- 4 Ağustos 2017
- 2.297
- 9.122
- 158
- 27
Hay ağzını öpeyim bak çok güzel söyledin.Kızı arayıp "o....u anana söyle hazırlık yapsın, akşam istemeye geliyoruz" diyin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hay ağzını öpeyim bak çok güzel söyledin.Kızı arayıp "o....u anana söyle hazırlık yapsın, akşam istemeye geliyoruz" diyin.
Sizin fikrinizi kendi yorumumdan daha çok beğendim. Aklınıza sağlık, siz çok yaşayın inşallah.Oğlanın yanına mahallenin bakkal amcasını ve muhtari katın tek başına kız istemeye gönderin.. kardesiniz annem babam böyle görgüsüz insanlar ile bizi muhatap ettiğin için beni sildiler desin. Ben seni seviyorum hayatım ben de onları sildim diyebilir. Iki gönül bir olunca samanlık seyran olur el ele verir hallederiz gibi şeyler söyleyebilir. Bakalım neler olacak.
Annem öyle demiş siz şöylesiniz böylesiniz falan deyince kız o zaman sana yakışacak aile bul demiş tlfnu kapatmış sonra arayıp arayıp durmuş son durum ne bilmiyorum
ÇOK REZİL BİR AİLEMerhaba arkadaşlar bir konuda sizden yardım istiyorum çünkü nasıl davranmalıyım tam olarak bilmiyorum.
2 aya yakın bir zaman sonra düğünüm var ve az çok bilirsiniz maddi anlamda çok para gidiyor her neyse sorun bu değil zaten benim kardeşimin bir kız arkadaşı var kızı kardeşimden daha çok seviyorum Allah var ve her defasında dile getiriyorum bunu yalnız bu kız son 2 haftadır devamlı annemle kardeşimin başının etini yiyor gelin beni isteyin diye.
İsteyeceğiz onda sıkıntı yok annem kendisine ablanın düğününü atlatalım gelelim annem demiş şimdi durumları biliyorsun demiş neyse kızı geçtim bu defa da ablası devamlı arayıp gelin gelin diye ısrar etmeye başlamış (kardeşimle kız ilişki yaşamışlar bir kaç defa) ısrar etmelerinin sebebi bu olabilir yargılamak bana düşmez her neyse..
Bugünde annemi ilk ablası aramış ağza alınmayacak şeyler söylemiş ş...siz oğlun kızı alacak gibisinden falan annem demiş ki bak düzgn konuş zaten biz gelip isteyeceğiz sıkıntı yok bu kadar acele niye diye şu an durumumuzu biliyorsunuz diye sonra kardeşim almış tlfnu afedersiniz sen erkek misin şöyle misin böyle misin o... ananı dinliyorsun diye laf etmiş annem duymuş hepsini onu da yuttum diyor.
Sonra kız aramış annemi e niye böyle duruma geldiniz gibisinden bu arada kız isteme ve nişan için yüzük tektaş harcinde 3 çift bilezik ve set istiyor ayrıca büyük nişan yapılmasını istiyor annem de şu an onu yapamam yüzüğü takalım sonra yavaştan alalım düğüne yakın takalım diyor bu kız altınsız mı bekleyecekmiş öyle diyor.
Annemle konuşmaları yetmemiş bir de abla kardeş babamı aramışlar işte geleceksiniz yapacaksınız diye bu sefer evde bizimkiler de huzursuzluk başladı..
Bu arada beni arayıp bir şey diyemiyorlar annemle babam çok yüz verdiği için bu kadar rahat saydırmışlar ama benden çekiniyor ve bu arada benim nişanımla alakalı falan da laf söz etmiş ben şimdi bu kıza ve ablasına nasıl bir tavır sergilemeliyim
Ya da ailecek nasıl davranmalıyız. ?
Kendisi söylemese nerden bilecekler bir sürü kişi biliyor bence ayrıca
Nişan burda erkek tarafına düşüyor sıkıntı o değil ama altınlar için annem düğüne kadar yapalım demiş ona da yok diyor altınsız mı bekleyeceğim diyor.
Kardeşim bizim tarafımızda tabiki siz nasıl konuşuyorsunuz diye bayağı dalaşmışlar bana bunlar sadece tlfda anlatılan kısımlar eve gidersem tam öğreneceğim
bence bu durumu kardeşin ve sevgilisi kendi aralarında idare etmeli. aile büyüklerini arayıp hakaret etmek ile olmaz.
daha onlar yetmemiş dayımı aramışlar kardeşimin patronunu aramışlar
daha sonra da anneme demedikleri koymamışlar saydırmışlar ablalı kardeşli haklısınız gerçekten bunlar nasıl aileler
Merhaba arkadaşlar bir konuda sizden yardım istiyorum çünkü nasıl davranmalıyım tam olarak bilmiyorum.
2 aya yakın bir zaman sonra düğünüm var ve az çok bilirsiniz maddi anlamda çok para gidiyor her neyse sorun bu değil zaten benim kardeşimin bir kız arkadaşı var kızı kardeşimden daha çok seviyorum Allah var ve her defasında dile getiriyorum bunu yalnız bu kız son 2 haftadır devamlı annemle kardeşimin başının etini yiyor gelin beni isteyin diye.
İsteyeceğiz onda sıkıntı yok annem kendisine ablanın düğününü atlatalım gelelim annem demiş şimdi durumları biliyorsun demiş neyse kızı geçtim bu defa da ablası devamlı arayıp gelin gelin diye ısrar etmeye başlamış (kardeşimle kız ilişki yaşamışlar bir kaç defa) ısrar etmelerinin sebebi bu olabilir yargılamak bana düşmez her neyse..
Bugünde annemi ilk ablası aramış ağza alınmayacak şeyler söylemiş ş...siz oğlun kızı alacak gibisinden falan annem demiş ki bak düzgn konuş zaten biz gelip isteyeceğiz sıkıntı yok bu kadar acele niye diye şu an durumumuzu biliyorsunuz diye sonra kardeşim almış tlfnu afedersiniz sen erkek misin şöyle misin böyle misin o... ananı dinliyorsun diye laf etmiş annem duymuş hepsini onu da yuttum diyor.
Sonra kız aramış annemi e niye böyle duruma geldiniz gibisinden bu arada kız isteme ve nişan için yüzük tektaş harcinde 3 çift bilezik ve set istiyor ayrıca büyük nişan yapılmasını istiyor annem de şu an onu yapamam yüzüğü takalım sonra yavaştan alalım düğüne yakın takalım diyor bu kız altınsız mı bekleyecekmiş öyle diyor.
Annemle konuşmaları yetmemiş bir de abla kardeş babamı aramışlar işte geleceksiniz yapacaksınız diye bu sefer evde bizimkiler de huzursuzluk başladı..
Bu arada beni arayıp bir şey diyemiyorlar annemle babam çok yüz verdiği için bu kadar rahat saydırmışlar ama benden çekiniyor ve bu arada benim nişanımla alakalı falan da laf söz etmiş ben şimdi bu kıza ve ablasına nasıl bir tavır sergilemeliyim
Ya da ailecek nasıl davranmalıyız. ?
hiç aklıma gelmedi saf gibi hissediyorum bazen kendimiKız hamile...
Bir de anneme o... diye sayacak kişiyi insan içine çıkamaz hale getiririm. Rezil rüsva ederim.
Ne demek nasıl davranacağız şaka mı?
SENİN DÜĞÜNE ŞAKIR ŞAKIR KOLLARLA GELMEYE ÇALIŞIYOR ... BENCE BU PRES ONDAN... DÜĞÜNDE BOY GÖSTERECEKAynen sorun da bu zaten gelmeyeceğiz demedik benim düğünüm ağustosta ablanın düğünü çıksın aradan geleceğiz demiş
Sanki annen dedi de kıza oğlumun koynuna gir diye!Ne terbiyesiz kızmış,bence ne yaparsa yapsınlar korkmayın eğer çok düğün meraklılarıysa acil bir nikah kıyın olsun bitsin.Kız kendini seninle kıyaslıyo sana takılan altınları vs o da istiyo.Biraz sana karşı çekememezlik durumu da var yoksa tam senin düğün zamanında ortalığı birbirine katmazlardı.
Dikkatli ol senin düğününde bir rezillik çıkartmasınlar
Dur sakin ol. Öfke ile hareket etme sonra pişman olursun . Bu ailen ile kardeşinin meselesi onlar bişey demezse sende deme.Bende olayı tam bir öğreneyim bunlar sadece tlfdan duyduklarım kapılarına gidp rezil edicem herkese
hayatımda böyle saçmalık duymadım. kardeşinin yerinde olsam ayrılırdım. yarın bi gün her sorunda dayıya kadar arayacaklarsa işiniz var. balık baştan kokar.
Kardeşinize ş.siz, annenize o. dedikleri için hakaret davası açmadığınız için şükretsinler. Bence tam olarak hak ettikleri bu.