- 16 Ağustos 2010
- 292.934
- 602.677
- 43
Ben ilk mesajlara pıçağı eklerimNevoşşşş şu bıçağı hayrına kullansana,banaoy vermeyenlere gözüne gözüne sok hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ilk mesajlara pıçağı eklerimNevoşşşş şu bıçağı hayrına kullansana,banaoy vermeyenlere gözüne gözüne sok hemen
aaa hanım ablaacım nasılsın uzun zaman olmuştu .. ayy beni hatırladın mı kiNevoşşşş şu bıçağı hayrına kullansana,banaoy vermeyenlere gözüne gözüne sok hemen
Ben nerdeyim Abla
aaa hanım ablaacım nasılsın uzun zaman olmuştu .. ayy beni hatırladın mı ki
Ben nerdeyim Abla
Ben ilk mesajlara pıçağı eklerim
aaa hanım ablaacım nasılsın uzun zaman olmuştu .. ayy beni hatırladın mı kiNevoşşşş şu bıçağı hayrına kullansana,banaoy vermeyenlere gözüne gözüne sok hemen
iyiyim ablacım çok sağol koşturmacası bitmez dilaranın biliyosun yeni bi şehir yeni bi iş derken 4 ay falandır koşturuyom işte ENler yarışmasına aday arıyom ya çoğu kişiyide tanımıyomİyiyim hayatım sağol sen nasılsın,nasıl hatırlamam ki seni yemek topiğinde az muhabbet etmedik seninle
aaa hanım ablaacım nasılsın uzun zaman olmuştu .. ayy beni hatırladın mı ki
iyiyim ablacım çok sağol koşturmacası bitmez dilaranın biliyosun yeni bi şehir yeni bi iş derken 4 ay falandır koşturuyom işte ENler yarışmasına aday arıyom ya çoğu kişiyide tanımıyom
Ben oy vermedim ya nasl yapcez..Ablam ben ufak ufak yandaş toplayayım
Bu pıiçak daha güzelmiş
Merak etmeyin benim pıçağım çok zararsızEli maşalı kategorisinde Mune'ye oy vermeyenler için kullanacağım sadece
Aşkolsun Ablam
evet hanım ablam eşimle ayrıldık o şirketten başka bi şirkete girdik taşındık yine beraberiz çok şükür aynen çok az kişi tanıyorum ama tanıdıklarım da maşallah hep EN yani şanslıyımmŞehirmi değiştirdin yoksa dilara hayırlısı olsun canım,çok yeni üyeler var artık ben bile tanımıyorum çoğunu
O zaman pıçağımla tanışacaksınBen oy vermedim ya nasl yapcez..
Aaaa dur daha gençsin, bizim ihtiyar heyeti fotoğrafında yer alman için daha çok yıllar geçmesi lazımBen nerdeyim Abla
evet hanım ablam eşimle ayrıldık o şirketten başka bi şirkete girdik taşındık yine beraberiz çok şükür aynen çok az kişi tanıyorum ama tanıdıklarım da maşallah hep EN yani şanslıyımm
O zaman pıçağımla tanışacaksın
Aaaa dur daha gençsin, bizim ihtiyar heyeti fotoğrafında yer alman için daha çok yıllar geçmesi lazım
kadesa'yı bilemem ama parkon bizi var ya mahfedecek, çamaşır sepeti bölümünde bile kadına pazen çamaşır giysin dedik
Hanım çok fantastik çamaşırlara merak sarmış bu ara, giyme üşürsün diyorum, ben ihtiyar mıyım diyor
Ablacım sizinle birlikte o kategoriye adayımAaaa dur daha gençsin, bizim ihtiyar heyeti fotoğrafında yer alman için daha çok yıllar geçmesi lazım
kadesa'yı bilemem ama parkon bizi var ya mahfedecek, çamaşır sepeti bölümünde bile kadına pazen çamaşır giysin dedik
Hanım çok fantastik çamaşırlara merak sarmış bu ara, giyme üşürsün diyorum, ben ihtiyar mıyım diyor
Yokk hemşoyuk tamaa.. etme eyleme ... kullanayım da gizli oy mu atoozO zaman pıçağımla tanışacaksın
Aaaa dur daha gençsin, bizim ihtiyar heyeti fotoğrafında yer alman için daha çok yıllar geçmesi lazım
çok haklısın ablacım alıştık çok şükür çekişme olacak bencede seni nereye yazsam acabaaa sende de bi atraksiyon var sonuçtaHuzurlu olunda gerisi nasılsa gelir,gerçi yeni bir yere alışmakta zaman alır ama alışıyorsun zamanla onada..
Bu sene çekişmeli gececek gibi
Korkutma şimdi arkadaşı hadi biz alışkınız da.
Abla yabancı değil hemşom sayılırHuzurlu olunda gerisi nasılsa gelir,gerçi yeni bir yere alışmakta zaman alır ama alışıyorsun zamanla onada..
Bu sene çekişmeli gececek gibi
Korkutma şimdi arkadaşı hadi biz alışkınız da.
Açık anketPeşindeyim haberin olsunYokk hemşoyuk tamaa.. etme eyleme ... kullanayım da gizli oy mu atooz