• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin Adayı

Tamam o zaman dava edin en guzel cevap konusmamaktir. Siz konustukca daha da kotu olcak cunku. Gidin sikayette bulunun bakalim ariyolar mi elaleme rezil olmadan insanlar rahat edemiyor

Annem msjlara cvp vermemiş kız haddini bayağı aşınca da engellemiş

Kiz birlikte oldugu icin kendini kullanilmis gibi hissediyor. Kardesinin ondan sogudunu da anlamis ve sizlede icli disli oldugu icin rahatca annenize yazmis. Hareketleri bana da sacma geldi ama cahilligine verin. Ha kardesin eblenme vadi verip birlikte olup sonra vazgectim diyosa( olabilir zerre kimseyi ilgilendirmez) kiz sizi 4 5 daha bence arar sonra basinin cagresine bakar. Stresten sacmalamais bencede... Kullanilmis gibi olmamak icin direnio

Arkadaşım verilmiş sadakanız varmış diyeceğim, böyle bir sebepten kendilerini göstermişler. Ya evlendikten sonra gösterselerdi yüzlerini.. Hakaret mesajları elinizde sizin için avantaj siz sakın sinirlenip mesajlara karşılık vermeyin sizin eliniz güçlü olsun. Siz almayız dememissiniz bu işin bozulacak varmış onlar yüzünden olmuş iyi olmuş. Yalnız anlamadığım bir şey var bu birlikte olmaları olayından aileler neden nasıl haberdar oldu ki? Kardeşiniz istemiyor diye bu da sorun olmasın şimdi..

İlk olarak umarım çok güzel geçer nişanınız size mutluluklar dilerim. Çok özür diliyorum ama bu kızın ailesi bu şekilde annenize babanıza konuşma cüretini nerden buluyor.bu gün böyle konuşan yarın evlendikten sonra ne rezillikler yapar Allah bilir. Yıl 2018 belki kızacak bazı üyeler ama artık gençlerin %90 herşeyi yaşıyorlar evlenmeden. Dünyanın %80 de de bu gayet normal bir durum. Hatta artık Türkiye de bile normal karşılanmaya başlayan bir durum. Tecavüz Yada pedofili olmadığına göre kız reşit ve bilerek isteyerek beraber olmuş daha bu neyin tantanası. Annesine o.. dediği an kardeşinizin bu işi bitirmesi gerekirdi

Kiz iliski yasadigi icin tutuşmuş. Bir an once nişan olsun adi konsun istiyor kardesin vazgecmesin diye. Ama bu kadar terbiyesizlesmesi kabul edilir sey degil

İstemiyorum diyor çünkü kız kardeşimin üstüne başka konularda da çok geliyordu bugünkü laflarda sonra hiç istemiyorum diyor
İşte kız kendine bağlamış gibi bir şey. Aklıma bu duruma cuk oturan hep kullandığım bir söz geldi. Ama yazmasam daha iyi. Hayırlısı olsun ne diyelim.

Aksine hiç masraf yapmıyoruz öyle çok çünkü ben herşeyimi almıştım zaten bir iki büyük eksiğim var onları da akrabaların ettiği ufak yardımları birleştirip tamamlamaya çalışıyoruz çok şükür yani biraz sabretse ona da yapılır herşey o kadar beklemiş şimdi mi bekleyemiyor

Iste sizin masrafsiz evlendiginizi bilmezler bilseler de islerine gelmez böylelerin. Belli ki tabiatlari camur Allah yardımcınız olsun

4 5 yıldır bir nişan takamamış olmak 3 bilezik hazırlayamamak da sizin ailenizin suçu. Nasilsa garanti bekliyor düşüncendesiniz ve kız da bundan rahatsız oluyordur. E bir de bunun elalemi var. 5 yıl oldu hâlâ adı yok seni istemiyorlar seklinder.
Ayrıca siz nişanınızla onlardan daha sonra tanışmışsanız bu da bir sorun. Onlar beklerken sizin nisanlanmaniz.
Sonuç olarak aileniz bu zamana kadar 2 bilezik de yapsaymış bi zahmet
Evlenecek olan insanlar bi zahmet kendi eşyasını, altınını alsin.
Evlenmeye karar veriyorlarsa bunlarida kendileri düşünsün bi zahmet.

İsteme olmadan konuşuluyor bu konular burda genelde nişanda ne takacaksınız diye

E bu kıza kimse demedi mi. Seni aldıklarına dua et daha ne bileziği altını. Birlikte olmuşsa ve bekaret önemliyse, yeterki nikah olsun çöp istemem demesi gerekir. Resmen cahillik etmişler.

Ay paralayasım geldi. Annene o kadar hakaretten sonra kardesin hala evlenmeyi düsünüyor mu? Askından ölsem dönüp yüzüne bakmam. Ne demek o..?!!
Ne yalvartmaya ugrasım. Ne evlenmeye. Arasın dursun kendince. Acmayin,muhattap olmayin. Daha da cirkinlesirse sizde ayni sekilde cevap verin. Baska türlü anlamaz cahil cuhela

Ailecek uzak durun. Bu insanlarla akraba olunur mu? Buna müsaade eden kızdanda korkarım. İlişki yaşadılar diye mecbur mu kardeşiniz evlenmeye? Bunu yaşarken ikiside özgür iradeleriyle karar veriyor. Neden bu kişilerden birini bir şeye mahkum etsin? Yapmasaydı. Kardeşinizde üstünde baskı hissetmesin, siz isterse ayrılabileceğini ve hep yanında duracağınızı söyleyin bence.

Evlenecek olan insanlar bi zahmet kendi eşyasını, altınını alsin.
Evlenmeye karar veriyorlarsa bunlarida kendileri düşünsün bi zahmet.
Lafım size değil İlk önce onu söyleyeyim. Bu düşünce hakim artık fakat çocuklarının maaşını çatır çatır yiyenler bu düşünceyi savununca nefret ediyorum. O adam nasıl birikim yapıp evlenecek. Resmen döner çubuğuna takıp döndüre döndüre kesiyorlar evlatlarını sonra hadi git evlen banane biriktirseydin oluyor.

Merhaba arkadaşlar bir konuda sizden yardım istiyorum çünkü nasıl davranmalıyım tam olarak bilmiyorum.

2 aya yakın bir zaman sonra düğünüm var ve az çok bilirsiniz maddi anlamda çok para gidiyor her neyse sorun bu değil zaten benim kardeşimin bir kız arkadaşı var kızı kardeşimden daha çok seviyorum Allah var ve her defasında dile getiriyorum bunu yalnız bu kız son 2 haftadır devamlı annemle kardeşimin başının etini yiyor gelin beni isteyin diye.

İsteyeceğiz onda sıkıntı yok annem kendisine ablanın düğününü atlatalım gelelim annem demiş şimdi durumları biliyorsun demiş neyse kızı geçtim bu defa da ablası devamlı arayıp gelin gelin diye ısrar etmeye başlamış (kardeşimle kız ilişki yaşamışlar bir kaç defa) ısrar etmelerinin sebebi bu olabilir yargılamak bana düşmez her neyse..

Bugünde annemi ilk ablası aramış ağza alınmayacak şeyler söylemiş ş...siz oğlun kızı alacak gibisinden falan annem demiş ki bak düzgn konuş zaten biz gelip isteyeceğiz sıkıntı yok bu kadar acele niye diye şu an durumumuzu biliyorsunuz diye sonra kardeşim almış tlfnu afedersiniz sen erkek misin şöyle misin böyle misin o... ananı dinliyorsun diye laf etmiş annem duymuş hepsini onu da yuttum diyor.

Sonra kız aramış annemi e niye böyle duruma geldiniz gibisinden bu arada kız isteme ve nişan için yüzük tektaş harcinde 3 çift bilezik ve set istiyor ayrıca büyük nişan yapılmasını istiyor annem de şu an onu yapamam yüzüğü takalım sonra yavaştan alalım düğüne yakın takalım diyor bu kız altınsız mı bekleyecekmiş öyle diyor.

Annemle konuşmaları yetmemiş bir de abla kardeş babamı aramışlar işte geleceksiniz yapacaksınız diye bu sefer evde bizimkiler de huzursuzluk başladı..

Bu arada beni arayıp bir şey diyemiyorlar annemle babam çok yüz verdiği için bu kadar rahat saydırmışlar ama benden çekiniyor ve bu arada benim nişanımla alakalı falan da laf söz etmiş ben şimdi bu kıza ve ablasına nasıl bir tavır sergilemeliyim
Ya da ailecek nasıl davranmalıyız. ?
Aklıma ilk gelen şey hamilr olduğu. Gidin isteyin ama istedklerini yapmsyın bence. Ayıp etmşler çnkü

Kardeşinizin de özeli yokmuş yalnız. Siz onların birlikte olduğunu nereden biliyorsunuz? İlişkilerniz ne kadar laçka olmuş. Ayrıca benim anneme bu hakareti eden kişiyi evime sokmazdım. Bir haltlar yerken neye güvenmiş? Evleneceğiz diye biriyle birlikte olmak kadar saçma bir düşünce yok. Bu düşünceye sahip insan seviyesi de bu işte. Kardeşiniz de ona layık ki hiçbir şey demiyor. Kendisine, ailesine bu lafları ettiriyor. Siz burada ilişkiye girmiş sözde gelin adayınızla ilgili açıklamalar yapıyorsunuz. Çok garip. Böyle bir insandan gelin olmaz. Böyle bir aile ile dünür olunmaz. Böyle bir kız ile beraber olduğu için asıl sorun kardeşinizde ama o da masum değil. Müstehak diyebiliyorum. Anne ve babanız için üzüldüm.

Kız çok saygılı ve kendini sevdiren biriydi aramız iyi aslında ama şu 2 haftadır yaptıkları beni şaşırtıyor 4-5 yıldır tanıyoruz yani

Bizde bizim gelini 8 seneden beri tanıyorduk evlenmeden önce ama şimdi taniyamiyoruz insan içine girmeden kimse kimseyi tanıyamaz bence kızin istediği zaten buydu baktı gördü 4 seneden beri tık yok belki bu şekilde evlenmeyi kafasina koydu...

Annem durduruyor beni maalesef yoksa bir güzel ilgilenirim onlarla ben şu an bayağı telaşlıyım canım sıkıldı buraya yazayım dedim kız hamile değil ama orası kesin nişanlandıktan sonra 1 yıl bekleyecek
Kardeşine söyle kaçsın kurtarsın kendini bu çirkeflerden. Edepsizler.

Back