Geleneksel "2014 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

:KK70::KK70:Senin espri yaptığını anlamışlardır, toline uygun kategori En çok ban yiyen üye bak bu tam tolin'lik hahahhaahahhahaa
Ben bu espiriyi çok kullanıyorum aslında ilk defa duyup geldin:KK70:Bundan sonra daha dikkatli olmalıyım..:eek:

en cok banlanan kategorısı tam benlıkkk:KK71::KK71::KK71:
Aslında bu kategori sahiden olmalı:KK70:Adayımızda belli:KK45:

Nevreste şahitsin, tolin beni çok seviyor:KK59: Ben şimdi tolini 2015 yazına kadar banlayayım enlerde yarışırsa sonucu göremesin merak etsin, kibde yapamaz:KK70:
Tamam Ablacım hatta sınırsız banlayabilirsin:KK70:
Hepimiz kurtuluruz:KK71:

Ben bu espiriyi çok kullanıyorum aslında ilk defa duyup geldin:KK70:Bundan sonra daha dikkatli olmalıyım..:eek:

Aslında bu kategori sahiden olmalı:KK70:Adayımızda belli:KK45:
Bazı geceler kk alarmımı devreye sokuyorum, 3. gözüm açık kalıyor, bu gece açıktı yakaladım:KK70:
Tabii ya, aday direkt kafadan tolin, 1. liği kesin alır.

Bazı geceler kk alarmımı devreye sokuyorum, 3. gözüm açık kalıyor, bu gece açıktı yakaladım:KK70:
Tabii ya, aday direkt kafadan tolin, 1. liği kesin alır.
bi dal daha olsun artık kk ya veda etme zamanı gelmiş üye diye ordada senı bırıncı yaparım ben mÜÜÜneeee:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Tolin'in kısmetiymiş:KK70:

:p:p:p
:63::63::63::63::63::63::63:
:eek:O zaman ben seni yakarım haberin olsun:KK11::KK70:
nevosss yarına hazırlıklı ol bu gece sanada bı dortluk yazıcam muneye yazdıgım gıbı:KK53::KK53::KK53:
:KK70::KK70:tolin'in avatar süper, kızla reelde tanışmak istesem avatarı olmazsa tanışmam o kadar bağlandım o avatara:KK70:
munecımmmm bıraz daha ısrar edersen ve hediye alırsan bana senınle tanısmayı kabul edebılırım conemmm:KK30::KK30::KK30:

bi dal daha olsun artık kk ya veda etme zamanı gelmiş üye diye ordada senı bırıncı yaparım ben mÜÜÜneeee:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Ben giderim ne olacak ama sen ben gidince ne yaparsın Allah bilir:KK70:Bir banlanırsan haber yollayacak kimse de bulamazsın:cool:
Bu gece kabusun olacağım bak görürsün tüm gece korkudan ter dökeceksin uykunda:rolleyes:

Nevreste en fena kategori neresiydi ablacım, dur sen ben bu toline yapacağımı bilirim:KK59:

Tweety,
banlanınca resmen ağıt yakıyor tolin, eski sitede banlansanda kötü içerik yapabiliyordun, aman bu neler yazıyordu bana, zalim mune, hain mune:KK70:
Şükür ki yeni kk'de banlanan kib falan yapamıyor :KK70:
At bunu mapusa mune akli basina gelsin.. atarlaniyordu aglasin dursun :KK53:

:63::63::63::63::63::63::63:

nevosss yarına hazırlıklı ol bu gece sanada bı dortluk yazıcam muneye yazdıgım gıbı:KK53::KK53::KK53:

munecımmmm bıraz daha ısrar edersen ve hediye alırsan bana senınle tanısmayı kabul edebılırım conemmm:KK30::KK30::KK30:
Bekliyorum:KK30:Beni ne kadar çok sevdiğini yazacaksın değil mi:-)
Israr ve hediye:KK57::KK70:

Ben giderim ne olacak ama sen ben gidince ne yaparsın Allah bilir:KK70:Bir banlanırsan haber yollayacak kimse de bulamazsın:cool:
Bu gece kabusun olacağım bak görürsün tüm gece korkudan ter dökeceksin uykunda:rolleyes:

hahayyyytttt sen bende kk yı bırakcak göz gördünmü munişşşş:KK53::KK53::KK53::KK53:

X