• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarışma Geleneksel "2016 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Sağlık" en büyük hediyedir. "Tok gözlülük", en büyük zenginlik, " Güven", en büyük akrabalık, "Sevgi" ise, en büyük mutluluktur. Her nefes alışınız sağlık, mutluluk, sevgi, huzur dolu olsun. GÜNAYDIN

images.jpg
Güne böyle başladım :)

Nasılsın abla ?
Görüşemiyoruz bu aralar :/

İyiyim hayatım sağol,koşturmaca hepişte,sabahta pazara gittim geldim.
Akşamda kısmetse kızım geliyor,inşallah hava şartlarında sorun olmazda gelebilir.
Net gidip geliyor benimde,mesajlar zor gidiyor,sayfada zor açılıyor sürekli..

İyiyim hayatım sağol,koşturmaca hepişte,sabahta pazara gittim geldim.
Akşamda kısmetse kızım geliyor,inşallah hava şartlarında sorun olmazda gelebilir.
Net gidip geliyor benimde,mesajlar zor gidiyor,sayfada zor açılıyor sürekli..
Gözün aydın ablam :KK19:
Akşam yemeğe bizde gelebilirmiyiz :kk77:

Gözün aydın ablam :KK19:
Akşam yemeğe bizde gelebilirmiyiz :kk77:

Sağol canısı tşkler :KK19:
Buyur tabi başımla beraber hemde,ama yemek yok öyle iş çıkışı yiyip gelecekmiş :KK53: eve gelmemiz ancak 12'yi filan bulur..Pazı var yersen yımırtalı :KK53::kk77: yarında yemeğe gideceğiz gene kurtardım :KK54:

Sağol canısı tşkler :KK19:
Buyur tabi başımla beraber hemde,ama yemek yok öyle iş çıkışı yiyip gelecekmiş :KK53: eve gelmemiz ancak 12'yi filan bulur..Pazı var yersen yımırtalı :KK53::kk77: yarında yemeğe gideceğiz gene kurtardım :KK54:
Ooo sorunsuz misafir en sevdiğim:eğlence:
Bende yarın dışarda olcam söylemesi ayıp :KK30:

Ooo sorunsuz misafir en sevdiğim:eğlence:
Bende yarın dışarda olcam söylemesi ayıp :KK30:

Demi bencede en makbul misafir bu olanı :KK49:
Vayyy hadi bakalım şimdiden afiyetolsun sanada,ben içecem ama sölemesi ayıp balık yemeye gdeceğiz.
2 bardak rakı götürürüm herhalde yada beyaz şarap içerim :eğlence:

Back