Geleneksel "2014 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Bu da benim Medcezir 'den ödünç aldığım pıçağım
sopa.gif
:KK70:

index.php

sopa.gif

index.php
:KK70::KK70:
İnsanlar bizden korkacak, birinin arkasında keleş'li çete lideri, birinin elinde aile boyu bıçak:KK70:
Patron yalnızca sinirlense yetiyor, biz alet edavat kullanıyoruz, Nevreste gitti gülüm bizim oylar:KK70:

İnsanlar bizden korkacak, birinin arkasında keleş'li çete lideri, birinin elinde aile boyu bıçak:KK70:
Patron yalnızca sinirlense yetiyor, biz alet edavat kullanıyoruz, Nevreste gitti gülüm bizim oylar:KK70:
Enler yarışması bitene kadar Kazen'i sinirlendirmeyelim..:KK17:Sonra bizim alet edavat ile oylar Mune'ye:KK70:

sopa.gif

index.php

Pıçakkk değil mübarek pala :KK70::KK70::KK70:

Patron bunları görmesin geçen sene neler etti biliyorsun toptan ödümüzüpatlatmıştı :KK70::KK70:bu sene hepimiizi bititir..

Hanım,
görüyor musun Nevreste'yi hemen arkadaşa selam verip sarılma ifadeleri falan kullanmış, yandaş topluyor:KK70:

Hanım,
görüyor musun Nevreste'yi hemen arkadaşa selam verip sarılma ifadeleri falan kullanmış, yandaş topluyor:KK70:
Ablam ben ufak ufak yandaş toplayayım:KK70:
Bu pıiçak daha güzelmiş:KK8:
İlk defa bütün adminleri bi yerde gördümmm hahaaa herkese benden slmmm...ins. ban yimem

mrb cok hoşsohsetsiiz ..
Merak etmeyin benim pıçağım çok zararsız:KK8:Eli maşalı kategorisinde Mune'ye oy vermeyenler için kullanacağım sadece:KK70:
Kes cezasını hemennn :KK70::KK70:
:63:Aşkolsun Ablam:KK12:

X