• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleneksel "2014 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Bu da benim Medcezir 'den ödünç aldığım pıçağım
sopa.gif
:KK70:

index.php

sopa.gif

index.php
:KK70::KK70:
İnsanlar bizden korkacak, birinin arkasında keleş'li çete lideri, birinin elinde aile boyu bıçak:KK70:
Patron yalnızca sinirlense yetiyor, biz alet edavat kullanıyoruz, Nevreste gitti gülüm bizim oylar:KK70:

İnsanlar bizden korkacak, birinin arkasında keleş'li çete lideri, birinin elinde aile boyu bıçak:KK70:
Patron yalnızca sinirlense yetiyor, biz alet edavat kullanıyoruz, Nevreste gitti gülüm bizim oylar:KK70:
Enler yarışması bitene kadar Kazen'i sinirlendirmeyelim..:KK17:Sonra bizim alet edavat ile oylar Mune'ye:KK70:

sopa.gif

index.php

Pıçakkk değil mübarek pala :KK70::KK70::KK70:

Patron bunları görmesin geçen sene neler etti biliyorsun toptan ödümüzüpatlatmıştı :KK70::KK70:bu sene hepimiizi bititir..

İlk defa bütün adminleri bi yerde gördümmm hahaaa herkese benden slmmm...ins. ban yimem
Merhaba,
yok yemezsiniz, bakmayın siz bıçaklara keleşlere:KK70:Aslında bir tatlıyız bir tatlıyız, tadımızdan yenmeyiz:-)

Hanım,
görüyor musun Nevreste'yi hemen arkadaşa selam verip sarılma ifadeleri falan kullanmış, yandaş topluyor:KK70:
Ablam ben ufak ufak yandaş toplayayım:KK70:
Bu pıiçak daha güzelmiş:KK8:
İlk defa bütün adminleri bi yerde gördümmm hahaaa herkese benden slmmm...ins. ban yimem

mrb cok hoşsohsetsiiz ..
Merak etmeyin benim pıçağım çok zararsız:KK8:Eli maşalı kategorisinde Mune'ye oy vermeyenler için kullanacağım sadece:KK70:
Kes cezasını hemennn :KK70::KK70:
:63:Aşkolsun Ablam:KK12:

Ablam ben ufak ufak yandaş toplayayım:KK70:

Bu pıiçak daha güzelmiş:KK8:

Merak etmeyin benim pıçağım çok zararsız:KK8:Eli maşalı kategorisinde Mune'ye oy vermeyenler için kullanacağım sadece:KK70:

:63:Aşkolsun Ablam:KK12:

Yandaşlar kime onu söyle öncee :KK70::KK70:

Back