- 16 Ağustos 2010
- 292.934
- 602.677
- 43
ÇıtırımGördünmü nevoşu gül gibin resimde nerdeyim diyorr parkonn duymasın pazen çamaşırları yolar bizi kesin..
Çıtırım ayolll ne üşüyecemmm müdürüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ÇıtırımGördünmü nevoşu gül gibin resimde nerdeyim diyorr parkonn duymasın pazen çamaşırları yolar bizi kesin..
Çıtırım ayolll ne üşüyecemmm müdürüm
çok haklısın ablacım alıştık çok şükür çekişme olacak bencede seni nereye yazsam acabaaa sende de bi atraksiyon var sonuçta
Abla yabancı değil hemşom sayılır
Açık anketPeşindeyim haberin olsun
Çıtırım
Asabi,ısınamıyalan,sinirli,abla,avatar,nick,sen hepsini yaz salla gitsin
Sorun yok o zaman korkutabilirsin
Yok ben sana çıtırım dedimFıstık gibi çıtırsın valla
ayy ben buldum sen hangi kategorinin ENisin abla yaa
İyi Geceler canımKendine çok iyi bakherkese iyi geceler ben kaçtım büyüklerimin ellerinden öperim :):) mune nin yaşı konusunda merakım gitmedi biri özelden yazsın kendisi kızdı bana galiba ses yok
Bende gözlerinden öperim hayatım el öpenlerin çok olsunherkese iyi geceler ben kaçtım büyüklerimin ellerinden öperim :):) mune nin yaşı konusunda merakım gitmedi biri özelden yazsın kendisi kızdı bana galiba ses yok
ya insanda merak uyandırıyosun Saygıdeğer Mune yani yaş konusunda çamaşır diiil
süpürüsss en asabi korku dolu yufka yürekli nicki farklı avatarı yaratıcı abla tabiki de sölemicem şimdiiii bayy baayy ablacım iyi geceler ben kaçayımSöylesenee söylesene
süpürüsss en asabi korku dolu yufka yürekli nicki farklı avatarı yaratıcı abla tabiki de sölemicem şimdiiii bayy baayy ablacım iyi geceler ben kaçayımSöylesenee söylesene
ruhun benim biyolojik yaşımdan da genç yani bundan eminim benimde ruhum senin yaşında saygıdeğer mune
Yaşım 42 ihtiyarız diyoruz ama ruhumuz genç:)
Allah'tan söylemedin Diloş'umsüpürüsss en asabi korku dolu yufka yürekli nicki farklı avatarı yaratıcı abla tabiki de sölemicem şimdiiii bayy baayy ablacım iyi geceler ben kaçayım
dayanamadım abla hanım ablaya bayılıııyiiim ondan ay gitcem gitcem dedim gidemedim bi türlü bulaşıklar beni beklerAllah'tan söylemedin Diloş'um
süpürüsss en asabi korku dolu yufka yürekli nicki farklı avatarı yaratıcı abla tabiki de sölemicem şimdiiii bayy baayy ablacım iyi geceler ben kaçayım
Allah'tan söylemedin Diloş'um
süpürüsss en asabi korku dolu yufka yürekli nicki farklı avatarı yaratıcı abla tabiki de sölemicem şimdiiii bayy baayy ablacım iyi geceler ben kaçayım
Allah'tan söylemedin Diloş'um
Kolay gelsin canımdayanamadım abla hanım ablaya bayılıııyiiim ondan ay gitcem gitcem dedim gidemedim bi türlü bulaşıklar beni bekler
Evet güzel yazmışAynen müdürüm çoğu gençi cepten çıkartırız demi
İyi geceler canım görüşürüzz
Süpermişşş valla hepsinden bekliyorummm
Ne güzel yazmış ama dilaracım
Evet güzel yazmış
Ablacım adaylarını bildirenler oldu.Onlara bu konuda uyarı yaptım düzenlediler.Şimdi değişiklik yapamayız.Onlara haksızlık veya ayıp olurNevoş yaa şu 2 kere aday göstermek az değilmi 3 yapın şunu yaaa