- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.076
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırdır lamelif
Hayırdır lamelifbu ifade protesto muuuuu, sinirlenme belirtisi miii, bende burdayım aday göstermeyenin canına okuruummm demek mi oluyor
lamelif yazın asabi üyeye![]()
kibar / nazik kk uyesine; benim adımın yazılması gerek :)![]()
Günaydın abla,İyi akşamlar görüşürüz
.daha yazmadım bende adaylarımı..
Ben seni başka bir şeye yazdım şekerim.kibar / nazik kk uyesine; benim adımın yazılması gerek :)![]()
Günaydın abla,
Beni yazarsın artık.
Ben seni başka bir şeye yazdım şekerim.![]()
Ay neye yazdın çok merak ettim filozofum :) güzel bir katagoriye yazsaydın bariGünaydın abla,
Beni yazarsın artık.
Ben seni başka bir şeye yazdım şekerim.![]()
Sen rakibim olursan benim hiç şansım kalmaz ablaBen varım ayol,hem kibar hem nazik,hemde gaddarım![]()
Sen rakibim olursan benim hiç şansım kalmaz abla![]()
ay bide ismim yazılırda kimse beni oylamazsa o daha kötü ,oylamayacaksanız yazmayınnnnŞimdidien uyarıyımda ona göre![]()
şaka şaka
biskrem senin için güzel bi katagorim varay bide ismim yazılırda kimse beni oylamazsa o daha kötü ,oylamayacaksanız yazmayınnnn![]()
Senin gibi bir güzellik en güzel kategoriyi hak eder!Ay neye yazdın çok merak ettim filozofum :) güzel bir katagoriye yazsaydın bari![]()
guveniyorum sana tatlım :) eminim guzeldirbiskrem senin için güzel bi katagorim var
ay canım cok tesekkur ederim ,mahcup oldum :) ben de hazırlıyorum listemi :)Senin gibi bir güzellik en güzel kategoriyi hak eder!![]()