• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleneksel "2014 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Abla da adaylar belli değilmi :KK70::KK70:
Soldaki parkon teyze,mune,kadiş,ve bendeniz :KK70::KK70::KK70:
images.jpeg

Nevoşşşş şu bıçağı hayrına kullansana,banaoy vermeyenlere gözüne gözüne sok hemen :KK70::KK70:
aaa hanım ablaacım:KK52: nasılsın:KK68: uzun zaman olmuştu .. ayy beni hatırladın mı ki :eek:
İyiyim hayatım sağol sen nasılsın,nasıl hatırlamam ki seni yemek topiğinde az muhabbet etmedik seninle :KK60::KK60:
iyiyim ablacım çok sağol :KK37: koşturmacası bitmez dilaranın biliyosun :KK57: yeni bi şehir yeni bi iş derken 4 ay falandır koşturuyom işte:KK51: ENler yarışmasına aday arıyom ya çoğu kişiyide tanımıyom :KK58:

aaa hanım ablaacım:KK52: nasılsın:KK68: uzun zaman olmuştu .. ayy beni hatırladın mı ki :eek:

iyiyim ablacım çok sağol :KK37: koşturmacası bitmez dilaranın biliyosun :KK57: yeni bi şehir yeni bi iş derken 4 ay falandır koşturuyom işte:KK51: ENler yarışmasına aday arıyom ya çoğu kişiyide tanımıyom :KK58:

Şehirmi değiştirdin yoksa dilara hayırlısı olsun canım,çok yeni üyeler var artık ben bile tanımıyorum çoğunu

Şehirmi değiştirdin yoksa dilara hayırlısı olsun canım,çok yeni üyeler var artık ben bile tanımıyorum çoğunu
evet hanım ablam :KK52: eşimle ayrıldık o şirketten başka bi şirkete girdik taşındık yine beraberiz çok şükür :Daynen çok az kişi tanıyorum ama tanıdıklarım da maşallah hep EN yani şanslıyımm:KK71::KK68:

Ben nerdeyim Abla:63::KK70::KK70:
Aaaa dur daha gençsin, bizim ihtiyar heyeti fotoğrafında yer alman için daha çok yıllar geçmesi lazım:KK70:
kadesa'yı bilemem ama parkon bizi var ya mahfedecek, çamaşır sepeti bölümünde bile kadına pazen çamaşır giysin dedik:KK70:
Hanım çok fantastik çamaşırlara merak sarmış bu ara, giyme üşürsün diyorum, ben ihtiyar mıyım diyor:KK70:

evet hanım ablam :KK52: eşimle ayrıldık o şirketten başka bi şirkete girdik taşındık yine beraberiz çok şükür :Daynen çok az kişi tanıyorum ama tanıdıklarım da maşallah hep EN yani şanslıyımm:KK71::KK68:

Huzurlu olunda gerisi nasılsa gelir,gerçi yeni bir yere alışmakta zaman alır ama alışıyorsun zamanla onada..
Bu sene çekişmeli gececek gibi :KK53:

O zaman pıçağımla tanışacaksın:KK8::KK70::KK70:

Korkutma şimdi arkadaşı :KK70::KK70: hadi biz alışkınız da.

Aaaa dur daha gençsin, bizim ihtiyar heyeti fotoğrafında yer alman için daha çok yıllar geçmesi lazım:KK70:
kadesa'yı bilemem ama parkon bizi var ya mahfedecek, çamaşır sepeti bölümünde bile kadına pazen çamaşır giysin dedik:KK70:
Hanım çok fantastik çamaşırlara merak sarmış bu ara, giyme üşürsün diyorum, ben ihtiyar mıyım diyor:KK70:

ya insanda merak uyandırıyosun Saygıdeğer Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. o_Oyani yaş konusunda çamaşır diiil :KK45:

Ablacım sizinle birlikte o kategoriye adayım:KK8::KK70:
Gördüm mesajını:KK8::KK70:Sizde gençsiniz alalım birer tane onlardan:KK70:

Gördünmü nevoşu gül gibin resimde nerdeyim diyorr :KK70::KK70:parkonn duymasın pazen çamaşırları :KK70::KK70: yolar bizi kesin..
Çıtırım ayolll ne üşüyecemmm müdürüm :KK31::KK31: :KK70::KK70:

Huzurlu olunda gerisi nasılsa gelir,gerçi yeni bir yere alışmakta zaman alır ama alışıyorsun zamanla onada..
Bu sene çekişmeli gececek gibi :KK53:

Korkutma şimdi arkadaşı :KK70::KK70: hadi biz alışkınız da.
çok haklısın ablacım alıştık çok şükür :KK37: çekişme olacak bencede seni nereye yazsam acabaaa:KK58: sende de bi atraksiyon var sonuçta:KK48:

Back