Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 1 aydan fazla bir süredir bu konu aktif üyeler özel mesajla bana bildirdi.Adayları kim belirledi ilk sayfaları okuyorum ama anlayamadım![]()
Sana oy verdikleri zaman, yazmışlardır, adayım lily86'ydı diye.. Dememişler mi?Adayları kim belirledi ilk sayfaları okuyorum ama anlayamadım![]()
Anladm ben de dün gördüm bu başlığı sonra da konular sırasıyla açılmaya başladı zaten neyse hedefim 2015Canım 1 aydan fazla bir süredir bu konu aktif üyeler özel mesajla bana bildirdi.Ben listeleri hazırlayıp dün konuları açtım
![]()
Bilmediğimden sordum neden böyle diye ki 1 aydır konu aktifmiş ben görmemişimSana oy verdikleri zaman, yazmışlardır, adayım lily86'ydı diye.. Dememişler mi?
Üzülme ya, senin gibi farketmeyenler olmuş :)Anladm ben de dün gördüm bu başlığı sonra da konular sırasıyla açılmaya başladı zaten neyse hedefim 2015Teşekkürler canım
Bilmediğimden sordum neden böyle diye ki 1 aydır konu aktifmiş ben görmemişim![]()
Çok teşekkür ederim canım beğenmene sevindim
Ben NicoÇok teşekkür ederim canım beğenmene sevindim
Nick değişmiş beni zorladı bulamadım![]()
Yok canım Enleri hazırlarken zorlandımBen NicoAltta da yazıyor halbuki
![]()
İyi yaptın abla millet baya zorlanıyor tanımakta eski nicke dönsem mi diye bile düşündümYok canım Enleri hazırlarken zorlandımsonra keşfettim eski nickle ekledim tanısınlar diye
![]()
Alışırız canımİyi yaptın abla millet baya zorlanıyor tanımakta eski nicke dönsem mi diye bile düşündüm
Niye bu kadar iyisinAlışırız canımSenin rahat olman daha önemli
![]()