Sordukmu kizim iyimisin diyeıyılık senden naber twitoş bu sene bı yere kaybolma survivora az kaldı yolcam sacını orda
Tamam öyle olsunisime gelirse iyi gelmezse kotu
kiz sende nereye yazsan 2 kelime yazip el sallayip gidiyorsunAma bu haksızlık.
Görüşürüz Nevoş'um.
Görüşürüz greenjadeAma bu haksızlık.
Görüşürüz Nevoş'um.
burda konu dışı serbest ciceeemmmm forum kurallarını en yı ben bılırım benden sonrada muneSordukmu kizim iyimisin diye
INSALLAH nasip olursa buralardayim...
Konu disi yapmayalim senin yuzunden ban yemiyelim..
kiz sende nereye yazsan 2 kelime yazip el sallayip gidiyorsun
Şimdi Kötü içerik yaptım bakalım Mune ne diyecek bu durumaburda konu dışı serbest ciceeemmmm forum kurallarını en yı ben bılırım benden sonrada mune
Şimdi Kötü içerik yaptım bakalım Mune ne diyecek bu duruma
Banlandiginda da boyle goreyim seniburda konu dışı serbest ciceeemmmm forum kurallarını en yı ben bılırım benden sonrada mune
Baaay canim baska yerde rastlarsam karismamUykum geldi Tweety'im.
Baaaayy.
Şimdi Kötü içerik yaptım bakalım Mune ne diyecek bu duruma
Banlandiginda da boyle goreyim seni
Baaay canim baska yerde rastlarsam karismam
bıze her yer ban pampaaaa sıkıntı yokkkBanlandiginda da boyle goreyim seni
Baaay canim baska yerde rastlarsam karismam
Ablam sahiden KİB yaptım sanacaklarNevreste en fena kategori neresiydi ablacım, dur sen ben bu roline yapacağımı bilirim
Tweety,
banlanınca resmen ağıt yakıyor tolin, eski sitede banlansanda kötü içerik yapabiliyordun, aman bu neler yazıyordu bana, zalim mune, hain mune
Şükür ki yeni kk'de banlanan kib falan yapamıyor
evet ya şikayetcıyım siteyede giremiyorum zaten hem ban surem bıtınce otomatık acılmıyo ılle bırıne ulasmak zorunda kalıyorum ya sen papua yenıgınde olurda acamazsan banımı nolcek hayin kadınNevreste en fena kategori neresiydi ablacım, dur sen ben bu roline yapacağımı bilirim
Tweety,
banlanınca resmen ağıt yakıyor tolin, eski sitede banlansanda kötü içerik yapabiliyordun, aman bu neler yazıyordu bana, zalim mune, hain mune
Şükür ki yeni kk'de banlanan kib falan yapamıyor
Ablam sahiden KİB yaptım sanacaklarAslında Tolin'e uygun çok kötü bir kategorimiz yok Ona uygun bir kategori mi yapsak
en cok banlanan kategorısı tam benlıkkkAblam sahiden KİB yaptım sanacaklarAslında Tolin'e uygun çok kötü bir kategorimiz yok Ona uygun bir kategori mi yapsak
evet ya şikayetcıyım siteyede giremiyorum zaten hem ban surem bıtınce otomatık acılmıyo ılle bırıne ulasmak zorunda kalıyorum ya sen papua yenıgınde olurda acamazsan banımı nolcek hayin kadın
zalım zalım der dururumEeeee onu beni papua yeni gine'ye göndermeden önce düşünecektin
Her halükarda ben olmazsam yapamıyorsun, itiraf et, ben yoksam kime sataşacaksın, kime türküler söyleyip zalimmmmm zalimmmm diyeceksin.