- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
En gicik a yazicam
Gecen yil kazen, en eli masali yonetici kategorisinde kendisine oy verenlere ne yapmisti bilir misiniz
ne yaptı ki en tecrübesiz ben bunu öğrenmek isterim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En gicik a yazicam
Gecen yil kazen, en eli masali yonetici kategorisinde kendisine oy verenlere ne yapmisti bilir misiniz
nasıl bir tutukluk. action yokmu. onumu demek istedintünaydın bayenler...bugün sitemizde bir ağırlık bir tutukluk mu var banamı öyle geliyor?
nasıl bir tutukluk. action yokmu. onumu demek istedin
olayın teknik kısmından hiç anlamam. o kazenden sorulur: )mesele forumlar seçeneği tıklayıp diyelim ki geyik topiğine gidicem birden akşı degilde dura dura kesik kesik gidiyor.
bide bildirimleri tıklayınca sadece beğenilen yer çıkıyor ve donuyor ne aşağıya ne yukarıya hareket etmiyor
daha önce bildirimleri açıp beğeni almış yorumdan sonra yukarı veya aşağıya gidip ordan başka bir topiğe geçebiliyordum.
bugün böyle olmadı onun için sordum.
acaba bir bendemi sorun var diye
Bende böyle bir sorun yok.mesele forumlar seçeneği tıklayıp diyelim ki geyik topiğine gidicem birden akşı degilde dura dura kesik kesik gidiyor.
bide bildirimleri tıklayınca sadece beğenilen yer çıkıyor ve donuyor ne aşağıya ne yukarıya hareket etmiyor
daha önce bildirimleri açıp beğeni almış yorumdan sonra yukarı veya aşağıya gidip ordan başka bir topiğe geçebiliyordum.
bugün böyle olmadı onun için sordum.
acaba bir bendemi sorun var diye
Bende böyle bir sorun yok.
İnşallahmesela okypete benden alıntı yapmış bu bildirimde görüldü orayı tıkladım bu sayfa açıldı bende alıntı yaptım cevabı yazdım cevapla yaptım sonra ne yukarı ne aşağıya hareket etmiyor geriye alıyorum ordan forumları tıklıyorum ordan nereye bakıcaksam orayı tıklıyorum
bi sıkıntı var ama anlamdım neyse düzelir inşallah.
Oy kuzum kolay gelsinhık mık. ben şeyy.
var ya,bir yandan kk, bdv de nakliyecilik ,ev temizlemek,yemek yapmak,koşturuyorum valla: )
Heh hadi bakalım çalışkan seniiiiheh. 10 aldım ya. bu gazla şu salonu 5 dakikada bitiririm şimdi ben
en birinci ben oldumaferin kuzum sana da 10 verdim
beni mi yazacadın bak saldırmaya başladım bileo degil de ben anketi yolladim simdi Nevreste 'ye.. en gicik, en itici, en saldirgan uye kategorileri neden yok hepsi icimde kaldi
seni yazmayacağıdım vardi bu konuda favorilerimb
beni mi yazacadın bak saldırmaya başladım bile
o degil de ben anketi yolladim simdi Nevreste 'ye.. en gicik, en itici, en saldirgan uye kategorileri neden yok hepsi icimde kaldi