• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin Adayı

Nişanı kız tarafı yapar zaten şimdilik gidin isteyin sussunnlar bari söz kesersiniz :) seneyede onlar büyük nişanı yapsın madem.. hamile mi acaba

Nişanı kız tarafı yapar zaten şimdilik gidin isteyin sussunnlar bari söz kesersiniz :) seneyede onlar büyük nişanı yapsın madem.. hamile mi acaba

Burda nişan erkek evine düşüyor hem öyle olsa da nişanı şimdi yapalım 1 sene sonra düğün diyorlar tek söz kesmeyi de kabul etmiyorlar

Bize niye böyle kayınvalideler denk gelmiyor ya ne iyi anneniz var

Maalesef benim annem çok sessiz onlar o kadar şey söylerken sakin sakin cvp mı verdin diyorum ne yapayım diyor kaynana adayı olmasının haricinde bir de görümce bazen yengemlerle aramızda konuşmalar geçer iyiki sen bizim görümcemiz değilsin annen bişey demiyor sen karışıyorsun diyorlar o derece karışmaz yani

Maalesef benim annem çok sessiz onlar o kadar şey söylerken sakin sakin cvp mı verdin diyorum ne yapayım diyor kaynana adayı olmasının haricinde bir de görümce bazen yengemlerle aramızda konuşmalar geçer iyiki sen bizim görümcemiz değilsin annen bişey demiyor sen karışıyorsun diyorlar o derece karışmaz yani
Çok üzücü gerçekten ettiği laflar aceleleri neymiş yani beklesinler biraz ..çok çekeceğe benziyorsunuz bunlardan

Oh ne güzel ya hem nişanı hem düğünü erkek mi yapıyor yani beklesinler o zaman nasıl yapsn bu insanlar 2 düğün telaşıyla

Bir de kına var toplamda 3 düğün olmuş oluyor bizimkiler de en azından nişan aile arasında olsun diğerlerini yaparız demiş annem sanırım onu da kabul etmemiş

Restine rest ulan demek lazım sanırım. Yani bir şeylerin böyle dikte ettirilmesi hoş değil. Kız iyi rol yapmış da gerçek yüzünü yeni göstermiş anlaşılan. Bence bu aileye hiç bulaşmayın. Evlilik korkunç bir bağı da beraberinde getiriyor. Yani şartlarda anlaşılsa bile olmaz. Kardesiniz de kızda ısrar ederse reddetmek en mantıklısı.

O işi yaparken anne babana sormuş da mı şimdi hakaret ediyorlar böyle bir terbiyesizlik yapan olursa anne babama bende ağzıma geleni söylerdim .
Kardeşin zorla mi yapmış ki ?
Evleniyor um senin le deyip bir korku salsın kardeşin bakalım daha küfür edip birde üzerine altın isteyecek mi ????

Kız çok saygılı ve kendini sevdiren biriydi aramız iyi aslında ama şu 2 haftadır yaptıkları beni şaşırtıyor 4-5 yıldır tanıyoruz yani
4 5 yıldır bir nişan takamamış olmak 3 bilezik hazırlayamamak da sizin ailenizin suçu. Nasilsa garanti bekliyor düşüncendesiniz ve kız da bundan rahatsız oluyordur. E bir de bunun elalemi var. 5 yıl oldu hâlâ adı yok seni istemiyorlar seklinder.
Ayrıca siz nişanınızla onlardan daha sonra tanışmışsanız bu da bir sorun. Onlar beklerken sizin nisanlanmaniz.
Sonuç olarak aileniz bu zamana kadar 2 bilezik de yapsaymış bi zahmet

Restine rest ulan demek lazım sanırım. Yani bir şeylerin böyle dikte ettirilmesi hoş değil. Kız iyi rol yapmış da gerçek yüzünü yeni göstermiş anlaşılan. Bence bu aileye hiç bulaşmayın. Evlilik korkunç bir bağı da beraberinde getiriyor. Yani şartlarda anlaşılsa bile olmaz. Kardesiniz de kızda ısrar ederse reddetmek en mantıklısı.

Yani biz istemiyoruz şu an kız kendi değerini düşürdü

Yani biz istemiyoruz şu an kız kendi değerini düşürdü
Ya öylesi istenir mi zaten Allah aşkına. Oğlanı evde bir kafese kapatın hiç gunes yüzü görmesin o bile böyle evlilikten daha hayırlı olur. Yani insanın vakur bir duruşu olur. Ben bütün sayfaları okumadım. Kızın anne babası iletişime geçti mi hiç sizinle yoksa ablasıyla halt yemesi mi?

Back