- 23 Ekim 2011
- 19.403
- 23.883
carrieyle bir olur siteyi basarımmmNevreste ben seçilsem de atalım, seçilmesemde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
carrieyle bir olur siteyi basarımmmNevreste ben seçilsem de atalım, seçilmesemde
Bu konuda haklısın pes ediyorum
Oyyy buna çok güldüm oyyyyyyolmassss ben kazenle anlaşma yaptım onun için çalışıp oyları ona toplıycam sonrada munenın yerıne ben gecıcem
Biz burda o kadar uğraşıyoruz senin yazdığın bu mesaj oldu mu şimdiYanlış görmüşsünKazen en sakin degil valla az once sinirine denk geldim.kurallari siraladi uyeyi banladi konuyu kitledi.hepsi bir anda oldu esti gurledi.sakin degil gibi...buraya yazdigimi okumaz dimi bakin dogruyu soyleyin lutfen ne olur
alışırsın kazene merak etmeee:)Kazen en sakin degil valla az once sinirine denk geldim.kurallari siraladi uyeyi banladi konuyu kitledi.hepsi bir anda oldu esti gurledi.sakin degil gibi...buraya yazdigimi okumaz dimi bakin dogruyu soyleyin lutfen ne olur
Atalım Ablacım bana uyarNevreste ben seçilsem de atalım, seçilmesemde
Ayy çok korkmuşsun su verip damağını kaldıralım mı? Bu gece üyelerde uçuk çıkmazsa iyidirKazen en sakin degil valla az once sinirine denk geldim.kurallari siraladi uyeyi banladi konuyu kitledi.hepsi bir anda oldu esti gurledi.sakin degil gibi...buraya yazdigimi okumaz dimi bakin dogruyu soyleyin lutfen ne olur
Ayy çok korkmuşsun su verip damağını kaldıralım mı? Bu gece üyelerde uçuk çıkmazsa iyidir
Günlerce uğraşıyorum bir korku imparatorluğu oluşturuyorum, Kazen bir geliyor saniyesinde benim imparatorluğu yıkıp geçiyor
Eskilikten değil, Ban tolinde bağımlılık yaptı, aranıyorEski uye yeni uye ne kadar fark ediyor.tolin rahat rahat yaziyor ya ben ne yazicagimi bilemedim.elim titriyor .basima ne gelicek bilmeden kelle giderde olsa maşalar imparotorlugunun kralicesine cevap yaziyorum...aman allahim ben ne yapiyorum...
Eskilikten değil, Ban tolinde bağımlılık yaptı, aranıyor
En yaramaza uygun kendisi :)Hahaha kk en bani diyebiliriz o zaman hakkaten boyle bir secenek yok dimi
Nasıl reklam yapıyorum ama
Benden iyi reklam danışmanı olur, daha neler olur ama ben eli maşalı olmayı tercih ettim
Bakın gördüğünüz gibi algı operasyonumda iyidir, reklamımda bile parantez içinde eli maşalı kimmiş yazıyorum ki herkesin aklına yer etsin, her sene eli maşalıda Kazen'le rakibim, sürekli oy çokluğu sağlayıp ipi göğüslüyor, bu sene eli maşalı ünvanını kapmam lazım
Konuları kaparken linki verip eli maşalı benim diyeyim değil mi Bu sene eli maşalıya iyi hazırlandım, tüm yıl verdiğim banlar, uyarılarımla ne kadar haşin ve korkutucu olduğumu gösterdim ama neden hala Kazen'i görünce korkuyorlar, ben nerde yanlış yapıyorum Nevreste
Ablacım birşey söyleyeceğim Kazen'den korkuyorumSen ne kadar kızsan da,korkutucu ve haşin olmaya çalışsan da Mesajlarının altında bir yumuşaklık ve sıcaklık var.Kazen çok ürkütücü oluyor sinirlendiğinde
Nevresteeeee böyle yazma oylarımı bölüyorsun, uçtu benim oylar
Kazeeeennn hiç korkutucu değildir, Mune eli maşalıdır, herkes bunu tekrar etsin içinden
Kazen'i kızdırmaya gelmiyor ama sahiden..
Bir sabah açıyorum KK'yi, bir bakıyorum ismim kıpkırmızı olmuş
Siniri geçince gene yeşilleniyorum allahtan
Beni nereye yazacaksın Just?Ben de bir selam vereyim
Aralığa kadar zaman var diye yayıldım
Çorbada tuzumuz olsun hesabı hala yazmadım isimleri
Abla nereye reklam yaptın?Nasıl reklam yapıyorum ama
Benden iyi reklam danışmanı olur, daha neler olur ama ben eli maşalı olmayı tercih ettim
Bakın gördüğünüz gibi algı operasyonumda iyidir, reklamımda bile parantez içinde eli maşalı kimmiş yazıyorum ki herkesin aklına yer etsin, her sene eli maşalıda Kazen'le rakibim, sürekli oy çokluğu sağlayıp ipi göğüslüyor, bu sene eli maşalı ünvanını kapmam lazım
Aynen,Ablacım birşey söyleyeceğim Kazen'den korkuyorumSen ne kadar kızsan da,korkutucu ve haşin olmaya çalışsan da Mesajlarının altında bir yumuşaklık ve sıcaklık var.Kazen çok ürkütücü oluyor sinirlendiğinde
Bilinçaltımıza baskı ha.Nevresteeeee böyle yazma oylarımı bölüyorsun, uçtu benim oylar
Kazeeeennn hiç korkutucu değildir, Mune eli maşalıdır, herkes bunu tekrar etsin içinden
Beni nereye yazacaksın Just?
Abla nereye reklam yaptın?
Ben "Eli maşalı"ya Kazen Bey Ağabey'i yazdım.
Hiç BAN'ım yok (belki bu mesajdan sonra olur Zira eli maşalıya seni yazmadım diye ) ama bence sen korkunç değilsin, KAZEN daha korkunç!
Eli Maşalı olmanın bu kadar iyi bir şey olduğunu bilsem seni yazardım.
Seni yazmadım ama oylama başlayınca oyum sana, emin ol!
Aynen,
Kazen, ürkütücü
(bu mesajdan sonra cidden banlanacağım galiba )
Bilinçaltımıza baskı ha.
Hatırlamaz olur muyum?En gicik a yazicam
Gecen yil kazen, en eli masali yonetici kategorisinde kendisine oy verenlere ne yapmisti bilir misiniz