Geleneksel "2014 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Şimdi Kötü içerik yaptım bakalım Mune ne diyecek bu duruma

Nevreste en fena kategori neresiydi ablacım, dur sen ben bu toline yapacağımı bilirim
Banlandiginda da boyle goreyim seni

Baaay canim baska yerde rastlarsam karismam

Tweety,
banlanınca resmen ağıt yakıyor tolin, eski sitede banlansanda kötü içerik yapabiliyordun, aman bu neler yazıyordu bana, zalim mune, hain mune
Şükür ki yeni kk'de banlanan kib falan yapamıyor

Ablam sahiden KİB yaptım sanacaklarAslında Tolin'e uygun çok kötü bir kategorimiz yokOna uygun bir kategori mi yapsak

evet ya şikayetcıyım siteyede giremiyorum zaten hem ban surem bıtınce otomatık acılmıyo ılle bırıne ulasmak zorunda kalıyorum ya sen papua yenıgınde olurda acamazsan banımı nolcek hayin kadın

evet ya şikayetcıyım siteyede giremiyorum zaten hem ban surem bıtınce otomatık acılmıyo ılle bırıne ulasmak zorunda kalıyorum ya sen papua yenıgınde olurda acamazsan banımı nolcek hayin kadın

Eeeee onu beni papua yeni gine'ye göndermeden önce düşünecektin
Her halükarda ben olmazsam yapamıyorsun, itiraf et, ben yoksam kime sataşacaksın, kime türküler söyleyip zalimmmmm zalimmmm diyeceksin.

Eeeee onu beni papua yeni gine'ye göndermeden önce düşünecektin
Her halükarda ben olmazsam yapamıyorsun, itiraf et, ben yoksam kime sataşacaksın, kime türküler söyleyip zalimmmmm zalimmmm diyeceksin.
zalım zalım der dururum
kuru fasulye yersem osururum
aman mune papua yenıgıneye gıtme
sen olmazsan kudururum

Nevreste şahitsin, tolin beni çok seviyor Ben şimdi tolini 2015 yazına kadar banlayayım enlerde yarışırsa sonucu göremesin merak etsin, kibde yapamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…