- 23 Ekim 2011
- 19.403
- 23.883
mune candır gerısı heyecandırrrrrİnsan sevdiğini yerden yere vururmuşSenin ki o misal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mune candır gerısı heyecandırrrrrİnsan sevdiğini yerden yere vururmuşSenin ki o misal
Güzel sözler söylemeye başladınEli maşalı adayı göstermekten vazgeçeceksin neredeysemune candır gerısı heyecandırrrrr
1 Aralık canım son günBugün liste için son gün mü yoksa süre bitti mi ?
1 Aralık canım son gün
Yani daha 1 ayımız var
Daha çok vaktimiz varBol bol düşünme vaktiniz var
Bugün ayın 1 i ya , geç kaldım diye heyecan yaptım galiba.
Teşekkürler .
Daha çok vaktimiz varBol bol düşünme vaktiniz var
Paniğe gerek yokEvet öyle olması çok güzel . Adayları daha özenli oluşturur gönderirim , paniğe gerek yok muş .
Yine türkü okuyacaksın değil mi? Zaliiiiiiiiimmmm, hainnnn, kötü kadın Muneeeeeeeorda zaten adayım o ama soyle bı zalIIIIImmmm kategorısı yakısır ona
Yine türkü okuyacaksın değil mi? Zaliiiiiiiiimmmm, hainnnn, kötü kadın Muneeeeeee
Zalimin zulmü varsa tolin'in ceza puanları var
Nevreste,
tolin stockholm sendromu yaşıyor, kurtarın tolini, kabusu oldum
Operasyon mu yaparsınız artık ne yaparsınız onu siz bulun, ne yapıp edip kurtarın tolin'iTolinni kurtarmak lazımmm çok uğraşıyor senlen müdüürüm
Operasyon mu yaparsınız artık ne yaparsınız onu siz bulun, ne yapıp edip kurtarın tolin'i
Kızın gelecek yaşamını da etkileyeceğim diye korkuyorum
Ablacım Tolin'e yardım etmemiz gerekiyorYine türkü okuyacaksın değil mi? Zaliiiiiiiiimmmm, hainnnn, kötü kadın Muneeeeeee
Zalimin zulmü varsa tolin'in ceza puanları var
Nevreste,
tolin stockholm sendromu yaşıyor, kurtarın tolini, kabusu oldum
Ablacım Tolin'e yardım etmemiz gerekiyor
Evet Ablacım kendi açtığımız konuları biz göremiyoruz galibaNevoşşşş konu olayı çözüldü herhalde,demin arkadaşad asöyledim konu açtı sayfada göremediben gördüm.
Demekki konu açan da cevap yazsada sayfada gözükmüyor..
Ancak birisi cevaplayınca gözüküyor...
Evet Ablacım kendi açtığımız konuları biz göremiyoruz galiba
HanımO nasıl birşey öyle, adımız çıkmasın örgütçü müdireye...
Müdürüm arka sayfadaki resimi gördünmüü sana oy vermeyenin ne hale geleceği gün be gün ortada