Geleneksel "2014 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Niye ya, bence PARKON çok şeker. :KK22::KK53:
PARKON, ben senden taraftayım farkındaysan.
Hemen sana haber verdim. Arkandan iş çevirenleri. :-) Mune abla ve sen bana kıymayın lütfen! :KK70:
:63:
:KK70::KK70::KK70: Bence de...
Hadi yırttın sen filozof:KK53:
Sana güzel bir kategori bulurum, diğerleri düşünsün.
zaten sen bunlara bakma benim çıtırlığımı çekemiyo hiçbiri:63:
seviyoruz seni...müdürü getirmesende olur..:KK39::KK39::KK39:hı tatlı bayan ne dersin..mune müdürümü işin dışında tutatlım
miskim bende sizi seviyom canım,
çok iyi şeyler düşünüyom hakkınızda:))))))

bu bu arada elmikten ne haberler var, iyimi inşallah?

Ama biz seni En çıtır-En alımlı- En güzel kategorilerine düşünmüştük:KK17:Hatta yarışmaya katılmadan direk seni seçecektik:63:
Filozof içinde biz kategori düşünüyoruz:KK11::rolleyes:
Tamam ozaman, hemen kabul ettim:KK15:
Yanlız adımı ABLA da görürsem yakarım hepinizi:KK11:
Bişey değil Muneynen hanımablama yazık ben o kategoride aday olursam hiç şansları kalmaz sonra:KK14:

Tamam ozaman, hemen kabul ettim:KK15:
Yanlız adımı ABLA da görürsem yakarım hepinizi:KK11:
Bişey değil Muneynen hanımablama yazık ben o kategoride aday olursam hiç şansları kalmaz sonra:KK14:
Tamam Aday gösteren olursa ben sessizce imha ederim:cool:
Çok iddialısın:rolleyes:
Hanım abla rakip tanımıyor:KK53:

Hepinizi ayıplıyorum:KK4:
Nevreste, sen nasıl editörsün? İnsan müdürüne arkandan dedikodu yapıyorlar der:KK14:

Bu sene beni Kazen'e mahçup etmeyin, eli cımbızlı müdirenizi oylarınızla destekleyin, parkon seni seçim danışmanım yapıyoeum, kampanyamı yürütürsün, sloganlar Hanım'dan:KK70: danışmanım olarak bana oy vermeyenleri listele bacım, hepsinin etini çimdireceğim:KK70:

Hepinizi ayıplıyorum:KK4:
Nevreste, sen nasıl editörsün? İnsan müdürüne arkandan dedikodu yapıyorlar der:KK14:

Bu sene beni Kazen'e mahçup etmeyin, eli cımbızlı müdirenizi oylarınızla destekleyin, parkon seni seçim danışmanım yapıyoeum, kampanyamı yürütürsün, sloganlar Hanım'dan:KK70: danışmanım olarak bana oy vermeyenleri listele bacım, hepsinin etini çimdireceğim:KK70:
Ablam sana hiç laf söyletir miyim:oops:Kim söylemiş ben görmedim:KK11:
Sadece Parkon'un 85 yaşında olduğuna dair dedikodular var.o_O:KK70:
Ablam senin işin çok zor:cry: Kazen varken senin eli maşalı seçilmen güçleşiyor:KK17:

X