Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çok beğendim Ablacım Konuları kapattığın zaman benzer içerikli mesaj yazdın mı bu iş tamamdırNasıl eeklam yapıyorum ama
Benden iyi reklam danışmanı olur, daha neler olur ama ben eli maşalı olmayı tercih ettim
Bakın gördüğünüz gibi algı operasyonumda iyidir, reklamımda bile parantez içinde eli maşalı kimmiş yazıyorum ki herkesin aklına yer etsin, her sene eli maşalıda Kazen'le rakibim, sürekli oy çokluğu sağlayıp ipi göğüslüyor, bu sene eli maşalı ünvanını kapmam lazım
Ben çok beğendim Ablacım Konuları kapattığın zaman benzer içerikli mesaj yazdın mı bu iş tamamdır
Kaç arkana bile bakmaŞurda eli maşalı üye ünvanına yükseltmeye çalışıyoruzBence kk nin en tatli sert üyesi olmalisiniz der pirrr diye kacarim
Ablacım birşey söyleyeceğim Kazen'den korkuyorumSen ne kadar kızsan da,korkutucu ve haşin olmaya çalışsan da Mesajlarının altında bir yumuşaklık ve sıcaklık var.Kazen çok ürkütücü oluyor sinirlendiğinde
Konuları kaparken linki verip eli maşalı benim diyeyim değil mi Bu sene eli maşalıya iyi hazırlandım, tüm yıl verdiğim banlar, uyarılarımla ne kadar haşin ve korkutucu olduğumu gösterdim ama neden hala Kazen'i görünce korkuyorlar, ben nerde yanlış yapıyorum Nevreste
Çünkü bir annesin sen:)
Konuları kaparken linki verip eli maşalı benim diyeyim değil mi Bu sene eli maşalıya iyi hazırlandım, tüm yıl verdiğim banlar, uyarılarımla ne kadar haşin ve korkutucu olduğumu gösterdim ama neden hala Kazen'i görünce korkuyorlar, ben nerde yanlış yapıyorum Nevreste
Buna katılıyorumYorumlarında annelik duygusu varÖyle yaklaşıyor çoğumuzaAnne,Abla,kardeşÇünkü bir annesin sen:)
Sen de yeni üyesin ama çok sıcak ve samimisinKaçma bir yereBuraya ne zaman gelsem kaciyorum.az cok biliyorsun. Niyetin Mune nin masalidan daha yumasak biri olduğuydu soylemekti.
Ben gider belki kazen gelir buna yurekmi dayanir
Tolin Bdv 'de geyik mi olurzalım kadın gene kapatmış bdv deki geyik topikimizi
biz yapıyoz oluyo ama zalım kadın hep bozuyoooo yeaaaTolin Bdv 'de geyik mi olur
tolint: 37742805 .!.:zalım kadın gene kapatmış bdv deki geyik topikimizi
Ben dedim neymis ...en mantikli yorumu ben yapmisim...
Bakın görüyorsunuz Mune'nin şerrinden bıkmış bir üye yazıyor, çok eli maşalıyım çookkzalım kadın gene kapatmış bdv deki geyik topikimizi
Ablacım merak etme ben sayfaları hızlı bir şekilde akmasını sağlayıp mesajımı yok edeceğimNevresteeeee böyle yazma oylarımı bölüyorsun, uçtu benim oylar
Kazeeeennn hiç korkutucu değildir, Mune eli maşalıdır, herkes bunu tekrar etsin içinden
valla geyıklık konu gordümmü acımam yaparımBakın görüyorsunuz Mune'nin şerrinden bıkmış bir üye yazıyor, çok eli maşalıyım çookk
tolin yavrrruummmm ben seni BDV'de görürüm, geyik yaparsın seeeennnn