• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin Adayı

Cinsel hayatlarını kiz anlatmış. Konu sahibinin kardeşi anlatmamış.

Aynen öyle kızın anlatmadığı kalmamış ki bizim bir sülale biliyor onların komşuları akrabalarının çoğu biliyor ben evlendiğim gün herkes o geceyi bilecek diye şimdiden rahatsız oluyorum bu rahatlığı anlayamadım hala

kardeşin de ona aileni yoksayacaksın, hiç görüşmeyeceğiz, bir gümüş yüzüğe gel desin bakalım ne diyecek? sonra da geçti o tren anneme hakaret etmeden düşünecektiniz desin.

Bizde öyle söyledik kardeşime ama bilmiyorum ne yapacağını hiç ilgilenmiyorum artık

Biz istemeyeceğiz artık kız şimdi bizim kararlı olduğumuzu anlayınca kardeşime bizi kötüleyip kendilerine çekmeye çalışıyor gel gidelim diye
O kadar altın düğün tırı vırı isteyen kız şimdi neden gel kaçalım diyor ki? Sağlam dengesiz. Sizi ezip de kızla evlenirse kardesinizi de silin en azından bu kizlayuz göz olmazsiniz. Evlerden ırak insani rezil de eder bu.

O kadar altın düğün tırı vırı isteyen kız şimdi neden gel kaçalım diyor ki? Sağlam dengesiz. Sizi ezip de kızla evlenirse kardesinizi de silin en azından bu kizlayuz göz olmazsiniz. Evlerden ırak insani rezil de eder bu.

Aynen öyle olur

Gelin kızımı isteyin ne demek ya. Kıza zorla bir şey yapan mı olmuş. O nasıl bir aileymiş halden anlamayan laftan anlamayan. Siz emin misiniz bu kızı gelin diye alacağınıza. Kayın validesinin yüzüne nasıl bakacak acaba?

Merhaba arkadaşlar bir konuda sizden yardım istiyorum çünkü nasıl davranmalıyım tam olarak bilmiyorum.

2 aya yakın bir zaman sonra düğünüm var ve az çok bilirsiniz maddi anlamda çok para gidiyor her neyse sorun bu değil zaten benim kardeşimin bir kız arkadaşı var kızı kardeşimden daha çok seviyorum Allah var ve her defasında dile getiriyorum bunu yalnız bu kız son 2 haftadır devamlı annemle kardeşimin başının etini yiyor gelin beni isteyin diye.

İsteyeceğiz onda sıkıntı yok annem kendisine ablanın düğününü atlatalım gelelim annem demiş şimdi durumları biliyorsun demiş neyse kızı geçtim bu defa da ablası devamlı arayıp gelin gelin diye ısrar etmeye başlamış (kardeşimle kız ilişki yaşamışlar bir kaç defa) ısrar etmelerinin sebebi bu olabilir yargılamak bana düşmez her neyse..

Bugünde annemi ilk ablası aramış ağza alınmayacak şeyler söylemiş ş...siz oğlun kızı alacak gibisinden falan annem demiş ki bak düzgn konuş zaten biz gelip isteyeceğiz sıkıntı yok bu kadar acele niye diye şu an durumumuzu biliyorsunuz diye sonra kardeşim almış tlfnu afedersiniz sen erkek misin şöyle misin böyle misin o... ananı dinliyorsun diye laf etmiş annem duymuş hepsini onu da yuttum diyor.

Sonra kız aramış annemi e niye böyle duruma geldiniz gibisinden bu arada kız isteme ve nişan için yüzük tektaş harcinde 3 çift bilezik ve set istiyor ayrıca büyük nişan yapılmasını istiyor annem de şu an onu yapamam yüzüğü takalım sonra yavaştan alalım düğüne yakın takalım diyor bu kız altınsız mı bekleyecekmiş öyle diyor.

Annemle konuşmaları yetmemiş bir de abla kardeş babamı aramışlar işte geleceksiniz yapacaksınız diye bu sefer evde bizimkiler de huzursuzluk başladı..

Bu arada beni arayıp bir şey diyemiyorlar annemle babam çok yüz verdiği için bu kadar rahat saydırmışlar ama benden çekiniyor ve bu arada benim nişanımla alakalı falan da laf söz etmiş ben şimdi bu kıza ve ablasına nasıl bir tavır sergilemeliyim
Ya da ailecek nasıl davranmalıyız. ?
Bela gibiler kardesin hala emin mi ?

Gelin kızımı isteyin ne demek ya. Kıza zorla bir şey yapan mı olmuş. O nasıl bir aileymiş halden anlamayan laftan anlamayan. Siz emin misiniz bu kızı gelin diye alacağınıza. Kayın validesinin yüzüne nasıl bakacak acaba?

Bela gibiler kardesin hala emin mi ?

Kardeşim istemiyor ama hergün her saat aramasalar bile ya msjla ya ses kaydı ile bize karşı doldurup kendilerine çekmeye çalışıyorlar kız gel benimle diyor anlamadım ailesi ne diyor sözde abisi babası bilmiyor gareipler bu sıralar bende pek igilenmeyi bıraktım açıkçası

Back