- 16 Ağustos 2010
- 292.934
- 602.671
- 43
Ablam Tolin'i keşke banlasaydınDaha çok reklam yapardıBakın görüyorsunuz Mune'nin şerrinden bıkmış bir üye yazıyor, çok eli maşalıyım çookk
tolin yavrrruummmm ben seni BDV'de görürüm, geyik yaparsın seeeennnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ablam Tolin'i keşke banlasaydınDaha çok reklam yapardıBakın görüyorsunuz Mune'nin şerrinden bıkmış bir üye yazıyor, çok eli maşalıyım çookk
tolin yavrrruummmm ben seni BDV'de görürüm, geyik yaparsın seeeennnn
Sen de yeni üyesin ama çok sıcak ve samimisinKaçma bir yere
hayinnnnn nevoooşşşş ne banı ya ban man yok sonra almıyolar beni içeriAblam Tolin'i keşke banlasaydınDaha çok reklam yapardı
Valla mı diyorsun Bende hiç acımam banlarım, şimdiden başla adıma türkü yazmaya, mapusta söylersinvalla geyıklık konu gordümmü acımam yaparım
ama genede oyum kazene
Hafızana iyice kaydet Mune Eli MaşalıKazen En sakin üyemizYok kacmam da biri maşali biri urkutucu her an hersey olabilir diye endise icindeyim
sana cok yakında sürprizlerim var sen merak etmeeeeeeValla mı diyorsun Bende hiç acımam banlarım, şimdiden başla adıma türkü yazmaya, mapusta söylersin
Gördüğüm yerde Kib yapacağımEnler yarışmasında En eli maşalı tanıtımı yaparsan geri içeri alırlarhayinnnnn nevoooşşşş ne banı ya ban man yok sonra almıyolar beni içeri
Ne sürpriziiii, gece tam yatağıma gidecekken senle karşılaşmayayımda En feci sürprizin bu olur sanırımsana cok yakında sürprizlerim var sen merak etmeeeeee
olmassss ben kazenle anlaşma yaptım onun için çalışıp oyları ona toplıycam sonrada munenın yerıne ben gecıcemGördüğüm yerde Kib yapacağımEnler yarışmasında En eli maşalı tanıtımı yaparsan geri içeri alırlar
Ne zaman yazdın valla görmedimMune benim mesajı görmezden gelmeyi tercih etti..
Tamam tamam en eli maşalı sensin Munem
gece ruyanda benı göreceksinnnn muneeeee fenamı az güzel görür sevaba girersinNe sürpriziiii, gece tam yatağıma gidecekken senle karşılaşmayayımda En feci sürprizin bu olur sanırım
Ben de Mune için toplayacağımMune kazanırsa seni site dışı yapacağızBu nasıl planolmassss ben kazenle anlaşma yaptım onun için çalışıp oyları ona toplıycam sonrada munenın yerıne ben gecıcem
Rüyada güzel görmek iyidir yalnız dikkat et sen beni görme valla hayata küsersin bir daha uyumak istemezsin hahahahahahahahahhahahagece ruyanda benı göreceksinnnn muneeeee fenamı az güzel görür sevaba girersin
siz bensiz duramazsınızkiiiiiiiiiiiBen de Mune için toplayacağımMune kazanırsa seni site dışı yapacağızBu nasıl plan
senin heryerin çirkin olsa nolaaaarrrr muneeeeeee korkutamazsınkiiiiRüyada güzel görmek iyidir yalnız dikkat et sen beni görme valla hayata küsersin bir daha uyumak istemezsin hahahahahahahahahhahaha
Nevrestedeğilt: 37742848 .!.:Hafızana iyice kaydet Mune Eli MaşalıKazen En sakin üyemiz
Bu konuda haklısın pes ediyorumsiz bensiz duramazsınızkiiiiiiiiiii