Geleneksel "2014 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Abla da adaylar belli değilmi :KK70::KK70:
Soldaki parkon teyze,mune,kadiş,ve bendeniz :KK70::KK70::KK70:
images.jpeg

Nevoşşşş şu bıçağı hayrına kullansana,banaoy vermeyenlere gözüne gözüne sok hemen :KK70::KK70:
aaa hanım ablaacım:KK52: nasılsın:KK68: uzun zaman olmuştu .. ayy beni hatırladın mı ki :eek:
İyiyim hayatım sağol sen nasılsın,nasıl hatırlamam ki seni yemek topiğinde az muhabbet etmedik seninle :KK60::KK60:
iyiyim ablacım çok sağol :KK37: koşturmacası bitmez dilaranın biliyosun :KK57: yeni bi şehir yeni bi iş derken 4 ay falandır koşturuyom işte:KK51: ENler yarışmasına aday arıyom ya çoğu kişiyide tanımıyom :KK58:

aaa hanım ablaacım:KK52: nasılsın:KK68: uzun zaman olmuştu .. ayy beni hatırladın mı ki :eek:

iyiyim ablacım çok sağol :KK37: koşturmacası bitmez dilaranın biliyosun :KK57: yeni bi şehir yeni bi iş derken 4 ay falandır koşturuyom işte:KK51: ENler yarışmasına aday arıyom ya çoğu kişiyide tanımıyom :KK58:

Şehirmi değiştirdin yoksa dilara hayırlısı olsun canım,çok yeni üyeler var artık ben bile tanımıyorum çoğunu

Ablam ben ufak ufak yandaş toplayayım:KK70:

Bu pıiçak daha güzelmiş:KK8:

Merak etmeyin benim pıçağım çok zararsız:KK8:Eli maşalı kategorisinde Mune'ye oy vermeyenler için kullanacağım sadece:KK70:

:63:Aşkolsun Ablam:KK12:
Ben oy vermedim ya nasl yapcez..

Şehirmi değiştirdin yoksa dilara hayırlısı olsun canım,çok yeni üyeler var artık ben bile tanımıyorum çoğunu
evet hanım ablam :KK52: eşimle ayrıldık o şirketten başka bi şirkete girdik taşındık yine beraberiz çok şükür :KK70:aynen çok az kişi tanıyorum ama tanıdıklarım da maşallah hep EN yani şanslıyımm:KK71::KK68:

Ben nerdeyim Abla:63::KK70::KK70:
Aaaa dur daha gençsin, bizim ihtiyar heyeti fotoğrafında yer alman için daha çok yıllar geçmesi lazım:KK70:
kadesa'yı bilemem ama parkon bizi var ya mahfedecek, çamaşır sepeti bölümünde bile kadına pazen çamaşır giysin dedik:KK70:
Hanım çok fantastik çamaşırlara merak sarmış bu ara, giyme üşürsün diyorum, ben ihtiyar mıyım diyor:KK70:

evet hanım ablam :KK52: eşimle ayrıldık o şirketten başka bi şirkete girdik taşındık yine beraberiz çok şükür :KK70:aynen çok az kişi tanıyorum ama tanıdıklarım da maşallah hep EN yani şanslıyımm:KK71::KK68:

Huzurlu olunda gerisi nasılsa gelir,gerçi yeni bir yere alışmakta zaman alır ama alışıyorsun zamanla onada..
Bu sene çekişmeli gececek gibi :KK53:

O zaman pıçağımla tanışacaksın:KK8::KK70::KK70:

Korkutma şimdi arkadaşı :KK70::KK70: hadi biz alışkınız da.

Aaaa dur daha gençsin, bizim ihtiyar heyeti fotoğrafında yer alman için daha çok yıllar geçmesi lazım:KK70:
kadesa'yı bilemem ama parkon bizi var ya mahfedecek, çamaşır sepeti bölümünde bile kadına pazen çamaşır giysin dedik:KK70:
Hanım çok fantastik çamaşırlara merak sarmış bu ara, giyme üşürsün diyorum, ben ihtiyar mıyım diyor:KK70:

ya insanda merak uyandırıyosun Saygıdeğer Mune Mune o_Oyani yaş konusunda çamaşır diiil :KK45:

Ablacım sizinle birlikte o kategoriye adayım:KK8::KK70:
Gördüm mesajını:KK8::KK70:Sizde gençsiniz alalım birer tane onlardan:KK70:

Gördünmü nevoşu gül gibin resimde nerdeyim diyorr :KK70::KK70:parkonn duymasın pazen çamaşırları :KK70::KK70: yolar bizi kesin..
Çıtırım ayolll ne üşüyecemmm müdürüm :KK31::KK31: :KK70::KK70:

Huzurlu olunda gerisi nasılsa gelir,gerçi yeni bir yere alışmakta zaman alır ama alışıyorsun zamanla onada..
Bu sene çekişmeli gececek gibi :KK53:

Korkutma şimdi arkadaşı :KK70::KK70: hadi biz alışkınız da.
çok haklısın ablacım alıştık çok şükür :KK37: çekişme olacak bencede seni nereye yazsam acabaaa:KK58: sende de bi atraksiyon var sonuçta:KK48:

X