirilmesi hoş değil. Kız iyi rol yapmış da gerçek yüzünü yeni göstermiş anlaşılan. Bence bu aileye hiç bulaşmayın. Evlilik korkunç bir bağı da beraberinde getiriyor. Yani şartlarda anlaşılsa bile olmaz. Kardesiniz de kızda ısrar ederse reddetmek en mantıklısı.
Ya öylesi istenir mi zaten Allah aşkına. Oğlanı evde bir kafese kapatın hiç gunes yüzü görmesin o bile böyle evlilikten daha hayırlı olur. Yani insanın vakur bir duruşu olur. Ben bütün sayfaları okumadım. Kızın anne babası iletişime geçti mi hiç sizinle yoksa ablasıyla halt yemesi mi?Yani biz istemiyoruz şu an kız kendi değerini düşürdü